Представители на Локо Пд, Атанас Узунов и сторителя Язов са в община Пловдив. Поводът за това е строителството на стадион Локомотив в парк Лаута.

От Локо Пд ще поискат индексация на проекта заради инфлация, тъй като заради поскъпването на строителните материали предварително предвидените 12 милиона няма да стигнат за плануваните строително-монтажни дейности, научи PlovdivDerby.com.

 

23 КОМЕНТАРИ

  1. УзунOFF е изгонен от Лаута преди две години и в момента е на хранилка в регионалния съюз на БФС.В качеството на какъв се занимава със стадиона.Той и по времето на Тасев се занимаваше със ремонтните дейности и…….. всички помнят какво се случваше!

  2. Един тъпак ми копира ника! Дейба неговата мама ,локомотивско циганска. ДА ГО ДУХАШ, мангал…

  3. 2
    7

    Хаха. Жълтите КРАДЦИ викат:
    – Дръжте крадеца!!

    • Мангасар миризлив ходи си у Кюстендилската маала да те нахранят орално

    • Плгиатстваш, Бонке!
      Но да заняе – Господ гледа …

  4. 17
    2

    12 милиона ви бяха дадени за една трибуна.Безумие е да бутнете две готови.Видяхте че подковават коня и вие вдигнахте краката.Циганска работа.Оплачете се в Хага некъпани кретени

  5. 9
    1

    Интересно че мангасарите са се покрили и не коментират нищо. Напълнили са памперсите

  6. 14

    РАВНОПОСТАВЕНОСТ !!!Равнопоставеност!!! Колкото искат локото, толкова трябва да се даде и на Ботев,ако не тогава дс не ию се дава нищо.

  7. 14
    2

    Ей как се обръщат нещата. Но хората са казали не копай гроб другиго,защото може сам да паднеш в него. От все сърце ви пожелавам да изминете трънливия път който ние изминахме. Заслужавате си всичко защото сте негодници и повече мразите отколкото да обичате

  8. 12
    2

    Мизерни цигани. Ще ядете от парите на пенсионерите. Не е ли по-добре една детска градина да се построи? Колко са ви феновете? Един кашон цигани. Крадливи смръдливци!

  9. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.
    12
    4

    Първо
    ,Крюшо щеше да прави строителна фирма.Язовеца вместо да си гледа района надзирава.Трето,защо бутнахте източната трибуна.Тя си беше действаща.Инфлацията беше явна когато се строеше Колежа.Но злобата ви изпреварваше реалността.Разбрахте ли че страдат и двата отбора когато няма къде да гостуват нормално.Ние отдавна сме го разбрали,от момента в който ни намалихте квотата за гостуващият сектор

  10. 14
    4

    ЦИГАНИ, индексация по ЗОП се прави при настъпване на събитието! Към момента цените на пазара падат! Стига ЦИГАНСКА ПРОСИЯ! До сега крадохте по ЦИГАНСКИ вместо да индексирате сумата по договора! Сега марш – Узунов, Язов и представители на Локо Пд на скобата да изработят необходимите пари! Стига на държавната хранилка!

    • 2
      4

      За каква просия говориш бе помияр? Построиха ви стадиона с парите на хората грабежа на века сега и локото искат с парите на хората да си направят стадион. Да го духате всички. Колко по важни неща има дс се правят в този град.

  11. 15
    2

    Живота учи. Учи и историята на другите. Учат и българските поговорки: ” Не пожелавай на другите това, което не искаш за себе си”; “Мечката играе ли у съседа, ще заиграе и у вас”, “Не гледах в канчето на другия”, ” Сговорна дружина, планина повдига” и още, и още, но те циганите български не знаят!

  12. 16
    2

    КАКВИ ПАРИ БЕ? Нали си имате Крушони ?Той все обещава? Е ПОСТРОИ БАЗАТА В ТРАКИЯ>

  13. 19
    2

    Крадци! Три навеса ще глътнат повече пари от Колежа. Язов и компания” въобще” не крадат. Те са” най честните.”
    Какво стана, вашата мама циганска? Парите свършиха
    Къде са? Ами открадна ти са!

  14. 15
    2

    Ся циганите ще му ядат главата ,то беше ясно ,че няма да им стигнат парите.
    Сега ще видите кон боб яде ли …Когато на нас ни трябваха вие ни подливахте вода ,сега е наш ред!

  15. 5
    4

    Сашата обеща премия за победа по грам Бело

Коментарите са затворени