Отборът на Ботев (Пловдив) ще тренира в съботния ден на стадион “Христо Ботев”. Заниманието ще бъде с начален час 18:30 и ще бъде открито в първите 15 минути за “жълто-черните” фенове.

Привържениците на най-стария футболен клуб в България ще могат да подкрепят тима преди пловдивското дерби, като за феновете ще бъде отворена централната трибуна на “Колежа”.

30 минути по-рано, в 18:00 ч., старши треньорът на “канарчетата” Станислав Генчев ще даде пресконференция. Брифингът ще се състои в залата за пресконференции под Трибуна Изток.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Важното е да ги бием. Да гледат и немеят от Бесика и после всички на въжето, един по един. Първи онзи гурил , шматката Стикс… Последен тренера им със ❤️

    • 4
      3

      Папагали знаем че сте мюсюлмани да ви е сладка молитвата хахха сами си признават джамията в Куклен балъци

      • 2
        1

        Толкова си сбъркан, че даже ползваш нашето име за твое. Добре че си сложил флага на майка ти баща ти та да знаем, че не си от нашите. Жалко буферче. Кога фен на Ботев ще тръгне да изписва вашата жепейска свастика за да опиши себе си – никога!!!
        Болен си момче, слагай въжето, не се мъчи

        • Ами канар съм ние сме турци ок издигнахме турското знаме на един мач а ДПС ни построи колежа а локото са нацисти и все ни бият и на поляната и на магистралата и в Гърция там са православни

Коментарите са затворени