Трогателна церемония за края на активната кариера на Илко Пиргов организираха от Локомотив Пловдив. Стражът започна като титуляр, за да бъде заменен в десетата минута на срещата. Преди това обаче той имаше възможност да вкара гол от дузпа, но за съжаление я пропусна. Това стана възможно, след като черно-белите получиха възможност да изпълнят 11-метров наказателен удар. Феновете започнаха да скандират името на Пиргов, а след разрешение от Александър Томаш ветеранът застана зад топката.

При смяната на стража в десетата минута феновете на черно-белите издигнаха огромен транспарант, с който изразиха благодарността си към Пиргов. Неговите съотборници пък го вдигнаха на ръце и няколко пъти го хвърлиха във въздуха. Двата отбора се наредиха на шпалир и всички поздравиха новият член на спортно-техническия щаб на смърфовете. Илко Пиргов получи плакет от легендата Христо Бонев, а след това връчи фланелката си с номер едно на младия вратар Томов.

Под бурните аплодисменти Пиргов седна на резервната скамейка.

6 КОМЕНТАРИ

  1. МИТѝО КИФЛАТА ИГРА ЛИ? За един приятел питам…

  2. 7
    1

    Околочовеците ЛАУТА АРМИ нямат място на свещения стадион! Тези индивиди стреляха с ракети по жени и деца. Една от тези ракети падна до мен и детето. На тези подчовеци >ЛАЙНУТЦИ трябва само КОКО ДИНЕВ,

    • 4
      1

      Ти и дете. Не е възможно. Ти си пасивен педераст.

      • 1
        3

        А ти изроде ,си евнух!Аз лично кастрирах жълтите олигофрени!

        • ХА ХА… СТИКС И ДЕТЕ… Та той е лайнутски педал

Коментарите са затворени