Съставът на Ботев Пловдив за днешната контролна среща по всяка вероятност ще е същия, с който Станислав Генчев ще излезе срещу Локомотив Пловдив. Освен че това е последната контрола на жълто-черните преди дербито, още нещо навява на мисълта че наставникът на канарчетата ще заложи на тези футболисти.

Генчев е забранил медиите, които ще отразяват днешната контролна среща да снимат с камери и да пускат видеорепортажи. PlovdivDerby.com имаше готовност да заснеме срещата и да публикува репортаж от най-интересните положения, но разбира се ще се съобразим с изискването на домакините. Поради същата причина и контролата няма да бъде излъчвана директно. Колегите от Спортал са имали готовност да направят поточно предаване, но са получили отказ, показа проверка на PlovdivDerby.com. След срещата Генчев ще даде пресконференция за представителите на медиите. Очаквайте запис от брифинга.

11 КОМЕНТАРИ

  1. Стикс мутира в темите за Ботев.Обеси се мизерник

  2. 5
    2

    Имаме 4 големи дупки в стартовия състав: Работов, Пунчец, Рабей и Думбая. Но на скамейката са Ману и Рой Херман. С тази защита ще берем много ядове – отпред колкото и да вкарат отзад сме като решето.

    • Излагаш се…Рабей направи страхотен мач днес, а Пунчец и Работов не допуснаха фатална грешка.Слабото място в защитата днес беше Акере.

  3. 5
    10

    Ако това е състава,ще гледаме пак Работов срещу Минчев!!!! Всички знаем къв ще е резултата!!! Ако не се направи на контузен като Мекицата!

  4. 10
    3

    Добре работи тренера,но не му доставят футболистите от които има нужда…..дано не му изиграе лоша шега това в първите два кръга

Коментарите са затворени