Томаш: Винаги може да искаме повече от една подготовка. Макар че при тази кратка почивка думата подготвка не мисля, че е точно. Тимът считам, че е подготвен. Трудно можем да се изненадаме с Ботев Пд. Познавам работата на Генчев. Но аз се концентрирам повече към моя отбор. Моето желание е тези футболисти, да останат възможно по-дълго заедно, защото тогава ще видим потенциала им. Притесняваме горещото време. Даже имах проблем с един футболист заради жегите. Има си хора, които обаче, ги решават тези неща. Няма треньор, който да се откаже от добър футболист, но селекция не се прави на всяка цена, същото зависи и за изходящите трансфери.

Илиев: Новите футболисти, със сигурност са гледали записи, за да разберат какъв е заряда. Ако не са го усетели пред екраните, ще го усетят утре на живо. Без феновете гостуващи фенове заряда ще е малко по-различен и не в пълна сила. Надявам се да продължим добрата си серия срещу Ботев на Лаута. За нас ще е плюс, че няма да има гостуваща публика, защото целия стадион ще е на наша страна. Следващия мач ние ще минус за нас, даже доста по-голям минус, заради различния капацитет на стадионите. Това е решение, което не одобрявам, но това не зависи от мен. Утре най-важно ще бъде духа и волевите качества на футболистите.

9 КОМЕНТАРИ

  1. Следял го е от раждането му.Депресията е здрава болест.Отивай да ти леят куршум в Столипиново.Там ще си сред свои.Питай Зулума.

  2. От сутринта сте залегнали пред джамията, нали там ви беше сбора

  3. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    2
    1

    Прав е.Домакинство без гостуваща публика е предимство за всеки отбор.Дано стане зрелищен мач и по-подготвеният победи.

  4. 4
    1

    Що махнаха публикацията къде им е на локото сборния пункт, хахахахахахаха
    Алооооо
    Нали се събирахте на джамията
    Голям срам!
    Голямо признание!
    Хахахахаха… Къде е новината на годината?!

    • Шибай камшика в гъза.Ей къде е Кюстендил

  5. 7
    4

    Смешници…
    Треперете…
    Пак ще ни чувате!
    Как огласяме след всеки гол във вашата врата любимия ни Пловдив
    Ще бъдем повече от вас дори на празен стадион

  6. 16
    5

    Много те е страх от гостуващата агитка, Миткуууу

Коментарите са затворени