Левски по всяка вероятност няма да гостува на “Лаута” на 6 август, когато е насрочено дербито срещу Локомотив (Пловдив). Това ще се случи ако всичко е наред и “сините” елиминират северномакедонския Шкупи.

Столичани се завърнаха от Скопие със солидна преднина (2:0) и направиха голяма крачка към следващата фаза на турнира. На “Герена” обаче си имат едно наум след огромното фиаско миналата година срещу Хамрун (Спартанс) и затова не бързат да обявят решението си.

Правилата им позволяват еднолично да отложат един от своите мачове. От Левски са предупредили “черно-белите” от “Лаута”, че може да се стигне до подобен развой на ситуацията.

Причината е, че в следващия кръг в Лига на конференциите “сините” отново ще бъдат гости. Освен това този път те ще имат много по-далечна дестинация от Скопие, който е на 3 часа път с кола.

В същото време в Локомотив Пловдив имат коз в джоба. Те са готови с контролна среща, която да изиграят още в сряда. Тя ще е срещу кипърския Арис. Приятелският мач се договаря от двата клуба от няколко седмици, научи PlovdivDerby.com.

2 КОМЕНТАРИ

Коментарите са затворени