Шансовете да има гостуваща публика на дербито Локомотив –  Ботев все повече намаляват. Това призна Костадин Язов пред репортер на PlovdivDerby.com. Спoред него оставащото време до срещата е прекалено малко, а определенi обстоятелства са забавили строително-монтажните работи. “Виждате, че времето е променливо, освен това поради технически проблеми последните 3 дни крана бе извън строй. Правим всичко възможно, но отното повтарям, че нашата водеща цел е да построим трибуната качествено, а не да претупаме нещата само за да е готова за въпросната среща. Документите, които трябва да се извадят за акт 16 също отнемат време. Все пак в понеделник ще имаме повече яснота, дали ще успеем да се справим за този мач. Но, да, може да се каже, че шансовете за това намаляват”, заяви пред PlovdivDerby.com Язов.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Стоян канара каза и отсяка. И без това съм на село работата на къра в Стряма ври и кипи и ми е през уя за моя Бутвфъ ва да сейба.

  2. 3
    1

    Язов, мишок, а говедата влезнаха ли в разораната ви нива миналия сезон?

  3. 1
    7

    На простия жълТУРЧИН как да му се обясни, че след като те не дойдат на Лаута и ние няма да дойдем на тяхния стадион!!!! За какъв страх говорим да ви еба майката комплексарска ? Нали следващия мач и нас няма да ни има, тогава да говорим, че вас ви е страх на собствения стадиона ли бе да ви еба майката умряла комплексарска , тъпа и селска!!!

    • 6
      1

      В псувните си ненадминат. Останалото, което си написал са пълни глупости. Не може просто ей така да си решава някой дали ще има гостуваща публика или не. Ако ръководството на Ботев не се съгласи, то тогава трябва да допуснете публиката на Ботев, която е 10% от капацитета на Лаута.

      • Ръководството знаеш ли колко бързо ще се съгласи когсто мвр и бфс скръцнат със зъби ! Ако си мислиш, че нещо се решава от двата клуба се лъжеш жестоко ! Относно псувните простия човек трябва да му се натяква колко е прост и като говори глупости да му се одари по една хубава българска псувня

        • 2
          1

          Несъстоятелно. Ще дадеш ли един пример за мач без гостуваща публика по нареждане на БФС или МВР. Няма такова животно.

          Последно в Бистрица агитката на тире София отказа да влезе на стадиона, като числото им бяха осигурили малък сектор за гости.

  4. 5
    1

    Няма как да се играе мач на Лаута без гостуваща публика, освен ако ръководството на Ботев не се съгласи. Представям си, ако беше обратното, какъв вой щеше да настане от сектата на Стикс…

    Не знам дали ще се съгласите, но в случая най-добрият вариант е да се отложи мачът и след няколко месеца да се изиграе след като южната трибуна е готова.

  5. 7
    2

    Стадионът в Лаута се пълни само като Ботев играе там. След 2-3 години работа и десетки милиони непрозрачно изхарчени без обществена поръчка стадионът пак не е готов. За кметските избори сигурно ще стане, а пък ще се напълни догодина като отново Ботев играе там 🙂

  6. 10
    2

    СТРАХЛИВИ МИШКИ ДОЛНОПРОБНИ.МАЛЦИНСТВА.Клоуни с измислени звания.Смърфове,ювентинци,беси,спортклубци,неаполитанци,армия,любимци,гей дружинка ,кюстендилци.НЕЩАСТНИЦИ,ЖАЛКАРИ,СРАМ ЗА ПЛОВДИВ .

  7. 4
    8

    Ний , кривоглавите жълти помаци нямаме работа на лаутън парк.

  8. 13
    6

    Ако от Локото не допуснат за дербито да има гостуваща публика то тогава не трябва да бъде допускана и собствена! И ако с тия смешни обяснения все пак не допуснат да има публика на гостуващия отбор, то тогава автоматично ще важи правилото за реципрочност!! На ответния мач на Колежа гостуваща публика също не трябва да има

  9. 9
    15

    Дават им 300 билета на индианците и това е. Ние 10 години как ни даваха 300 билета за техния коридор. Така, че какво мрънкат незнам.

    • 4
      10

      С триста без триста, ще сърбате попарата.
      Няма да ви бъде.
      Ще гърмите пътпъдъци!
      Па-па – паааа

  10. 11
    8

    Язовци, ми айде де.
    Напънете се малко
    Нека стане празник.
    Хем ще вземете някой лев.
    А и за първи път ще видите стадиона си пълен. Хахахахахахаха

  11. 17
    7

    Страх тресе мангалите .
    Няма как да ни пуснат да подкрепим отбора си
    Въпреки това – ще ги мачкаме на техния терен.

    • 3
      6

      Дават им 300 билета на помаците и готово

Коментарите са затворени