Ботев (Пловдив) привлече литовския талант Фаустас Степонавичюс. Младокът вече се присъедини към “канарчетата” и взе участие в последните контролни срещи на пловдивчани.

Фаустас е роден на 8 юни 2004 година и е спряган за един от най-големите таланти на литовския футбол. За последно офанзивният футболист бе част от латвийския ФК РФС.

Нападателят е преминал през всички формации на юношеския национален отбор на Литва. До момента в кариерата си Фаустас има записани и 3 мача за младежкия национален отбор на Литва.

Със силните си изяви бързоногият играч достигна и до мъжкия национален отбор на страната си, като бе в групата за последните две европейски квалификации, включително и в тази срещу България, завършила наравно 1:1.

Публикацията за трансфера във facebook страницата на канарчетата обаче предизвика по-скоро негатични коментари, отколкото позитивни. Голяма част от реакциите на феновете са свързани с провалените трансфери на бранители, заради които Станислав Генев оцени селекцията като слаба по време на пресконференцията си вчера (ВИЖ ТУК).

Ето какво гласят част от коментарите:

“Защо излъгахте Генчев, че ще му привлечете 5-ма играчи, къде са защитниците?”

“Botev Plovdiv може ли да разясните как по-точно ще играем с бекове Минков и Акере , които са всичко друго но не и това.”

“Вие нещо се базикате! Този трансфер отдавна го разбрахме. Защо оставихте треньора без защитници седмица преди началото на първенството?!? За малоумни ли ни имате нас феновете?”

5 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Фаустас е височък, може да го пробват за централен защитник, кво пък !?

  2. 7
    4

    РИБАТА МИРИШЕ ОТКЪМ ГЛАВАТА!!
    ВЪН РУСКАТА КУРВА БОЛШЕВИШКА!!!

    • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

      АСАНЕ, САМУ ДА НЕ СМИНИТИ ЧОРБАДЖИАТА С НАШТИ ХРАБРИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! МАЛКУ МЪ Е ШУБЕ ШТОТ ТЕ СА МЕНШЕВИКИ!:)))))))) СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФ!!! ПУФ ПАФ!:))
      НИЙ ЗА ТЯФ СБИРЪМИ БАКЪР! ТЕ ША ВАДЪТ ПАРОВОЗА УТ КИ НЕФА!!!! МУ ХАААААААААААААА

  3. 1
    6

    ХА ХА …Ние си имаме Паскалев и Митко. Какви локомотивци !Какви мъже! Да си жив купоносителю Крушарски!

    • Стикс, педал крастав, готово ли е бидончето с бензин? Нали се закле да се самозапалиш, ако имаме стадион. Действай! Помощ трябва ли ти?

Коментарите са затворени