Позиция на Илиян Филипов:

“Уважаеми ботевисти,

На 8 юни 2023 г. обявих, че не участвам в оперативното управление на клуба, тъй като срещам недоразумения в управлението.

Основната причина за това е лицето Александър Ослан, изживяващо се като сив кардинал в Ботев. Именно той направи множество интриги, които дърпат моят любим клуб само и единствено назад.

Аз като човек, управляващ голям брой фирми, не мога да участвам в подобен вид управление. Ботев е отборът на моето сърце и винаги ще помагам.

И за да няма интриги и спекулации, държа да кажа, че сме в отлични отношения със собственика на клуба – Антон Зингаревич. И ако той има нужда от моята подкрепа, винаги ще я получи, но аз и на него лично съм изразил категоричното си мнение, че с лицето Ослан няма как Ботев да върви напред.

Относно стадион “Христо Ботев”, строителството върви с пълна сила, работим както по това стадиона да получи 4-та категория от УЕФА, така и по цялостното завършване с покрита козирка и фасада. В края на август ще започнем монтирането на козирката на Северната трибуна, а малко след това и на Южната трибуна.

Имаме подписани договори с две фирми, които ще работят паралелно по двете трибуни. Целият план е направен така, че строителните дейности да не възпрепятстват мачовете на Ботев в efbet Лига.

Най-хубавото нещо в последните месеци за Ботев е назначаването на Станислав Генчев за треньор. Благодаря на Антон Зингаревич, който се съгласи, че именно Генчев е правилния човек.

Това, което видях на мачовете с Арис и Раднички Ниш. е един различен отбор. Надявам се, че скоро Генчев ще получи обещаните футболисти и ще направи боеспособен отбор, който да радва феновете с играта си.

Затова призовавам всички ботевисти по един или друг начин да подкрепим Ботев в предстоящия мач с Локомотив и да покажем кой е господарят на Пловдив!”

19 КОМЕНТАРИ

 1. МЪДЮ СЕЛСКИ РАДВАЙ СЕ ДА ТЕ ПРАСКАТ АРДА И ДРУГИ СЕЛЯЦИ

 2. Употребяват ли се наркотици и алкохол в Коматево, правят ли мъжки оргии ?

 3. Генерала напъди зет си след Оргии с Бело

 4. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

  НИЙ КЪТ ЗЕМИМ БЛАГУДЕТИЛИТИ УТ АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА, ША СА ГУРДЕЙМ С ТЯФ!!! НИ НИ ТРЯБВЪТ РУСНАЦИ ШТОТ НИ СЪ ПРАВУВЕРНИ!!!! СТУЛЮПИНСКИА ПАРОВОЗ ЗАТУЙ Е Ф БЛАТУТУ, ШТОТ ГУ УПРАВЛЯВЪТ ЛИВАЦИ!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФ!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))
  АСАН, МЮМЮН, РЕДЖЕП И МУСТАФЪТА ИМАТ ОШТИ 1 КИЛО БАКЪР И 23 КИЛА ВЕЛПАПЕ ДА СБИРЪТ!! НИ СЪ БУТЪЙТИ ТУКАНКАНА ДА КУМИНТИРАТИ, А БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!:))))))))))))))))))))))

 5. 6
  2

  Да ви еба путката майна на всичките само Ботев

  • 3
   3

   По-добре не може да бъде казано. Само Ботев!

 6. Ако разберете кой Е Ослан и на кой е зет много работи ще ви станат ясни…!

 7. 7
  3

  Хубава работа, ама съветска! С тази сбирщина от тайгата нищо добро никога няма да се случи. Изключвам платените фенове сред ботевистите, които захлебват. Те са поредните платени от руснаци държанки в България.

  • Отдаче мирише на циганин, мирезливник.

 8. 5
  2

  ЧЕТА И СЕ ЧУДЯ: ДА СЕ СМЕЯ ЛИ, ИЛИ ДА ПЛАЧА? ОСЛАН БИЛ ВИНОВЕН, А ЗИНГАРЕВИЧ НЕ! НАЛИ ЗИНГАРЕВИЧ Е СОБСТВЕНИК, А ОСЛАН ПОДЧИНЕН?! ЗАЩО ТОГАВА ГО ТЪРПИ? ЯВНО, ЧЕ НЕ НАМИРА ОСЛАН ЗА ВИНОВЕН ЗА КАКВОТО И ДА Е. ЯВНО, ЧЕ ОСЛАН ПРАВИ ХОВА, КОЕТО ЗИНГАРЕВИЧ ИСКА. ДРУГИ ПЪК КАЗВАТ, ЧЕ ДАГУЕВ Е ВИНОВЕН! ТОЙ ОТГОВАРЯЛ ЗА ТРАНСФЕРИТЕ! А ЗИНГАРЕВИЧ Е НИПРИЧОМ, ТАКА ЛИ? А ИЗРУДА КЪДЕ Е В ЦЯЛАТА СХЕМА? НАЛИ ТОЙ Е ГЛАВНИЯ СЪВЕТНИК? ЗНАЧИ ОСЛАН И ДАГУЕВ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО, ЗИНГАРЕВИЧ ГИ ТРАЕ, ЗАЩОТО ИЗРУДА ТАКА ГО СЪВЕТВА. ИЗВОД: ЗИНГАРЕВИЧ Е ЛАИК, А ИЗРУДА ГО СЪВЕТВА ЛОШО, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ Е БЕЗДАРНИК, НЕГРАМОТНИК И НЕКАДЪРНИК. А ЩОМ Е ТАКЪВ ТРЯБВА ДА ГО ИЗГОНИМ. ВЪН КОПЕЛЕТО ОТ БОТЕВ, ВЪН ОТ ПЛОВДИВ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! САМО БОТЕВ!

  • 3
   2

   Стига с този Изродим, той вече не пей, Изродин не пей. Сега пълна подкрепа към Генчев, Миланов, Данчо Господинов и д-р.

 9. 6
  1

  Там където има пари, винаги има много мераклии за работа. А, какво работят, дали изобщо работят или чоплят семки и интриганстват, ако не си вътре няма как да знаеш.

  • 1
   1

   А ти, как разбра че чоплят семки? Мога да чопля семки и да свърша повече работа от теб!

 10. 17
  1

  Oсвен Ослан има още един сив кардинал и той се казва Тимур Дагуев ,отговарящ пряко за селекцията !!!
  Защо ли всеки трансферен прозорец клуба закъснява или по-точно не прави нужната селекцията ?

 11. 16
  9

  Защо всички други са виновни , но само Зингаревич не е ? Аааа мисля, че се сещам!!! Защото твоя шеф го докара Зингаревич и е под неговото крило и защото Зингаревич си плаща на Бултрас за да не се плюе по него!!! Продължавайте да си затваряте очите за няколко копейки драги ботевисти !!! Нито отбора ви е отбор нито нищо, а вие търпите това руско мекеренце, който еба майката и на школата !!!

  • Кой е този шеф, като кажеш А кажи Б. Само хвърляте лайномети.локогомномети.

Коментарите са затворени