В Локо Пд са получени оферти за двама от своите чужденци.

Става въпрос за Пиер Зебли и Джовани, научи PlovdivDerby.com. Двете оферти не били кой знае колко примамливи от финансово естество, но ръководството на черно-белите били склонни да ги приемат, за да олекотят бюджета за заплати, който сериозно надхвърлял плановете на собственика Адам Сотков, който отговаря за представителния отбор.

Не е изключено точно тези две оферти и намеренията на шефовете да ги приемат, да са в основата на напускането на Павел Колев.

8 КОМЕНТАРИ

 1. Кофти апапи! Ромската ми наранима душичка не издържа!

 2. 1
  4

  За съжаление, с това аматьорско управление си заслужаваме подигравките!

 3. 4
  1

  Аз още от началото разбрах че този Адам ли е, Аврам ли е, за Сотков ми е думата де, че е един нагъл мошеник. То си му личи и по визиономията. Нямал пари за такива заплати и сега иска да продава тримата ни най-добри футболисти, Хоркаш, Зебли и Джовани. Ми ахмак, като нямаш кинти защо се захващаш с тази работа. Да не би някой да ти сложи пистолет на врата?

  • 1
   2

   Най голямото зло е крушата трябва да връща голяма сума пари

 4. 2
  2

  Ами този играч,да не се прави на дон Баро и да оправя бакиите на Левски в НАП,а да си поддържа отбора!Дейба и помашкия тарикат.Значи ще продава играчи на Локото за да намаля парите за заплати и в същото време милиони за говедата!Де кур в гнусната муцуна де!

Коментарите са затворени