Един от босовете на Локомотив Пловдив – Христо Крушарски, говори след равенството 1:1 срещу Ботев Пловдив. Той се изказа в типичния си стил, изказвайки недоволството си от някои от футболистите на “смърфовете”.

“Ние сме млади момчета, а на скамейката стоят разни такива от пазара „Кирков“ – такива мога да намеря поне 100“, заяви Крушарски.

„Трябва да налагаме младото поколение и да създаваме млади футболисти. Не готово – готово няма. Готовата манджа е горчива, тя прокисва“, каза още той.

„Строителните дейности продължават с темпото на пътническия влак на задна скорост. До сега щеше стадионът да е готов, ако го е строил Христо Крушарски. Пламен Райчев все още е кмет, а Христо Крушарски чака още стадион“, завърши той.

30 КОМЕНТАРИ

 1. До момента събраната сума за кампанията за хореографията за мача със “сините” е 1943,12лв.
  В неделя в касите на Колежа бяха събрани 1436лв, по банков път са дарени 154,12лв, а през пейпал – 343лв.
  ND MD За мача на ЛАУТА бяха събрани от феновете на ЛОКОТО над 20000 лева. Аз също дадох. Да си жгив купоносителю Крушарски

 2. Фенклубът на Локо: Отново доказахме, че Пловдив е черно-бял и е неподвластен никому!

 3. Базата в Тракия говедарския измамник също я построи със “свои” пари.

 4. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

  https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/s-boksov-prijom-dinko-horkash-podari-duzpa-na-botev-plovdiv-744492
  АПАПИ, ГЛЕДЪМ И НЕ ВЯРВЪМ НА УШИТИ СИ?????? НИ СТИГА ЧИ ГУ ИЗБАБАНИ С УМРУК, АМИ И ВИДНАГА СЛЕТ ТУЙ МУ ЗАБИ ЛАКЪТ!!!!????????????…………………. ЗА ТОВА СЪ ДАВЪТ 2 ЦЪРВЕНИ КАРТОНЯ ЕДНУВРЕМЕННУ!!!……….АМА ПЛАСТМАСЪТА СИ ЗНАЙ РАБТАТА!!! МАЛКУ БАКЛЪВЪ НА СИЛНУ НАШИА ДРОГАНУФ И СИЧКУ Е НАРЕТ!!! …..КОЛКУ ФАЛА ПОСЛИ СВИРИ УБРАТНУ, ЖЪЛТИ КАРТОНИ БЕЗ ДУРИ ДА ИМА ДУКОСВЪНИ, 200% ДУСПА УТНОВУ НА СЕКУЛИЧ…………………АБЕ ВИЛИК Е СЪДИАТА ДРОГАНОФФ!!! МЛОГУ НАШ КЮПЕК!!:))))))))))

  • 2
   1

   Мюмюне, ташака си е ташак, но подобно отиграване без персонална санкция е обида за всеки нормален футболист. Да забиеш откровен боксов удар в лицето на противник и да “минеш метър”? Нямам нищо против циганите по принцип, но и мангалите трябва да спазват същите закони като българите. Жалбата срещу доказания мръсник Драганов е задължителна и съответната санкция срещу него е задължителна, защото утре като стане “страшно” на някой друг стадион, ще се немерили кой да отговаря? И, ако управниците на “Ботев” държат на футболистите си, са длъжни да пуснат жалба!

 5. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
  1
  1

  ШУШЛЯКА Е ВИЛИКАН!!! ТОЙ ПУСКА ГЕЙ БИЛЕТЯ!!! МИСЛИ ЗА НАС ПРИВЪРЖИНИЦИТИ НА КЛОАКУМУТИФ СТУЛЮПИНУУ!!! ПУМАГА НА СЕКИ РОМ УТ МААЛАТА!!!! ПУФ ПАФ!:)))

 6. 9
  1

  Утайко затова цялата държава е в това положение от такива като теб с ликът на минету няма тиква няма и кражби и ревеш като дърта курва за хуй

 7. 9
  2

  Неможеш да краде и ревеш като проститутка да еба и алкото

Коментарите са затворени