И вчера Ботев Пловдив излезе за поредната си контролна среща със старите си екипи. Ясно е, че се получи забавяне по представянето на нов екип. Репортер на PlovdivDerby.com се свърза с представителството на Макрон в София, от където ни уведомиха, че новата екипировка на канарчетата е вече уточнена.

Тя ще включва 3 екипа, единият от които ще е специална колекция, изработена само за канарчетата, а другите два екипа ще са каталожни. От Макрон ни увериха, че веднага, след като Ботев Пд представят новия си екип, те ще го публикуват във фирмения си сайт, както са направили вече с новите екипи на ЦСКА. “До петък новата екипировка на канарчетата ще бъде предоставена на отбора”, заявиха от Макрон пред нашия репортер. От фирмата представител на италианската марка са сигурни, че Ботев Пловдив ще е с новите си екипи още на мача на Локо Пд.

Една от неофициалните версии, защо в Ботев Пд се забавиха с представянето на новия екип, е възможността генералния спонсор на гърдите на фланелките да бъде заменен. Това обаче за момента са само слухове, които нямат официално потвърждение.

3 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    АМА НАЗИ НЕ НИ ИНТЕРЕСЕ ПА ТИА РАБОТИ, И С РОМСКА, КЛОАКОМУТИФСКА СТРАС ША СА УДАДЕМ НА КАЗАНИТИ И ША СБИРАМИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))

  2. 11
    3

    При Ботев всичко е в последния момент, вкл. и селекцията, ако я има изобщо. Пълна аматьорщина. Като капак и Плейна е теглил майните на бляда. Блядът е трябвало да направи ВИП ложите с негови пари и е обещал. Плейнът ги прави с негови средства, а сега руснака не ебава да плаща. Циркът в нашия отбор продължава.

  3. 3
    4

    Христолови работи. Всичко се повтаря! Отново италиански екипи.

Коментарите са затворени