Националният отбор на България ще се изправи срещу Австралия на 7-и септември в Пловдив, разкри БТА. Двубоят трябва да запълни празнината в програмата на Европейските квалификации, тъй като група G е с пет отбора.

Мачът между България и Австралия ще се играе на стадион Христо Ботев в Пловдив и на практика ще сложи край на домакинствата на лъвовете на стадиона в Разград. Желанието на треньорския щаб е било двубоят да бъде с ден по-рано, за да има ден повече за възстановяване, но това няма да се случи. Все още не е фиксиран началният час на мача, но при подписването на договора на двете федерации ще се търси по-късно начало заради топлото време в Пловдив в началото на септември.

Първоначално България трябваше да играе на 6-и септември на същото място с отбора на Узбекистан, но гостите са отказали мача. Това е станало по настояване на техния национален треньор – словенската легенда Сречко Катанец, който предпочита да заведе играчите си на турне в САЩ. Отказът на Узбекистан идва като перфектен вариант за Австралия, чийто селекционер Греъм Арнолд търсеше съперник за месец септември.

 

11 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    На строежа на мангалите, трябваше да е мачът! Сега мангалите как ще стъпят на стадиона чудо?

    • 🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🤹🏃🏃🤹🌈🤡🤡🤡

    • 1
      4

      Палячо ние не сме комплексирани като вас , че да не спим заради някъв умрял мач на нац. Отбор 😂😂😂 самото ти писане на тази тема показва огромния ви комплекс 🙂 видиш ли ние имаме , а те не 😂😂😂😂 баси жалките папагали

  2. 2
    8

    ХА ХА Трябва на стадион Локомотив НЕЩАСТНИЦИ

    • 10
      1

      Той не е построен и няма да бъде. Плюс това няма сектор за гости, защото ви е страх да не са повече от вас и да не ви надвикат, смешници, жалки.

      • 1
        2

        Абе запознат интересно как ще сте повече от нас дори да имате публика ? Хахаха вие верно сте болни и адски тъпи мозъци 😂😂😂😂 но от селяци какво да очакваш 😂

Коментарите са затворени