Отборът на Ботев (Пловдив) проведе сутрешно занимание в понеделник. “Канарчетата” тренираха часове след равенството с Локомотив от първия кръг на Първа лига.

“Жълто-черните” бяха разделени на две групи. В първата попаднаха титулярите от мача с “черно-белите”, за които имаше лека тренировка и процедури в спа-центъра на Спортен комплекс “Никола Щерев – Старика”.

За останалите футболисти имаше интензивна тренировка със сериозно натоварване, която се проведе на един от терените на клубната база.

Ботевистите няма да почиват след мача със “смърфовете”, като до мача с Левски ще тренират по веднъж на ден.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Единствената рецепта да забравим бързо провала ни в дербито, е като опънем рогатите в събота !
    С един удар – два заека. Ние дърпаме напред с 4 точки от първите трудни два мача, а рогатите ще останат без треньор.

  2. Ами това е работата им, да си барат гъза ли в понеделник

  3. бфс е мафия всички места са предварително наредени

  4. 5
    1

    Генчев,обърни внимание! Тия черните нямат никакъв усет за колективна игра. Искат на всяка цена да блеснат и те да са главните герои. Те да са любимците на публиката?! Колко чисти положения опропастиха по тоя начин! Имаха прекрасни опции с техни съотборници които бяха идеално пласирани и щяха без проблем да вкарат на празна врата…. ама като нямат футболен интелект?! Седни и помисли сериозно! Това сигурно е някакъв вроден деструктивен африкански манталитет който може да бъде отстранен с тренировки и съответните разяснения. Мисля,че няма да ти е проблем да се справиш с това. А точно това е причината да се правят толкова пропуски.
    Другото е защитата. Там ще е нужно специално внимание.

  5. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))

    АПАПИ, НИ СЪ РАЗСЕЙВЪЙТИ!!! СТИГЪ СТЕ ВИСЕЛИ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ ТУКЪНКА И СТИГЪ СТЕ ПИСЪЛИ УЙДУРМИ!!! НАШИА КЛОАКУМУТИФСКИ КИНЕФ ЗАТЪВА Ф БЛАТУТУ!!! ПАРОВОЗА Е ДУ КУМИНЯ Ф ГУФ НАТЪ!!!!! ДУКЪТ НИ ДОДЪТ БЛАГУДЕТИЛИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА УТ АНАДОЛА НЕМА ДА СЪ УПРАЙМ!!! ША МЕСТИМ ПАК СИДАЛИШТИТУ Ф КОНДОФРЕЙ!!!!! ЗАТУЙ:
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ И МОШТНУ СБИРЪНИ НА БАКЪР, ВЕЛПАПЕ, ДЖАМ И АЛЮМИН!!! ПУФ ПАФ!:))))))

  6. 1
    2

    Маймуната на снимката е тъпкача на фекала

Коментарите са затворени