Съдийската комисия към БФС обяви реферите за първия кръг в Първа лига, както и във Втора лига. Така стана ясно кой ще ръководи пловдивското дерби между Локомотив и Ботев:

 

 

 

 

16 юли 2023 г., неделя, 18:30 ч.
ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) – БОТЕВ (ПЛОВДИВ)
ГС:    Драгомир Димитров Драганов    АС1:    Иво Николаев Колев    АС2:    Димо Дамянов Вълчев, 4-ТИ:    Васимир Маруан Ел-Хатиб    ВАР:    Красен Иванов Георгиев  АВАР:    Красимир Владимиров Миланов
СН:    Георги Василев Йорданов

Във втора лига, където се състезава пловдивският Марица, също предстои първия кръг:

15 юли 2023 г., събота, 18:30 ч.
МАРИЦА – СПАРТАК (Плевен)
ГС:    Стоян Панталеев Арсов    АС1:    Георги Любомиров Минев    АС2:    Радослав Георгинов Вутов
4-ТИ:    Венцислав Георгиев Митрев
СН:    Веселин Мишев Добриянов

 

6 КОМЕНТАРИ

  1. Винаги си казвам, че не трябва да се тръгва с предубеждение към съдиите и всеки път поведението им на терена ми показва, че не съм прав. Обвръзките в БГ футбола са чудовищни. И после идват някакви “Балкани” и други подобни и ни крещят в ушите и показват пред очите: “Ей, за никакъв грездей не ставате! Имате най-смешното първенство! Имате най-големия позор за национален отбор!” Е, и какво от това? Системата е така изградена, че и да си най-смешния шампион, или на-смешния носител на купата, или най-смешния № 1 като играч или каквото друго се сетиш, твойто не се губи. Нямаш стадиони, нямаш свястни терени, твърдиш, че играчите са ти млади, а те на по 25 години и пият по кило уиски на нощ, търсиш чужденци на килограм, защото в Африка гладни колкото щеш и все някой друг ти е виновен. Играчи и треньори с биография, като наръчник по география, само някъде да замирише на парички и се стичат като мухи на лайно и все “помагат”? Помагат, парите да свършат по-бързо! И в цялата тази вакханалия кой е от страната на булката? Само и единствено зрителя, фена, запалянкото! Светия синод да прати няколко попа да направят една панахидата на БГ Футбола и да се свършва!

  2. Единственото, което е ясно, е че съдията Драганов е от Варна, откъдето са и новите собственици на Локото. Не пасем трева, молим ви се !!! Много явно го правите ! Плюс това, знаем какво пише на гърба на фланелките на съдиите – Money+. Съдията няма да отхапе ръката, която дава парите.
    Да му мислят играчите в жълто-черно. ВАР-ът + Драганов = мачът започва с хендикап за Локото.

  3. 5
    1

    Отдавна няма пловдивско дерби !
    Жалките кюстендилски гости се опитват да се пришият към нещо и някого но номера никога няма да им мине .
    Хахахахаахахаххахаххаааххаа
    Жалки амеби

Коментарите са затворени