Ботев Пловдив е платил 200 хиляди евро за новото си попълнение Фаустас Степонавичюс, според „Transfermarkt“.

Най-големият портал за трансфери в световен мащаб оценява литовския нападател на 125 хиляди евро, като посочва, че Ботев Пловдив е платил 200 хиляди за неговото преминаване на „Колежа“, пише Dsport.

Футболистът вече е в Пловдив, като пусна снимка в профила си в Instagram, на която позира с фланелка на „жълто-черните“. Фаустас Степонавичюс преминава в Ботев Пловдив от литовския Рига РФС.

През последния сезон Фаустас Степонавичюс игра като преотстъпен в Тукмус 2000, за който вкара 8 гола в 15 изиграни срещи.

16 КОМЕНТАРИ

  1. Станислав Мърков пазач в училище в Тракия и мангала Ерол Париж,Париж във ФБ са постоянно в сайта под различни молове.Цигани мутанти.

  2. Требуется срочный займ на карту без лишних проверок и отказов? Mikro-zaim-online.ru – ваш надежный помощник в финансовых трудностях! У нас собраны все МФО, предлагающие онлайн займы на карту без лишних заморочек. Быстрое оформление, простые условия и мгновенная передача средств на вашу карту – все это ждет вас на нашем сайте. Забудьте о сложных процедурах и потерянном времени в очередях банков! Получите нужные деньги прямо сейчас на Mikro-zaim-online.ru и решите свои финансовые проблемы в считанные минуты!

  3. 6
    16

    ИЗБРАННИК НА ИЗРУДА.КОМИСИОННА 75000. ЦИНГИТО ГО ИБЪТ, НО НА НЕГО МУ Е КЕФ! СЛЕД 3 МЕСЕЦА СМЯНА НА ТРЕНЬОРА, НОВА СЕЛЕКЦИЯ. РЕДУВАМЕ ГИ: СКАНДИНАВЦИ, НЕГРИ, БИВШИ СР. ИЗОБЩО, АКО НЕ Е СМЕШНО, ЩЕ Е ТЪЖНО!

  4. 18
    1

    След някой друг уекенд, локомотивци ще ядат У. на техния келяв коптор!
    Страх ги тресе да отидем на тяхното измислено бяло черно тенике…
    И само да питам, онзи с кривата глава, дето щеше да я връзва с въже и да се Веси на нея… Съществува ли още???!!!

    • Не смее дори да пише със Ника си болният плешивец.Тази човешка реплика е посмешище за нас и срам за гейдружинката

  5. 19
    2

    Велик Ботев. Има нещо в това момче. Само по снимките личи че мрази копанари, гребенари и тем подобни циганари.
    Умирате ли локомотивци…
    Що за тим …да се кръсти на дърпаща талига по две напречни ленти…а отдолу поддържат ТРАВЕРСИ….
    Е това сте и вие…
    Травестити в талига

  6. 17
    2

    Успех!
    Мачкай.
    Открити сезона с два гола.

  7. 17

    Много яд в циганските кухи кратуни.
    Сън не ги хваща.
    А мача наближава, косят си поляната дето ритат …около тях се разкарват бетовози… Пасят конете на феновете… И саполиви мангали тичат боси да гонят буболечки…
    Първият мач ще уволним ташака… Дет се мисли за тренер…и иска от циганин да покаже Сърце . Знаем го с приказките за милосърдие – един билет за 5 чаавета.
    Тази година няма да ви бъди, пъдпъдъци
    Ще гърмите…

  8. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    9
    4

    НИЙ НИ МОЖИМ ИДИН КУКЛИНИЦ ДА КУПИМ, ДЕТ ОТКУПНАТА МУ ЦИНА Е ИДИН КОЧ, ПЪК ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗИМА КУГОТУ СИ ПУИСКА?:)))))) ЛОШУ АПАПИ! ЗАТЪВЪМИ ДЪЛБОКУ, ПУФ ПАФ!:))))

  9. 8
    12

    Ееее, един трансфер и се посраха всички по 10 пъти да го публикуват. Дано да е читав, ама ай стига вече, че е само на 19 и Е БИЛ ПРЕОТСТЪПЕН, да го и в таланта.

Коментарите са затворени