Ботев (Пловдив) поднови тренировките си в Пловдив. След ден почивка, “канарчетата” направиха първото си занимание след лагера в Банско.

В сутрешния ден ботевистите тренираха на един от терените на Спортен комплекс “Никола Щерев – Старика”. Участие взеха всички налични футболисти.

Към тренировките на отбора се присъедини и Антоан Бароан. Нападателят имаше здравословни проблеми и пропусна първата част от подготовката.

Първа тренировка с тима направи и вратарят Даниел Кайзер. В петъчния ден ботевистите ще имат още една тренировка, а за събота е предвидено едно занимание.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Почнал е да маже кирията с парафин , ще топорчи първия кръг

  2. 3
    4

    ТОЗИ МЕ КЕФИ. РАЗБРАЛ Е КОЛКО Е АЛЧЕН ЦИНГИТО И ГО ЕБАВА, КАТО НЕ СЕ СЪГЛАСЯВА НА КАКЪВ ДА Е ТРАНСФЕР! НА РУСКИЯ МАГНУС САМО ТАКИВА МУ ТРЯБВАТ. А ИЗРУДА ЩЕ СИ ПОЛУЧИ БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ. БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ПРОЩАВА. ВЪН МЪРШАТА ОТ БОТЕВ!

  3. 10
    1

    Хайде момчета!
    Стягайте се!
    Буферите чакат да поемат удара.
    Циганите тръпнат.
    Мълвят под чаршафите : “вай, вай, вай”

  4. Бароан не е лош!
    Има поглед
    Малко е тромав…но е повратлив…
    Иначе гори в играта…
    Тази година ще тръгне отбора

    • 3
      3

      СТРАШНА МИСЪЛ: МАЛКО Е ТРОМАВ, НО Е ПОВРАТЛИВ! КАК ГО ИЗМИСЛИ? ГОЛЯМА КРАТУНА ИМАШ, ЕЙ!

  5. 2
    5

    На Бароан несъмнено му харесва атмосферата в Ботев! Града и вероятно ,че близо до Пловдив е наситено с толкова красиви места.
    На Зингаревич обаче като един истински Арпагон пък му харесват само паричките които евентуално би могъл да “изкяри” от него. Сигурно за може да си топли ръчичките с тях когато му е студено?!

  6. 7
    6

    Единственият годен за футбол в Ботев. Може да е своенравен, опърничав и да не се подчинява, но е футболист.

Коментарите са затворени