“Ръководството и треньорският щаб на “Марица” благодарят на всички футболисти от представителния отбор, които ще бъдат част от него и през предстоящия сезон, за тяхната лоялност в труден за клуба момент!

Много от тях имаха предложения от други клубове, но избраха да останат! В трудните моменти мъжеството и коректността са безкрайно значими качества. Тогава проличават силните характери. Благодарности и на новите попълнения, които отказаха оферти с по-добри условия, за да бъдат част от страхотния колектив на “Марица”!

Благодарим ви! Вие сте мъже на честта и като такива с гордост ще защитавате тази на клуба!

Нека си пожелаем попътен вятър и успешен сезон, изпълнен с много хубави футболни емоции и добри резултати!”, съобщиха от пловдивския клуб.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Мъжество и коректност в къщи не ядем.Гюромихайловци отдавна не съществуват. Ако въобще знаете кой е Гюро Михайлов?

    • Продавайте си г*за тогава за някой лев повече. Който няма чест има широк ****

    • Интересно, че опитните няма кой да им размъти главаите. Те да не би да нямат нужда от пари. Имат семейства. Но младите се мислят за големи звезди и веднага лапват кукичката. Въпреки че още нямат свои семейства и мислят само за собствения си гъз. Това ли е нормалното според теб? Ми да вървят където искат. След някоя година пак ще се молят да се върнат. Доказано е с времето това, има не един и два примера.

Коментарите са затворени