Ботев Пловдив се изправи срещу Раднички Ниш в приятелска среща, която бе последна  проверка за канарчетата преди предстоящото гостуване на Лаута. На централната трибуна на Колежа присъстваха около 1000 привърженици на канарчетата. Припомняме ви, че приходите от този мач ще отидат а благотворителна кауза, с която ще се подкрепи малката Иви, която има нужда от средства за лечение.

Феновете на пловдивчани определено останаха доволни от показаното на терена. Канарчетата изглеждаха по съвсем различен начин и играта им се понрави. Футболистите на Станислав Генчев показаха комбинативен футбол, сериозна преса, както и добра физическа подготовка. Единствено липсата на класен ляв бранител можеше да се отбележи като слабо място за Ботев Пд. Акере, който бе на тази позиция изпитваше сериозни затруднения. Веднага след като се премести като дясно крило към края на срещата Акере показа, че просто позицията на краен бранител не е неговата. Както знаете Генчев настоява още от пристигането си за централен бранител и ляв бек, но от ръководството все още не могат да му ги осигурят.

Жълто-черните излязоха в състав: Ханкич, Минков, Работов /к/, Пунчец, Акере, Карабельов, Етоо, Думбая, Рабей, Колев, Секулич.

На резервната скамейка бяха: Кайзер, Ван Хертъм, Херман, Георгиев, Ману, Брахими, Бароан.

Канарчетата са отново са подредени в схема 4-2-3-1, като Пунчец и Работов са централна двойка защитници, а бекове са Минков и Акере. Дефанзивни халфове са Етоо и Карабельов. По дясното крило е Думбая, по лявото крило е Колев. Рабей пък играе зад централния нападател Секулич.

В 9′ Акере направи грешка при изнасянето на топката след атака на гостите и загуби владението на коженото кълбо. Играч на Раднички нахлу в наказателното поле близо до аутлинията, Акере го задържа с ръце, което предизвика претенции за дузпа, каквато обаче не бе отсъдена.

В 11′ Карабельов пробва да изведе с дълъг пас Думбая, но стражът на гостите излезе предвидливо извън наказателното поле и пресече паса. В ответната атака Акере извърши нарушение в близост до флагчето за корнер по десния фланг на нападение на Раднички. При изпълнението на фаула домакините се справиха и избиха в тъч.

17-тата минута Ботев Поведе в резултата. Кристиян Колев центрира от фаул, а Секулич се извиси над всички и с много премерен и точен удар в десния горен ъгъл на вратата на гостите отбеляза за 1:0.

В 24′ Колев нахлу отляво по нападението на канарчетата, излъга един съперник, стреля от малък удар, но стражът на сърбите се справи. Минута по-късно пловдивчани организираха бърза атака по десния фланг. Изведен само срещу съперник бе Думбая, който обаче не успя с финта си срещу бранителя от Ниш и топката му бе отнета.

В 30′ добра комбинация между Минков, Крабельов и Рабей, завърши с удар по земя на последния, който профуча покрай страничния стълб на вратата на Раднички.

В 33-тата минута Етоо и Секулич направиха двойно подаване, което изведе нигериеца очи в очи със стража на гостите. Бранител на Ниш посегна с ръка да спре халфа на Ботев и го събори на тревата. Реферът отсъди дузпа, която Секулич реализира без проблем.

В 39′ Рабей пробва удар от границата на наказателното поле, но бранител блокира шута му. При последвалия корнер вратарят на гостите успя да избии, но Етоо овладя преди топката да излезе в тъч. Халът опита да центрира , но топката се удари в ръката на играч на Ниш. Изпълнението на отсъдения фаул не доведе до опасност за вратата на Раднички.

В 40-тата минута стражът на сърбите отново се наложи да вади топката от мрежата си. Колев със страхотен диагонален пас изведе Реда Рабей очи в очи със стража. Мароканецът напредна няколко метра и стреля по земя в далечния ъгъл за 3:0.

При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивката.

Второто полувреме започна без промени в стартовите 11 на Станислав Генчев. По наблюдателните на трибуните забелязаха, че топките в началото на полувремето бяха заменени с тези на Раднички.

50-тата минута Ботев организира атака, която завърши с удар на Рабей от 15-тина метра, който обаче бе неточен и мина високо над вратата на гостите. 3 минути по-късно Етоо пробва да стреля от дистанция, но мерника сериозно му изневери. В ответната атака Минков предотврати сериозна опасност за Ханкич, пресичайки центриране по земя току пред крака на нападател в синьо.

55-тата минута Секулич трикове изведе Колев по крилото, той нахлу по диагонала, но не успя да се справи с опеката на двама бранители на гостите и топката му бе отнета.

В 59′ гостите отговориха с два удара, първият от които дойде, след като Стефан Цветкович бе изведен леко по диагонал очи в очи с Ханкич. Крилото стреля, но ударът му бе избит с крак от стража на канарчетата. Последва неточен шут от дистанция за играчите от Ниш.

В 61′ Ханкич отстъпи мястото си на Даниел Кайзер, като феновете аплодираха бурно и двамата футболисти. 4 минути по-късно Анди от гостите стреля от дистанция много силно, но топката профуча на метър от страничната греда на Кайзер.

В 72′ Карабельов отстъпи мястото си на Брахими, което доведе и до вътрешна рокада в халфовата линия. Рабей мина няколко метра назад и застана до Етоо като дефанзивен халф, а Колев застана на позицията зад нападателя, за отстъпи левия фланг на Брахими. Само минута след като се появи на терена Брахими имаше възможност да стреля, но ударът му бе блокиран от бранител.

В 76′ гостите отправиха още един удар, но след намеса на бранител в жълто-черно топката излезе в корнер.

78-мата минута Станислав Генчев извади Секулич, Пунчец, Рабей и Думбая. На тяхно място се появиха Георгиев, Бароан, Ману у Рой Херман. Последния застана до Работов като централен бранител. Юношата Георгиев застана на мястото на Акере на левия бек, като нигериецът премина на дясното крило. Колев се върна назад да партнира на Етоо, а Ману застана на позицията зад нападателя Бароан.

В първата атака след промените Акере бе изведен от дясно, стреля от малък ъгъл, но вратаря изби в корнер, от който пък не последва опасност за вратата на гостите.

В 86-тата минута Кайзер направи чудовищна грешка, подавайки на съперник в наказателното поле, но с общи усилия канарчетата успяха да защитят вратата си. Минута по-късно Маку от гостите получи втори жълт картон за оспорване на съдийско решение. Раднички обаче останаха с 11 души на терена, след като на мястото на провинилия се футболист се появи негов съотборник.

9 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))

    ЧОК ГЮЗЕЛ АСАНЕ ПУД МЕНЯ, АМА ПИШИ НА РАЗБИРАИМ ИЗИК ЗА СИЧКИ КЛОАКОМОТИФЦИ!! ПУФ ПАФ!

    “AĞLAMA ANNE, ÜZÜLME,
    EKİBİMİN vaftiz edildiğini
    vaftiz edilmiş anne lekeli,
    BENİM ADIM BULGARCA.
    SARI YÜZÜME SÖKTÜLER,
    MASKESİNE GİRDİKLERİ ANNEYE SÖZ VERDİLER.
    TÜM ANNELER İÇİN SAVAŞTIM,
    VE PAZVANTİ GRUBU İÇİN DEĞİL,
    YÜZÜM ESKİ ÇARŞAFLARDA,
    PASLI ÇİTLERDE KOŞMAK.
    BUNUN İÇİN CANIMI VERDİM
    SARILARDA GAVR SABIRLIĞA,
    MEBARDA HUZUR OLMAYACAK,
    VE ON KEZ DÖNÜYOR!”

  2. „НЕ ПЛАЧИ МАЙКО, НЕ ТЪЖИ,
    ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА,
    КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА,
    ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО.
    С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА,
    НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА.
    ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ,
    А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ,
    ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ,
    ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ.
    ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ,
    ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ ,
    В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ,
    И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!“

    • МАМКА ТИ МРЪСНА ,ЛАЙНУТСКИ ЦИГАНИН

  3. 3
    21

    От всичките куци пилета дето са се пръкнали на Кънчова поляна днес най-любимият ми е- признавам си чистосърдечно- Ра6:0тов! Евала на тва папагалче! Жоро му разказа играта, развинти го, обаче Ра6:0тов продължава да се изхранва с футбол… че и капитан станал на другите заблудени папагалчета… вай, вай, Аллах!!!

    • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
      5
      1

      АСАНЕ, А ТИ ИЗПЪЛНИ ЛИ СИ НОРМЪТА???…..МАЙ ОШТИ 5 КИЛА ДЖУЛЯЗУ И КИЛО БАКЪР ТИ ОСТАВА?!!!!……………….БИГОМ НА КАЗАНЯ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))

      • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
        6
        1

        ШЕФКЕТ, ПУД МЕНЯ, ДАВАТ ЛИ МАНГИ АКУ ПИШИШ ПРУСТУТИИ ТУКАНКА??? ИНЪЧИ АКУ НИ ДАВЪТ, УТИВЪЙ ПРИ КАЗАНИТИ, ЧИ ИМА МЛОГУ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!:)))))))))) КЪФ КЛОАКОМУТИФЕЦ СИ АКУ НЕ ПУДКРИПИШ СТУЛЮПИНСКИА ТИМ?!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))

  4. Сайт букмекера trinixy.ru

    Информация о ставках на спорт, букмекерских конторах, бонусах и не только Вы найдете на сайте trinixy.ru уже сейчас. Предлагаем познакомиться с публикацией, которую мы подготовили для посетителей нашего сайта.

    Леонбетс – одна из основных букмекерских контор, дающая большой выбор ставок на спорт. Тем не менее, порой подступ к основному сайту может быть отягощен по техническим или законным причинам. В таких случаях, зеркало является отличной альтернативой для всех почитателей риска и спорта. Зеркало – это альтернативный сайт, который служит полной копией основного сайта букмекерской конторы. Оно разработано для гарантирования прохода к услугам конторы в ситуации бана официального сайта или других общетехнических неполадок. Благодаря зеркалу вы можете продолжать делать ставки на спорт и следить за итогами поединков.

    Регистрация на официальный сайт мелбет делается аналогично главному сайту. Вам потребуется заполнить маленькую регистрационную форму, указав свои личные данные. После завершения регистрации вам будет можно пополнить первый депозит для того, чтобы ставить. Мелбет предлагает различные варианты пополнения баланса, включая популярные электронные платежные системы.

    Главным из преимуществ Парибет зеркало является мобильная версия. Она позволяет делать ставки на спорт с любого мобильного устройства с доступом в сеть интернет. Мобильное приложение 1xbet предлагает комфортный и интуитивно простой интерфейс, а также все основные функции и возможности основного сайта. Поэтому, вы можете делать ставки где пожелаете и в любое время.

    Главное отметить, что на нашем сайте вы найдете всю интересную информацию о рабочее зеркало leonbets и не только. Мы предоставляем полноценную поддержку и руководство по пользованию букмекерской конторой. У нас вы сможете найти ответы на волнующие вас вопросы о регистрации, выведении денежных средств, видам ставок и многом другом.

    Наша миссия – провести ваше шествие в страну ставок на спорт предельно удобным и приятным. Мы постоянно обновляем информацию на онлайн портале и следим за новыми тенденциями в индустрии ставок. Наша служба поддержки всегда рада оказать помощь вам решить любые появившиеся задачи и обеспечить максимальный комфорт во время игры.

    Так что, если вы планируете отыскать надежное и официальное1xbet зеркало, а также полезную информацию и помощь, заходите к нам. У нас вы найдете все, что потребуется для выигрышных ставок на спорт. Мы рады встретить вас на trinixy.ru в нашем обществе игроков и желаем везения и захватывающего опыта в стране ставок!

Коментарите са затворени