“Марица” привлече Свилен Щерев! Днес той вече направи първата си тренировка с тима.
Атакуващият полузащитник идва от “Гигант” (Съединение), където бе основна фигура в състава и помогна на отбора да запише изключително успешен сезон. Щерев вече е бил част от “жълто-сините” през сезон 2017/18 във Втора лига. През кампанията има отбелязани 4 гола за пловдивския клуб.
Свилен Щерев е роден на 14 декември 1992 година в Пловдив. Започва да тренира футбол в “Тракия” (Стамболийски), следва престой в ДЮШ на “Марица”, където треньор на Щерев е легендата Венко Мендизов. Юношеските години прекарва в школата на “Локомотив”. Освен за маричани той има и два престоя в “Гигант” (Съединение). Играл е още за отборите на “Брестник”, “Пирин” (Гоце Делчев), “Оборище”, “Евроколеж”, “Монтана”, “Ботев” (Гълъбово), “Дунав”, “Етър”, “Силекс” (Сев.Македония) и хасковския “Саяна”. Свилен Щерев има богат опит във Втора лига, както и в българския елит.
Желаем на Свилен Щерев здраве и много успехи с екипа на “Марица”! Добре дошъл! Така приветстваха новия футболист от клуба.

1 КОМЕНТАР

  1. Когато младите се мислят за големи звезди и тръгват да печелят пари, отварят шансове за по-опитните, да се завърнат. Добре дошъл! Само Марица!

Коментарите са затворени