Ботев Пд взе на пръв поглед добро и социално ангажирано решение да дари приходите от двете си последни контроли за благотворителност. От към стратегия жълто-черните мениджъри обаче удариха тотална греда. Около 100 са продадените билети, което прави 2000 лева, които ще отидат за благотворителната кауза. Сега е хубаво жълто-черните шефове да си помислят, ако билета бе 3 или 5 лева, дали нямаше да съберат тройно повече пари за нуждаещата са Иви. А имаше времена, когато на Колежа се събираха десетки хиляди, а собствениците поемаха цялата останала част от нужната сума на нуждаещите се. Различни хора, различни идеали. Едни го правят за каузата, а други …!

PlovdivDerby.com призовава всеки, който може да помогне на Иви в тези трудни времена, да го направи. Повече информация за това, как можете да помогнете и информация за сметките, на които можете да превеждате средства на линка ТУК!

Снимката е направена 3 мин. преди началото на контролната среща.

 

26 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    10 euro е и билета на Арис – ЦСКА днес, а тук говорим за палетен билет за 2 мача. Искахте хубав стадион, а сега не искате да плащате.

  2. 20
    4

    Кой е рекетьор глупендър?Има ли някой закаран насила на стадиона!А и билетите са пакетни за два мача и за благотворителност!Ама нали си прост,злобен и комплексиран буфер се правиш на ощипана и невинна мома!Ти купи ли си билет и беше ли рекитиран,че пишеш някакви небивалици тук!Малоумнико пиши си в темите за твоя жалък отбор,където бяхте един файтон хора на бенефиса на любимия Ви вратар и то при безплатен вход!Аман от комплексирани буфери с чувство за малоценност и сеещи жлъч и злоба от завист,че са втория отбор на Пловдив!

    • 2
      4

      Жлъч и злоба:7:3,0:1(пета за цял живот в жълтите ,курвински задници),6:0 !!!Десет години мутринско крадене на държавни пари ,сега ще ги връщат жълтите льохмани!

      • 2
        2

        ,,Вторият отбор на Пловдив” : 0:1,6:0 !,,Първият КОГА ,СЕЛСКИ НЕЩАСТНИЦИ ?!

  3. 4
    18

    Долни рекетьори нямате ли малко срам? Какви са тези простащини с цената билетите? Това може да го направи само жълта сган. Да виии майката.

  4. 11
    3

    Гледам буферите много активни при прочитането на истината.Ако играеха те с Черноморец и се знаеше,че ще играят с резервите в Събота вечер когато хората са извън града или които са останали се готвят да излизат и разпускат преди почивния ден в неделя сигурно щяха да са само футболистите им,треньорския щаб и домакина на стадиона!

    • 1
      3

      Какво искаш да кажеш с олигофренското си пасквилче ,бе жълт урок!?

  5. 18
    8

    В съботен летен ден,в контрола с отбор от В група/с далавера вкаран в Б група/ когато хората са на море,планина,Вили,родни краища,села,Гърция и т.н и отбор на Ботев съставен от резерви и без пари да беше входа пак нямаше да има публика!Така че спрете да се упражнявате какво щяло да бъде и колко хора щяло да има!Пишете смисленни статии и коментари,а не предположения и хипотези,които всички знаем че няма как да се случат!Утре на контролата вече ще има много повече хора,а на официалните срещи ще се поставят рекорди по посещаемост за Ефбет лига!Не забравяйте,че това все пак е контрола!Пример мача с Арис!Имаше 5,6 хил. човека и то ако не беше в памет на Тоско нямаше да има и толкова!А бъдете сигурни,че ако беше официален мач за евротурнирите стадиона щеше да е пълен и отвън щеше да има още минимум толкова хора колкото имаше вътре!И сега да попитам тъпите буфери за техния бенефис!На такъв прощален мач,на такъв уж многообичан от тях футболист и с безплатен вход в делничен ден,когато всички са си още в града колко човека бяха!И това ли им е тогава цялата публика?

    • 8
      4

      Всичко казано от теб е вярно. Замислих се ако билета беше по-малко като пари какво щеше да се събере? По-малко. Дори да беше единичен билет…
      20лв е пакетната цена за билет и за утре нали така? Тоест тази статия е ей-така да се напише.
      2000лв за благотворителност за 90 Мин не са малко.

      • 1
        2

        Истинските търговци печелят от бройка продадена стока на ниски цени!Ние сме пишман търговци

    • 2
      6

      Искаш да кажеш 500-600 човека, нали манго.
      Да не бяха снимките, да ни излъжеш
      ..

  6. 8
    4

    За утрешната контрола – 30 лв ли ще е билета?

    • 10
      12

      Нормално да са по-скъпи билетите в контролите. Все пак феновете могат да се зарадват на победи. В официалните мачове това изобщо не е сигурно…..

  7. 7
    20

    Не ми се обадихте да доведа завода и цяла България разбра, че сте една шепа хора, жълти другари!

    Един ден Бойко ще влезе в затвора за това, че пръсна милиони народна пара за ШЕПА КРЕСЛЬОВЦИ И ПРОСЯЦИ! … само да свърши тая тъпа война….

    • 11
      4

      Що не си ебеш майката лайнар НЕДОКЛАТЕН.

  8. 14
    4

    Проста сметка ако бяха 5 лв. билетите да кажем щеше да има 3-4 хиляди души щяха да се съберат поне 10 000 лв. ама като няма кой да мисли..

  9. 9
    5

    А вие драги журналисти, ще под помогнете ли кампанията?

Коментарите са затворени