Ботев Пловдив най-накрая е на път да намери защитник. Канарчетата са във финални преговори с естонски национал. Неговото име е Йонас Там, научи ексклузивно PlovdivDerby.com от свои източници.

Бранителят е на 31 години, като има 53 мача за националния отбор на Естония, както и 4 отбелязани гола. Като младеж е бил част от формацията до 19 години на Сампдория, а след това кариерата му преминава предимно в родината му, както и в Норвенгия и Украйна. За последно е бил част от румънския ФКСБ, където изиграва 35 мача и отбелязва 3 гола. В момента Йонас е свободен агент, а според нашите източници преминаването му при канарчетата вече е сигурно.

PlovdivDerby.com научи още, че жълто-черните са в напреднали преговори и с бразилец, който се очаква да се присъедини в седмицата между мачовете с Локо Пд и Левски Сф.

28 КОМЕНТАРИ

  1. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
    3
    1

    ИМАМИ И КУЛИАН И ПЕТЕР УТ АДЖАСАНА!!!!! НОВИТИ АПАПИ СА ГУЛЕМИ ПЕЛЕТА!!!ПУФ ПАФ:))))))))))))

  2. 2
    11

    7:3, 5:3, 4:0, Пета-купа, 6:0.

  3. 11
    1

    успех, ЙОНАС!!!!!!!!!!
    УСПЕЕЕЕЕЕЕЕХ!!!!!!!!!!!!!
    В НЕДЕЛЯ СЕ ПРЕДСТАВИ ДОБРЕ, ОПАЗЕТЕ НАШАТА ВРАТА И ИМ ВКАРАЙ!!!!
    И ще РАЗБЕРЕШ КЪДЕ СИ ПОПАДНАЛ!
    КОГАТО ТЕ СРЕЩАТ ХОРАТА ПО УЛИЦАТА – ЩЕ ТИ СЕ РАДВАТ И ПОЗДРАВЯВАТ…
    е, ще има и тук там някой дребни душици,
    които ще те гледат и ще се страхуват да не ги настъпиш, но не ги забелязвай!
    Толкова си могат, те са си наказани от преди твоето пребиваване в клуба!

  4. 11
    1

    добре дошъл
    не изглежда лош
    и в нападение се включва

  5. 3
    10

    Какъв е този тюлен бе Андрей, ккво го хвалиш, толкова все едно сме взели кой знае какъв играч. Стига си се подмазвал на това смотано ръководство което е начело на Ботев, ами кажи каква трагедия е вътре в клуба.

  6. 10
    9

    БЕЗ ДА СМЕ ГО ВИДЕЛИ ТОЗИ ЗАЩИТНИК НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА КАЗВАМЕ, НО… ВСЕ ПАК Е НА 32 Г. МАХАШ СУПРАЕН И ГЕНЕВ И ДОКАРВАШ 32 Г. КЪДЕ Е ПЕРСПЕКТИВАТА? НИЕ ОТБОР ЛИ ЩЕ ГРАДИМ, ИЛИ ЩЕ КЪРПИМ ДУПКИ? ТОЗИ Я ИГРАЕ ЕДНА ГОДИНА, Я НЕ. МЛАДИТЕ ГИ ВЗЕМАМЕ ЗА ДА ГИ ПРОДАВАМЕ. И КАКВО ИЗЛИЗА? ОТБОР НЯМА ДА ИМА. ОСТАВАМ НАСТРАНИ ИНТРИГИТЕ, СИВИТЕ КАРДИНАЛИ, ИЗРУДА! НА КРАЯ ПРИЗИВ: БОТЕВИСТИ ПОДКРЕПЯЙТЕ БОТЕВ! КОЙ БОТЕВ? НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ИМ ЗАПОМНИМ ИМЕНАТА! НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ИМ СЕ ЗАРАДВАМЕ, ЗАЩОТО ВСЕ СЕ БОРИМ ДА НЕ ИЗПАДНЕМ! ЧАКАМЕ КРАЯ С НАДЕЖДА ЗА НОВА СЕЛЕКЦИЯ, ДА ЗАПЪЛНИМ ДУПКИТЕ, ДА ИЗГОНИМ НЕКАДЪРНИЦИТЕ, А ТО СЕ СЛУЧВА ТОЧНО ОБРАТНОТО! ОСТАВИ, ЧЕ ШКОЛАТА Я СЪСИПАХА И НИЩО НЕ ИЗЛИЗА ОТ ТАМ. А БОТЕВ БЕШЕ ИЗВЕСТЕН С ТОВА, ЧЕ ПРОИЗВЕЖДА ФУТБОЛИСТИ, ЧЕ ВЗЕМА ОТ МАРИЦА ТАЛАНТИ И ГИ РАЗВИВА, ЧЕ ИМА КОЛЕКТИВ, ЧЕ ИГРАЕМ КРАСИВ ФУТБОЛ. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НИ СЕ РАДВАШЕ. СЕГА СЕ МЕРИМ С ЦИГАНИТЕ. ИГРАЕМ КОНТРОЛИ С ГИГАНТ СЪЕДИНЕНИЕ! НАТЪПКАХМЕ ОТБОРА С ТИЧАЩИ КАТО МУХИ НЕГЪРЧЕТА, ДЕТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОДАДАТ ТОПКАТА. И ГИ ПРАДАВАМЕ ЗА МИЛИОНИ УЖКИМ?! И КОЙ ЛЪЖАТ? МОЖЕШ ЛИ ДА ПРОДАДЕШ КУЦ КОН, КОЙТО НЕ Е ПОКАЗАЛ НИЩО В СКАПАНИЯ НИ ШАМПИОНАТ, ЕВРОПА НЕ Е ПОМИРИСАЛ ЗА ДА ГО ВИДЯТ? ДАЙ БОЖЕ ДА НЕ СЪМ ПРАВ. ДАЙ БОЖЕ БОТЕВ ДА МАЧКА! НО ЕДВА ЛИ!?

    • 2
      4

      Изгрев бойски циганин за цигани пише!?

      • 1
        2

        Цигани,турци,помаци,арменци.Мангали прости,навсякъде сте неканини гости.

    • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      МЮМЮНЕ, УСТАВЪТ ТИ ОШТИ 3 КИЛА БАКЪР, 80 ВЕЛПАПЕ, 40 ДЖУЛЯЗУ И 2 КИЛА АЛЮМИН!! НИ СЪ МОТКАЙ ТУКАНКАНА, ЧИ ЗАКЪСВА ПЛАНЪ!! ПУФ ПАФ!:))))))))
      НИ СЪ ИСКА ПРИКЪЗКИ, А МАНГИ ЗА ДА ЗЕМИМ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА! КЪТ СЪБИРЕШ, ДАВАЙ И КАЗВАЙ КУГО ДА ЗЕМИМ И КВО ДА ПРАЙМ!!! БЕЗ БАКЪР, НЯМЪШ ПРАВУ ДА ПРИКАЗВЪШ!!!БЕЗ АНАДОЛСКИТИ КОЛУСИ, КЛОАКУМУТИФ Е Ф КИРЕЧЯ!!!!!….ТИ ДРЕМИШ И МИ КУМИНТИРАШ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ?!!!
      ПУФ ПАФ!:)))

    • МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
      3
      1

      МЮМЮНЕ, ДУЧУХ, ЧИ РУНАЛДУ(38Г.) ИСКЪЛ ДА ПУРИТА МАЛКУ ПРИ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, АМА ТИ С ТВОИТЕ ПЛАМЕННИ РЕЧИ И ДИТИРАМБИ СИ РАЗУБИДИЛ РУКУВОДСТВУТУ?!!!…..БИЛ МЛОГУ ДЪРТ И НЕ СТАВЪЛ?!!!………..ПЪК И НЕ ТИ СТИГАЛИ 20 ЛЕФА ДА МУ ДОПЛАТИШ ДА ДОЙДИ?!:)))))))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ:))

    • Работов и Пунчец централни как ти звучи? Генев напоследък яко издишаше, а Супраейн също е чужденец, на който най-вероятно му е писнало да играе в България. На 31 може да има и още 4-5 години да поиграе, а в защита ни трябват стабилност и опит.

    • Генев го махнаха за уредени мачове на точен резултат с Локо София

  7. 9
    3

    ВАЖНОТО Е ТАМ ДА Е ТУК!!!………….И ДА ПОРИ СТУЛЮПИНСКИ ГЬОТУВИ!!!:))))))))))

      • Ама за някои други резултати ви хваща амнезията, нали? Губили сме и ще губим, може и с повече, но какво от това? Нима европейските грандове не са губили и с по- големи резултати, но си остават грандове!

        • Хабиш се да го обясняваш на комплексиран циганин, нито ще те разбере, нито ще го осмисли.

  8. 1
    5

    Андрей , стига ми пуска някви автобуси.

  9. 13

    Станислав Генчев ми изглежда голям мъжкар, Живко Миланов и той. Данчо Господинов въпреки че игра за локото, е умно момче! Аз виждам бъдеще в нашия клуб!

  10. 2
    19

    МУХАААААААААААААА Ние си имаме Паскалев и Томов. Какви защитници.. Какви мъже… Да си жив купоносителю Крушарски !

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

      ИМАМИ И КУЛИАН И ПЕТЕР УТ АДЖАСАНА!!!!! НОВИТИ АПАПИ СА ГУЛЕМИ ПЕЛЕТА!!!ПУФ ПАФ:)))))))

Коментарите са затворени