Една от организациите на феновете на Локомотив Пловдив публикува остра декларация. Причината за това бе огромната опашка от хора, която се оформи вчера пред единствената каса за билети на Лаута.

“Money – !

Локомотив не е магазин за пари!

Искаме нормално функциониращ клуб с нормални хора в него – не треви и тасковци, дето вече се изредиха навсякъде!

Трябва ясно да заявим, че който прибира пари от билети и карти от обществен стадион, който използва марката Локомотив, трябва да осигури поне елементарен процес на Лаута, а не два декара място да са змиярник и фрашкани с проблеми от битово до морално естество.

Клубът дълги години няма нормално лице, подобаващо на такава институция, няма структура, няма футболно и журналистическо лоби, няма база, няма маркетинг, как и откъде намираме сили да продължаваме и да се вдигаме всеки път… не е истина!

Успех днес мой Локомотив!”

П.П. Това е ефектът от една работеща каса…”

3 КОМЕНТАРИ

  1. Помак Гледайте си блядския от отбори и Не мислете за тези дето ви думкат

  2. Ало бригадата Обърнете се към господин Крушарски мангизията от три години прави база а билети се продават навсякъде в града А колкото до Сотков не плюйте в кладенеца преди да си намерили нов

  3. Подкрепям и одобрявам.Нашто Локо е фактор.И с този фактор трябва да се съобразяват блюдолизците храните се с бързи кредити,пот и нерви.Аз ги наричам маймуни плюс сълзи и разочарования Ей маймуни вие дори не сте банкова институция,а главорези на бедни Как спите работници,съдии и други паразити Мнението ми не свързано с клубна прибадлежност.Истината ни прави свободни.Но доколко е свободен човек който ви уосигурвява премиите вампири.Мънкис плюс аут от футбола ни.

Коментарите са затворени