Двама от чуждестранните играчи на Ботев (Пловдив) са бесни на клуба. Става въпрос за Антоан Бароан и Елвис Ману. Положението на първия е доста по-сериозно. Той не попадна в групата за дербито с Локо, а вторият бе сред 20-те, но не влезе в игра.

Двамата са здрави и нямат проблеми с контузии. Въпросните играчи и най-вече французинът са недоволни, че ръководството им обещало трансфери в чужбина, а такива на този етап нямало, пише “Тема Спорт”. Не е тайна, че Бароан е желан от няколко тима в Белгия, Франция и Италия, но засега офертите, които клубът получавал за него, не ги удовлетворявали.
Ману пък се върна от наем в нидерландския Грьонинген. Той също се надявал, че ще бъде трансфериран – ново преотстъпване или продажба. Не малка част от иностранците в Ботев били на мнение, че са прекалено голяма бройка в клуба и искали да търсят реализация за себе си на друго място.

Ботев (Пд) пък започна подготовка за двубоя с Левски в събота (22 юли). Мачът е на “Колежа”, а до него “жълто-черните” ще тренират по веднъж на ден. Вчера часове след сблъсъка с Локомотив Генчев раздели тима на две. Тези, които играха в дербито, имаха възстановителна тренировка, а останалите се готвеха на пълни обороти. Очаква се младият специалист да направи някои промени по състава за дуела със “сините”.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Само негри сте жълти путки без сърца и топки
    Сега София Запад ,ще ви направят жени ако не сте скрити пак като мишки срещу Лаута

  2. 3
    1

    Автор на “материала” – Тема Спорт. Какви са Тема Спорт ? Бесни говеда !
    Кой мач ни предстои ? Срещу бесните говеда !
    Нещо неясно има ли, или някой от вас сериозно си е помислил, че Желю Станков от Тема Спорт има личните телефони на Бароан и Ману, които са му са се оплакали лично на него, колко са бесни на клуба?
    Дано ги хване бяса всички сини утрепки след мача в събота.
    Пожелавам си победа с 2:1 с голове на Ману и Бароан

  3. 2
    1

    И, оти да са бесни?
    1.На “витрината” са, ама никой не ги ебава за стока за продан. Като не играят, по могат да излъжат някой, защото ако заиграят, шанса за продажба рязко спада.
    2.Не съм чул, ако не играеш, да не ти плащат заплата.
    Така, че не те знам Андрей ли си, Марко Тотев ли си, но спри да пишеш или по точно да преписваш глупости от тук и там.

    • Къде пише за неизплатени заплати в статията бе глупендър, кво само плюеш

  4. 2
    1

    Най-добрите ни играчи… за съжаление и с много несериозно отношение. Няма как да играят, ако нямат подготовка. Да не се сърдят те и Ману, ами да започнат сериозно да тренират. Имат договори и трябва да си ги изпълняват.

  5. Само газ и дисциплина и глоби който не е спазва браво Генчев

  6. Бесни са защото тук някакси все минават циганските им номера. Ако бяха футболисти на Спарта Прага или дори на някой руски клуб дали там щяха да им цепят басма??! Да не говорим пък за големите европейски клубове… Намерили тук тихи води да си показват магариите.
    Да ги замразяват или да ги махат! Да останат само тия които показват,че имат професионално отношение към работата си. При Генчев ще трябва да се научат да си заработват заплатите и премиите!

  7. Тия нямат пълноценна подготовка. Ама са на 250%. Смях

  8. 5
    2

    Андрьо ти си пълен ташак , освен да преписваш статии на софийски вестници и сайтове за никъв хуй не ставаш .

  9. Да , наближава мач с говедата и започнаха да пишат глупости . Това са пълни глупости .

  10. 5
    1

    Да пътуват. Ако беше вкарал на празна врата на говедата щеше някой да го запонми с нещо иначе – пълен анонимник

Коментарите са затворени