Имахме достатъчно положения. Въпросът беше да отбележим един гол, след това щеше да е лесно. Миналия мач видяхте каква дузпа дадоха, Не дадоха чист червен картон на играч на Левски. Сега- отменен гол за неправилно дишане. Не знам какво имат против нас. Крайно време е да започнат да свирят по правилата. Вината е в нас, че не сме победили. Това заяви треньорът на Ботев Станислав Генчев след нулевото равенство с Пирин

“Футболистите на Пирин лежаха по терена, футболът губи от това. Съдията повлия за това накъсване на играта, което винаги е в полза на по- слабия отбор.

Класата струва пари. Трябва да вземем футболисти, които да реализират труда на отбора. Нямаме гол от игрова ситуация. Ясно е, че трябва да се подсилим с футболист, който да завършва усилията на отбора. Нуждаем се от нови футболисти. Нямаме защитник. Имаме нужда от офанзивни футболисти. След продажбата а Траоре и контузията на Брахими имаме нужда и от крило. Започнахме подготовка с малко хора. Буквално подготвяхме хора, които реално не са в отбора. Колкото повече се бави селекцията, толкова по- зле за отбора. Ето привлякохме Тамм и Балоянис, които им трябва време, защото не са играли от два месеца. Закъснявахме със селекцията”, коментира Генчев.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    10

    Ерол и стикс болните нещастници са през минути с различни никове.Някои са са ботевистки.Мръсни мангали копелета,само шльоковец ще ви върже,жалки отрепки Селяни,гости в града ни мрете в злоба и нищета.

  2. 13
    7

    Съдии, простотии- това няма никакво значение. Факт е, че ние сме неописуемо жалък отбор, който няма никаква идея какво да прави с топката. Нещата с Генчев няма да станат, със Зингаревич- още по-малко, а пък алтернативата на тази трагикомедия е бат Ангил, което прави ситуацията съвсем безнадеждна..

    • 3
      8

      Ти си жалко копеле,скрит зад цифри.

    • 3
      5

      Трябва ни дирегент идвам нападатели общо около 70 милиона евро зингаревич да ги извади

  3. 10
    4

    А БЕ ГЕНЧЕВ ДОКОГА ЩЕ ЗАМАЗВАТЕ ОЧЕВАДНОТО СЪС ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ФУТБОЛА ВЪВ БГ Е ФУТБОЛНА ПАРОДИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГО КАЗВАМ ФАКТ.. КАКЪВ ЛИ ДВА СБЛЪСЪКА НА РОДНИТЕ ЕВРО БОЙЦИ СЪС РУМЪНСКИТЕ НА РОДНА ЗЕМЯ ИЗХОДА Е БЕЗ ДУМИ РАЗФАСОВАХА НИ СЪС ФУТБОЛНИ АРГУМЕНТИ ПОКАЗАХА НИ ЧЕ СМЕ МНОГО ДАЛЕЧЕ ОТ ПОНЯТИЕТО ФУТБОЛ ШАМПИОНА СЛОВЕНЦИТЕ ОТ ОЛИМПИЯ ГО НАПРАВИХА ЗА РЕЗИЛ НАСРЕД РАЗГРАД СЪЩО СЪС ФУТБОЛНИ АРГУМЕНТИ ТАКА ЧЕ ПОГЛЕДНИ РЕАЛНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ АКО НА МЯСТОТО НА ДВАТА ЕВРО БОЕЦА СЪС ЗВУЧНОТО ИМЕ ЦСКА БЯХА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ КАКВО ЩЕШЕ ДА КАЖЕТЕ СЪС СВОЯ СЪГРАЖДАНИН САШКО ТОМАШ ТАКА ЧЕ РАДВАЙТЕ И СЕ ДВАМАТА ЧЕ БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ НЕ СЕ КЛАСИРАХА ТА ДА МОЖЕТЕ ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ СЪС ВЯТЪРА СЕЛЕКЦИЯТА И КАКВО ЛИ НЕ И ОТНОВО ЗА УЧЕНИ ФРАЗИ ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ЕВРО ТУРНИРИТЕ ТО ХУБАВО АМА НАЛИ ВИЖДАШ КАКВО СЕ СЛУЧВА КАТО СТИГНЕМ ДО ТАМ ТАКА ЧЕ КАКВОТО И ДА КАЖЕТЕ СЪС ТОМАШ ВСЕ НЯМА ДА Е НА МЯСТО И ВИНАТА ЕСТЕСТВЕНО НЕ Е ВЪВ ВАС.. ВЯТЪРА.. СЕЛЕКЦИЯТА. ТЕРЕНИТЕ И ОЩЕ НЕЩО

    • 1
      7

      Цигани ,болен мангал

  4. 7
    1

    Станиславе стига, играхме срещу Пирин, който, ако не беше инфанталността на БФС, нямаше да е в А гр

  5. 6
    8

    Няма вече Дража Вълчева и онзи Гявуров дето закри СПАРТАК, Академик, Ботев пд,Тракия, има ботевъ 2010 РОМ от маалата до стадион ботевъ ЧИНГЕНЕ.

    • 2
      5

      ЦИГАНИ ЦИГАНИ, ЦИГАНИ,МРЕТЕ ДРЕБНИ СЪЩЕСТВА

  6. 7
    5

    Генчеееев, подарихме една точка на Макетата. Добре де, защо не вкарваме втори гол, от три мача, една дуспа, един гол подарък от Левски.

  7. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    5
    8

    Ботев е отбора на Пловдив.Притегателна сила както за две трети под тепетата,така и за гейдружинката на малцинствата.Безспорен факт.Прегледайте коментарите.

    • 9
      6

      Ботевъ е един циганско мангалски, 🥒 отбор. 👍

      • 2
        4

        Мръсни гадни цигани.Юамгали кюстендилски всички в масов гроб зад селският университет.Лайнута международна автогара

  8. 12
    13

    Това не са футболисти, това е баберек събиран от кол и въже и Генчев отклонява вниманието, щото отбора му няма един точен удар към вратата на Пирин. Това е пародия на отбор и папагалите добре го знаят, но се правят на улави.

  9. 7
    5

    Право куме в очите.Умен,способен точен.Няма оправдания,сърце,душа,не бях правилно разбран като некадърника от аналния двор на срлския

  10. 6
    11

    Мдаа… Трети мач вече… играчите седят в съблекалнята и реват, а съдиите и носни кърпички не ни уредиха… Ама тва че вече 270 минути не можем да вкараме гол от игрова ситуация, а? На кво ги учиш тогава, бре Ганчев?

    • 5
      8

      Шльоковци учи ги на да надуват смърфиетки.Станиславе обеси се,заедно с ерола.

  11. 14
    2

    Този съдия в сравнение с другите прословути мекерета беше нормален, но другите поставени Чинковци, Минковци са го притиснали!!! Вместо препречване да отмениш гол? Наглостта е огромна!

    • 13
      2

      Не знам защо Ботев е трън в задника на БФС и съдиите това е безобразие за три мача ни отнеха шест точки но въпреки всичко Ботев ще бъде по добре от предния сезон и Лудогорец пак ще бъда шампион Левски и ЦСКА ще го духат

  12. 20
    3

    Прав е, адекватно изказване, подигравка с труда на всички, треньори, футболисти……..

    • 2
      12

      Но кигатонвсират за вас е готино, нали?

  13. 5
    10

    Като я завърши те селекцията ни поканите да дойдем да ви видим. Дотогава много ви здраве.

  14. 3
    15

    Генчев дотук е на нивото на Изрудин, а уж е професионалист.

Коментарите са затворени