Пловдивската дирекция на вътрешните работи е създала необходимата организация за осигуряване на спокойствието и безопасността на движението в областния град във връзка с дербито между ПФК “Локомотив” и ПФК “Ботев”, което ще се състои в неделя, от 18.30 ч. на стадион “Локомотив”.

Предвид сключено предварително споразумение между ръководствата на двата клуба, футболната среща ще се проведе пред публика само на отбора домакин. Ангажимент по опазването на реда на територията на стадиона има частна охранителна фирма, която при възникнала необходимост ще бъде подпомагана от полицейски служители.

Привържениците на гостуващия отбор ще имат възможност да проследят мача на специално изградена видео стена на терена пред централната трибуна на стадион “Христо Ботев”, като достъпът до там ще става през входовете на бул. “Източен”.

Преди, по време и след провеждане на двубоя полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на закононарушения на територията на целия град. В периметъра около двете спортни съоръжения ще има осезаемо присъствие на униформени, а мобилни екипи ще реагират на всеки сигнал за противообществена проява.

С цел обезпечаване на пътната безопасност със заповед на кмета на Община Пловдив от 16.00 ч. до 23.00 ч. затворена за моторни превозни средства ще бъде ул. “Варшава”, в отсечката между ул. “Богомил” и ул. “Славянска”. При необходимост е възможно временно ограничение на движението и в района, заключен между бул. “Санкт Петербург”, ул. “Лев Толстой”, ул. “Проф. Цветан Лазаров”, ул. “Димитър Ризов”, бул. “Източен”, ул. “Богомил” и бул. “Христо Ботев”.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    2

    Аз па ще вкарам в задника си 2 бомби,3 факли и 4 бири.Има място за бутилка водка.Ако някой иска може да ме използва като си плати за целта.Оглед и уточняване на заплащането ще се извършва непосредствено преди мача.

  2. 3
    4

    500 хулигани с оръжия боксове бивши военни и крайни възгледи от Лаута хуулс се готвят да атакуват феновете на Ботев крайно леви ориентирани с гръцките си приятели
    В пловдив, ще е страшно

    • 5
      3

      Гейдружинка калинка ще атакува интернет пространството чрез самохвалбествия и самонаричания.Незнайно кога родени и некъпани ненужници мургавелковци осират пейзажа

      • 3
        4

        🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑идват приятели от Кипър вземи си гуменки

        • 3
          2

          Топчаците ще са ми празни след като свърша в теб.кюмюрче кюстендилско ☻️☻️☻️☻️

    • Лелелее пичове тая жега ви пере здраво!Военни, паравоенни, нинджи, каубои и тн…. Не разбирам обаче, защо се вкарва политика? Какъв е да му еб@ майката проблемът, да ходим заедно на мачове и да не се делим! И без това сме шепа хора по стадионите! На националите какво ще правим? Как ще стоите на един стадион?

      • 2
        1

        Инфото е от чужди хулигански сайтове това няма как да го обясниш на хора които се занимават с това тия форумчета са за мамини синчета

    • Цигани с крайни възгледи ще има ли.А арменци и турци,помаци и кюстендилци.

      • Базел имат топки не като вас жени страхливи вие никога
        .турци сте вие помаци също от селата и червени косички некъпани ще ви ги махнем

        • Кюстендилеца и Туки ви биха пред централната трибуна,клоунче турско.Ерол ли си.

          • Само вие нямате топки бе балък стига други хора намесвай само вие жълти курви крадете от хората вие кога спринт 1912 Никога

Коментарите са затворени