Треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев говори след края на лагера на отбора в Банско. Той завърши с победа с 2:0 над румънския Политехника Яш в контролна среща.

Доволен съм, че постигнахме победа с чиста мрежа. Организацията ни в защита беше по-добра отколкото в предишния мач, но трябва да се има предвид и нивото на противника. Това е отбор, който тази година влезе от Втора в Първа лига. Не трябва да ни е мерило. В атака имахме същите слабости – създадохме 5-6 положения, но реализирахме само едно през първото полувреме. Явно доста усилия трябва да хвърлим в тази насока“, започна Генчев.

„Направихме добър лагер в последната седмица, защото преди това работихме с по-малка група. Нямаше как да работим за големи неща от играта. Доволен съм от дисциплината. Прибираме се в Пловдив, предстои ни хубава контрола с Арис, която ще ни покаже моментното състояние, аз знам, че не сме и на 50% от това, което искам, но в оставащите две седмици до началото на първенството трябва да наваксаме“, продължи той.

„Очаквах през тази седмица да се присъединят петима нови футболисти, за съжаление двама от тях отказаха вече. Надявам се другите трима, с които водим разговори, да приемат, защото е видно, че имаме нужда да се подсилим във всяка една линия, особено в защита ще ни е трудно, ако не вземем тези футболисти. Не е лесно да привлечеш добри футболисти от чужбина в България, няколко български играчи също ни отказаха, не знам по каква причина, явно са имали по-добри оферти, към днешна дата не са подписали с никой, но не приеха нашата оферта. Говорихме по тази тема със собственика (б.р. – интерес към играчи на Ботев от други клубове), но към днешна дата няма нищо сигурно, има вероятност двама да бъдат продадени“, разясни Станислав Генчев.

12 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

    АПАПИ, ПАК СТЕ НАПУСНАЛИ БОЙНИЯТ СИ ПОСТ , А КАЗАНИТИ СА ПРИПЪЛНИНИ!!!!
    КУП ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И ВЕЛПАПЕ НА ЧАКА, А ВИЙ ВИСИТИ ТУК КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ И ПИШИТИ ПРУСТУТИИ!!!!
    ПРИЗУВАВЪМ ВЪ, БИГОМ ЗА МАТРАЛ!!! ИНАЧИ КУКЛИНЦИ ША ГИ ГЛЕДЪМИ ПРЕЗ КРИФ МАКАРОН, А ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА ША СИ СТУЯТ Ф ДЖЕНДЕМА И ПАРОВОЗА ДУ КУМИНЯ Ф ГУФНА!!!!
    ЗАТУЙ ЧАБУК ЗА МАТРЯЛ И ГЛЕДЪЙТИ ДА НИ ЗАБЪРШИТИ УГРАДЪТА НА ШУШЛЯКА, ЧИ УТ ИГРИШТАТА ЗА УНУШИТИ, ША УСТАНИ САМУ ТРИВА!!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))))

  2. Ако изключим Деспотов, Недялков и няколко млади вратари, няма БГ футболист, за който играта да е номер 1 в живота му. Всички наши футболисти, като всички наши младежи искат много, но дават малко. А, и няма качество! Отрицателната селекция последните 30 години, създава само шкарто!

  3. 7
    4

    НЕМА ПАРИ РУСКАТА МЪРША ХАРЧИ ЗА КУРВИ

  4. 5
    18

    Никой не иска в селското сдружение. Само индианци феновете. Никой не иска да му мучат на главата.

    • 19
      3

      При вас пък щото се бият да идват или пък щото имате пари да им плащате заплати.
      Без значение от нашите трансфери или резултати на 16-ти пак ще сте гости, мангали прости.

      • 1
        11

        Тоя селски жълТУРЧИН как го тресе комплекса 😂😂😂

      • 3
        9

        Селски, нали разбираш разликата? Имате собственик милионер ли е, милиардер ли е, не знам. Имате чисто нов стадион. И пак не искат да идват при вас. Това е жалкото, чак трагично.
        При нас няма милиони/милиарди, нямаме все още готов стадион.

  5. 17
    4

    А,бе,Генчев! Без защита ли смяташ да я караш през новото първенство?! Какво чакаш? Постави им ултиматум! Не ги допускай да ти се качат на главата. Режи до здраво! Иначе ще те употребят

    • 7
      1

      ТОЙ ВЕЧЕ Е УПОТРЕБЕН, ЩОМ ИЗРУДА Е ОЩЕ В БОТЕВ! ЧАСОВНИКЪТ ТИКТАКА! КОЙ БЪЛГАРИН ЩЕ ДОЙДЕ ДА БЪДЕ УНИЖАВАН ОТ ТОЗИ БЕЗРОДНИК И БЕЗДАРНИК? ЩО ЗА РЪКОВОДСТВО, ЩО ЗА ШКОЛА ИМАМЕ ЩОМ НЕ МОЖЕМ ДА РЕАЛИЗИРАМЕ ЕДИН НАШ ЮНОША В ПЪРВИЯ ОТБОР? ЩО ЗА ОТБОР ИМАМЕ, ЩОМ БЪЛГАРИТЕ СЕ ЧУСТВАТ ЧУЖДЕНЦИ? КАКВИТО БИВШИТЕ УПРАВНИЦИ, КОИТО НЕ МОЖАХА ДА ИЗБЕРАТ ДОСТОЕН НОВ СОБСТВЕНИК, ТАКИВА И НАСТОЯЩИТЕ НАЧЕЛО С ЦИНГИТО!

      • Гледахте ли турнира до 19 години?Отбора , който го спечели, видяхте ли. го? От 70минута вкараха 4 гола с лекота в 13 часа на обед! За5 мача с пакетен билет не видях един гол, разликата е голяма! Не знам, кои са отказа ли? Незаменими няма!

Коментарите са затворени