В днешния ден бе подписано официално споразумение между Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив).

С него двете страни се съгласиха срещата от 1-ия кръг на Първа лига, която ще се играе на стадион “Локомотив”, да се проведе без гостуваща публика.

Двата пловдивски клуба се споразумяха същото да важи и за срещата от 16-ия кръг на Първа лига, която ще се състои на стадион “Христо Ботев”.

48 КОМЕНТАРИ

  1. КОТУ И ДА СИ ГОВОРИМ, НЕМА ДА МИНЕ БЕС ИНТИГРАЦИА!!!
    СИЧКУТУ ПАПЛАЧ ДЕТУ РАЗМАХВА БУЗДУГАНИ, ТРЕБЕ ДА СЕ ИНТИГРИРА МОШТНУ!!!…………квоту и да узначава тая дума!!!
    СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ!!! НАПРЕШ СТУЛЮПИНСКИ ДУГАНИ!!! ПУФ, ПАФ!😉😃😂😂

  2. 8
    1

    Снощи разбрах, че това споразумение на практика спасява мача, респ. домакина. При отказ на “Ботев” да подпише подобно споразумение, следва задължително присъствие на гостуващи фенове или … мач на най. Подобно “споразумение” е някакво току що въведено правило в Наредбата за провеждане на първенството. Лично аз поздравявам шефовете в “Ботев”. Първо, защото всеки резултат, трабва да се извоюва на терена и второ и по-важното, в 16 кръг тази миризлива пасмина, няма да има право да овонява ст. “Хр.Ботев”.

    • Ние за разлика от вас ще дойдем на Гомнежа ДПС стадиона само че 1000хулигани с тръби и боксове и пак ще викате Арис за панахида

      • Внимавай, какво си пожелаваш. Особено ти, лайно малко, с още по-малка пишка!

  3. 3
    1

    Колко нещастие има Боже…тук има хора , които могат да напишат продължение на Междузвездни войни …
    Тъпунгери , това е просто един шибан мач , който минава и заминава …
    Чак толкова ли изпростя тоя народ ?!?
    Те държавата ни ликвидираха и разпродадоха , вие за един келяв мач се джанкате …и какво , да не дават 10 точки на тоя мач………

    • 2
      2

      Пич, прав си по принцип. Погледнато повърхностно-ДА! Така е.
      Само,че този сайт наистина е необходим. В хората има стаено много социално напрежение и просто е наложително да има някакво място където да го изпуснат. Сайтове като този играят ролята на предпазителният клапан в тенджерата под налягане. Ако няма такъв клапан който да изпусне парата тенджерата ще избухне и всичко ще скочи във въздуха! На времето пред Централна поща спонтанно се е родила т.нар. “Лайкучка” /Лайка/ която е изпълнявала същата функция…. Отделно от това! Днес много хора живеят самотно и за много от тях това е техният начин да общуват. Да общуват с надеждата да намерят: “Сродни души” Може би защото в ежедневието си те не са срещнали необходимата топлина и внимание и се чувстват пренебрегнати.. И много често тъкмо от най-близките си хора! За тях изявата тук е начин да избягат от самотата и от сивото и враждебно ежедневие. Моят съвет е: Не подценявай хората!!! Те мн.-добре знаят,че държавата е ликвидирана и разпродадена,но нямат сили да се противопоставят на такива неща. Всъщност това което им трябва на тях е едно мъничко зрънце внимание и разбиране което да ги стопли… И точно заради това те понякога се държат остро, предизвикателно, и като хейтъри за да го предизвикат. Моят съвет е: Оставете хората да се разтоварят! Нека се освободят от стреса на ежедневието! Нека се почувстват значими и забелязани макар и по този измамен начин!

      • 2
        1

        Ама какво е това “разтоварване” …побоища , закани , тръби , боксове , хулигани и тн…то тези са разтоварени умствено…този мач , спорта е за хората като цяло , за децата , за всеки , който го обича и някакви , които всъщност са никакви ще определят правилата !
        Ами като са бабаити и хулигани да отскочат до Бахмут , ще могат да се изявяват на воля ! Правовата държава не трябва да допуска терор на разни утайки , които съставляват точно 3-5 % от феновете в случая …
        Ако някой не може да се контролира да хие хапчета , ако ли не да бъде въдворен , ако и след това е същия дебил , да се вземат радикални мерки ……

        • 1
          2

          Ами нали ставаше въпрос за тия които пишат тук бре, ЛЬО-ЛЬО!
          Какви тръби, какъв бой ти се привижда на теб?
          1. Да! Спорта е и за деца,само,че тия които плащат са големите. Т.е. спорта е и за тях защото те са истинската публика!
          И какъв Бахмут те тресе тебе??? А ти самият не си ли утайка??? Утайка която иска да печели всеки спор?!
          Много си убавец ти,бре??!
          Защо не се опиташ поне веднъж в живота си да разбереш и другите чийто живот е по-различен от твоя??? Ти самият не си ли хейтър???! Не си ли мразещ??? Ти вероятно си някой вол с железни нерви, който си мисли,че има контрол над всяка ситуация?! Според теб ти не си дебил така ли?
          Според мен обаче ти си едно кълбо нерви което живее в свой собствен свят много различен от този на нормалните хора

          • Абе , ти не четеш ли бе улук , какво пишат някои тук ? Или , ако четеш се правиш , че не разбираш ?!
            Философстваш на чужд гръб в момента ! Както и да е , с такива професорчета като теб не желая да се обяснявам…но , когато си заведеш детето и започнат са се целят с ракети , друга песен ще запееш…ако изобщо ходиш на мачове де ?!

          • 1
            1

            Вярно е. Има и малоумници които пишат но това не означава,че те ще го направят. Държавата ни каквато и да я мислят някои, има достатъчно сили и ресурс да се справи с далеч по-трудни ситуации от тия които си позволяват по стадионите разните му там сополанковци. Фактът,че понякога не го прави означава,че не винаги и разрешават да се намесва.

          • Няма спор, че в тази държава има много тежки проблеми, за решаването на които е нужен огромен ресурс! Но, има и такива – като футболното хулиганство, които могат да се решат за 24 часа, без нито един допълнителен лев за разходи! Само, че тези отрепки се ползват от време на време и някой ги “отглежда” съвсем съзнателно.

  4. 4
    2

    Тия от ЛОКОТО са пълни нещастници Бахти и педалите миризливи

  5. Всё о ставках trinixy.ru

    Подробности о ставках на спорт, букмекерах, прогнозах и не только Вы найдете на сайте trinixy.ru уже сейчас. Предлагаем познакомиться с информацией, которую мы разместили для гостей нашего сайта.

    Мелбет – одна из ведущих букмекерских контор, предоставляющая широкий выбор ставок на спорт. Впрочем, иногда путь к главному сайту может быть усложнен по техническим или законным причинам. В данных случаях, зеркало является отличной альтернативой для всех любителей азарта и спорта. Зеркало – это такой же сайт, который является полной копией официального сайта букмекерской конторы. Оно образовано для обеспечения доступа к услугам конторы в ситуации блокировки официального сайта или других технических неурядиц. Благодаря зеркалу вы сможете продолжать осуществлять ставки на спорт и наблюдать за итогами матчей.

    Регистрация на бк марафон проходит схоже официальному сайту. Вам потребуется заполнить небольшую регистрационную форму, указав свои персональные данные. После завершения регистрации вам будет предложено пополнить первый депозит для начала ставок. Балтбет предлагает разные методы пополнения счета, включая известные электронные платежные системы.

    Главным из плюсов Марафонбет зеркало является мобильная версия. Она дает делать ставки на спорт с любого мобильного устройства с доступом в сеть интернет. Мобильное приложение Leonbets предлагает удобный и интуитивно простой интерфейс, а также все основные функции и темы официального сайта. Поэтому, вы сможете делать ставки где хотите и круглосуточно.

    Важно отметить, что на данном сайте вы найдете всю интересную информацию о leonbets и не только. Мы отдаем полную поддержку и инструкцию по пользованию букмекерской конторой. У нас вы можете отыскать ответы на волнующие вас вопросы о регистрации, выводе денежных средств, типам ставок и подобное.

    Наша цель – сделать ваше шествие в страну ставок на спорт максимально удобным и комфортным. Мы регулярно обновляем информацию на онлайн портале и следим за новыми трендами в индустрии ставок. Наша команда поддержки всегда рада помочь вам решить любые возникающие вопросы и обеспечить полный комфорт во время игры.

    Так что, если вы планируете отыскать надежное и удобноеZenitbet зеркало, а также полезную информацию и помощь, переходите к нам. У нас вы найдете все, что потребуется для успешных ставок на спорт. Мы рады встретить вас на trinixy.ru в нашем обществе игроков и хотим пожелать успехов и увлекательного опыта в стране ставок!

  6. 3
    17

    Жълти Жени….ревете, че нямате билети ок стадиона е в ремонт …
    Представете си идвате 300папагала насрани от страх на Лаута
    Като жени ще стреляте само с ракети и бомби по дечица …защото ще има 2000полицая
    Ами ако нещо полицията се пропука …преди по време или след мач защото ще ви Палата 3000 ултраси готови да ви лежат ,какво ще стане с вас някой от вас може никога да не се прибере мислете с тия тъпи червено боядисани глави
    Пак ли правите паметен мач с Арис
    Тука става въпрос за реална среща с Лаута Арми не писане по форумчето и ескорт с 2000 униформени лека вечер и до скоро

    • 11
      1

      Абе филмар насран… Ще ми лижеш гомната! Какво ще лежиш? Само филми ви тресат! Едно време хората заедно ходеха на дербита, няма Локо, няма Ботев!

    • 4
      1

      Форумен плъх. Как няма да те срещна смрадливецо и да ти затворя миризливата уста! 3000 човека имате обща посещаемост за половин сезон. Видяхме как 12 човека чорбари ви ебаха и биха лаут ската чета на джамията ви. Стига “ака”.Знаем ви.
      Циганинът си е циганин завинаги.

      • 1
        3

        Ххаха тъпак как е да се радваш на чорбари, че са направили нещо , а не вие? Ама така е като плъх и само лаеш по коментари и форуми но ташаци за друго освен за това нямате 😂😂😂 кажи ся вие кога ще нахлуете на Лаута на като чорбарите ? Никога !!! Продължавайте да се радвате на чужди случки това показва колко сте комплексирани 😂😂😂

      • Къде ще ще срещнеш бе кога си участвал в нещо освен да срещнеш сестрата в спалнята и да пускаш балък

  7. 9
    2

    Мангали, чака ви нещо интересно! Троянски кон!

    • 1
      11

      Абе жена жълта прасетата имат топки ..и вас ви чакат не са като вас жени смешни елате ама пак ще викате Арис хаха

      • Че то и от Арис ще има хора бе педал!

  8. 14
    4

    Левски – ЦСКА / Ботев – Локо ! Това са дербитата ,които са чакат цял сезон.Още след края на последния мач,започва да се говори за следващия.Тези дербита са за феновете.Не разбирам защо при толкова много варианти не се обсъди друг.Нито ще е дерби без фенове на Ботев на Лаута,нито ще е дерби без фенове на Локо на Колежа ! Да чакаш толкова време този мач и накрая някви палячовци наречени “Спортни директори” ти го отнемат ! Това не е мач на ЦСКА 1948 с Лудогорец , това е мач между двата гранда на Пловдив и битката не е само на терена , а и по трибуните !

    • МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
      8
      2

      УСОБИНУ, НАШИА СТУЛЮПИНСКИ ГРАНД КЛОАКОМОТИФФФ!:)))))))))))))))

    • 12
      3

      Най – добрият вариант беше да се сменят домакинствата!

    • Защото не могат да ни приемат. На строеж е малко по-сложно. Но те си го избраха. 2 трибуни ще викат Локо. Другия мач 4 ще викат Ботев

  9. 16
    3

    НЯМА ПО ТЪПИ КОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИ . ХАХАХАХ КЮСТЕНДИЛСКИ ДРЕБНИ ДУШИЦИ

    • 3
      10

      Ето това се казва комплекс,селски: 7:3,0:1,6:0 ,не идиотизъми от кривата ти и празна тиква!

      • 2
        1

        Не! Това са просто резултати! А, онова, за което се опитваш да говориш е изразено в “гуменките на Бонев”, “квартал Столипиново”, “Велбъдж кн”, “заличаването на Локото и то с официален акт”, “след като за тях ще има стадион и за нас поне навеси да има” и други и други и други! Т.е. всички знаем, че сте отпадъка в този град, ама все по-нещо да се правите на клуб с история и някакъв фактор. Защото другите, и с тези резултати са отбора на този град, а вие … вие сте идиоти!

  10. 14
    4

    Купувайте централната. Набързо да я изкупим… те да си викат от оБесика.

    • 5
      11

      Купувай бе прост жълтур хаха давайте купувайте 😂 ама за да стигнете до централната доста път има и тръгването ще е трудно след мача

      • 15
        2

        Ти май на бияч се правиш миризлив селянин. Много си смел лайно циганско

        • 6
          2

          смел около 50 билета за централната трибуна са вече взети.Да видим кой е смел манго

          • 3
            8

            50 много бе майна 😂😂😂 чак вече се насрахме от страх , че може да ни набиете на Лаута 😂😂😂

        • 3
          7

          Смел съм естествено защото сме ви ебали където ви хванем и пак ще ви ебем 🙂 капани, поляни , магистрали и колко ли не още случки може да изброим 🙂 и нашите братя от паок мамата ви ебаха

          • 9
            3

            Много поздрави от кюстендилеца имаш. Да дойде човека от Кюстендил да ви раздава шамари на джамията. Срам. Хем от Кюстендил, хем фенове на Велбъжд бие. Срам

          • 2
            7

            Палячо ти когато се изправиш срещу Кюстендилеца или въобще съберете смелост да излезнете срещу цска тогава говори 😂😂😂 до тогава се радвай на случки с други отбори като цска, а не с вас аххахаха тъпак

    • 3
      9

      Мухльо,на колене с високо вдигнати ,епилирани ,нежни ръчички ли щи изкупителна билетите,А жълт педал?

  11. 12
    3

    Щом нямат място за гости и лиценз не трябва да имат.

  12. 14
    4

    По добре така, на кой му се ходи в тази кочина, а на ответният мач, малко им миришат чорапите да стъпят на стадион красавец, айде в маалата мингияни, умирате от страх!

    • 3
      10

      Ми като не ви се ходи що ревете бе проститутки?

      • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
        5
        1

        ШЕФКЕТ, ПУД МЕНЯ, ДАВАТ ЛИ МАНГИ АКУ ПИШИШ ПРУСТУТИИ ТУКАНКА??? ИНЪЧИ АКУ НИ ДАВЪТ, УТИВЪЙ ПРИ КАЗАНИТИ, ЧИ ИМА МЛОГУ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!:)))))))))) КЪФ КЛОАКОМУТИФЕЦ СИ АКУ НЕ ПУДКРИПИШ СТУЛЮПИНСКИА ТИМ?!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))

  13. Вход во всех букмекерские конторы trinixy.ru

    Подробности о ставках на спорт, букмекерских конторах, прогнозах и не только Вы сможете найти на сайте trinixy.ru прямо сейчас. Предлагаем познакомиться с публикацией, которую мы подготовили для гостей представленного сайта.

    1win – одна из основных букмекерских контор, предоставляющая большой ассортимент ставок на спорт. Однако, порой подступ к главному сайту может быть усложнен по техническим или организационным моментам. В таких случаях, зеркало становится отличной альтернативой для всех почитателей азарта и спорта. Зеркало – это альтернативный сайт, который значится полной копией официального сайта букмекерской конторы. Оно разработано для залога прохода к услугам конторы в ситуации бана главного сайта или других общетехнических неурядиц. Благодаря зеркалу вы можете продолжать осуществлять ставки на спорт и следить за итогами поединков.

    Регистрация на 1 вин зеркало на сегодня проходит аналогично основному сайту. Вам потребуется заполнить маленькую регистрационную форму, указав свои личные данные. После завершения регистрации вам будет можно внести первый депозит для начала ставок. Зенитбетс представляет разные методы пополнения счета, включая популярные электронные платежные системы.

    Основным из плюсов Марафонбет зеркало является мобильная версия. Она дает делать ставки на спорт с любого мобильного смартфона или планшета с доступом в сеть интернет. Мобильное приложение Zenitbet предлагает комфортный и интуитивно легкий интерфейс, а также все главные функции и темы официального сайта. Следовательно, вы можете делать ставки где хотите и круглосуточно.

    Главное отметить, что на нашем сайте вы сможете найти всю важную информацию о бк пари и не только. Мы отдаем полноценную поддержку и инструкцию по пользованию букмекерской конторой. У нас вы сможете найти ответы на интересующие вас вопросы о регистрации, вводе денежных средств, видам ставок и подобное.

    Наша цель – провести ваше шествие в мир ставок на спорт очень удобным и комфортным. Мы постоянно обновляем информацию на сайте и следим за новыми идеями в индустрии ставок. Наша компания поддержки всегда рада помочь вам решить любые появившиеся вопросы и обеспечить максимальный комфорт во время игры.

    Так что, если вы хотите найти надежное и удобноеParibet зеркало, а также полезную информацию и помощь, переходите к нам. У нас вы найдете все, что нужно для выигрышных ставок на спорт. Мы рады встретить вас на trinixy.ru в нашем обществе игроков и желаем везения и захватывающего опыта в стране ставок!

  14. 12
    4

    Пълна глупост… Как може да им разрешат на този строеж да провеждат футболни срещи! Бахти смешниците!

Коментарите са затворени