Появи се още едно име на чуждестранен футболист, който ще бъде привлечен в Ботев (Пд). Става въпрос за младия литовски талант Фаустас Степонавичюс, който наскоро получи първата си покана за националния отбор на Литва.

Младокът, който е собственост на РФС Рига, наскоро отпразнува своя 19-и рожден ден. В момента той играе под наем в Тукумс 2000. Този отбор е на 9-о място в латвийското първенство с 19 точки.

Степонавичюс изигра 15 мача за своя тим, в които успя да вкара 8 гола. Нападателят е четвърти в списъка на най-продуктивните играчи на латвийското първенство. Според информация на “15 min“, която все още не е потвърдена официално от “жълто-черните”, Ботев Пловдив ще плати трансферна сума на РФС Рига за 19-годишния нападател. Степонавичюс беше поканен в националния отбор на Литва, но не игра нито в мача в Каунас срещу България, нито в гостуването срещу Унгария.

17 КОМЕНТАРИ

  1. До Локомотивите: цигани какво правите в темите за Ботев

    • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
      1
      1

      АПАПИ, ПАК СТЕ НАПУСНАЛИ БОЙНИЯТ СИ ПОСТ , А КАЗАНИТИ СА ПРИПЪЛНИНИ!!!!
      КУП ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И ВЕЛПАПЕ НА ЧАКА, А ВИЙ ВИСИТИ ТУК КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ И ПИШИТИ ПРУСТУТИИ!!!!
      ПРИЗУВАВЪМ ВЪ, БИГОМ ЗА МАТРАЛ!!! ИНАЧИ КУКЛИНЦИ ША ГИ ГЛЕДЪМИ ПРЕЗ КРИФ МАКАРОН, А ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА ША СИ СТУЯТ Ф ДЖЕНДЕМА И ПАРОВОЗА ДУ КУМИНЯ Ф ГУФНА!!!!
      ЗАТУЙ ЧАБУК ЗА МАТРЯЛ И ГЛЕДЪЙТИ ДА НИ ЗАБЪРШИТИ УГРАДЪТА НА ШУШЛЯКА, ЧИ УТ ИГРИШТАТА ЗА УНУШИТИ, ША УСТАНИ САМУ ТРИВА!!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))))

  2. 2
    2

    В най скоро време в България ще бъде гласуван закон за руски капитали. В цял свят парите и бизнеса на руснаците бяха блокирани. В този смисъл Зингаревич ще се окаже в невъзможност да притежава и управлява Ботев. Това е големия шанс на Ботев да се оттърве от Зингаревич, а покрай него и на неговия любовник Валентич. Спешно трябва да се търси нов собственик и да се прави нова селекция!

  3. 1
    15

    „НЕ ПЛАЧИ МАЙКО, НЕ ТЪЖИ,
    ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА,
    КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА,
    ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО.
    С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА,
    НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА.
    ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ,
    А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ,
    ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ,
    ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ.
    ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ,
    ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ ,
    В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ,
    И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!“

  4. 14
    1

    Приятел питай другите фенове на кой отбор феновете са цигани , ако не вярваш питай вашата клубна легенда свинаря Бонев , той ще ти каже . Ако и на него не вярваш може да питаш Вълчо нелегалното такси , когато бащата беше майка . Честит празник на всички черно-бели цигани и да не забравя вашият бивш президент Земи Бейрам на този ден черпеши с баклава , която половината баклава е изяде Зума . Честит празник мангали .

    • Коя е най битата публика Ботев кои са турци Ботев хахахха

  5. 2
    13

    Kurban Bayramı Честито Канари Берекет да ви е и новия стадион залепен до цигански къщи в Аджисана ще направим курбан за страх че на 14 играете с буферите бабаити и фашисти да не ви бият много Алах и канарбахче берекет да ви дава

  6. 3
    6

    Споко , Зингаревич много скоро ще напусне Ботев Пловдив . Ще имаме нов собственик така , че не се притеснявай .

  7. 8
    1

    Призовавам ви да се отнесем внимателно и спокойно към тази новина. Литовски нападател не означава бразилски или аржентински. Момчето е твърде младо и не се знае още как, и дали изобщо ще съумее да се нагоди към отбора. Дори и на закоравели наемници им е необходимо някакво време да свикнат и да се пренастроят. Защото факторите са много и някои откровено не успяват. В Лудогорец вече я ядоха тая попара,и то с футболисти за които бяха платени доста пари. При смяна на клуба много неща оказват влияние – носталгията,раздялата с близки хора, с предишния колектив,неизвестността и т.н. Може да се окаже и добро попадение и дай Боже! Но нека не избързваме

    • 12
      5

      Нали разбираш, че той го купува за да го препродаде. Той може и избщо да не дойде в Ботев Пд. Както някои от неграта които продаде по Русия. Ако ди мислите, че ще го развива 2-3години и да ще го продаде се лъжете.
      А, ако си мислите, че Зингаревич мисли да прави силен отбор, пак сте на грешния път. Този човек е вреден за нас.

      • 2
        7

        Алах да даде на Бултрас реце които не вдигат и крака които не бягат и куршум за здраве че имат заешки сърца

        • Абе мангал! Как може да изписваш име, наименование на чужд Бог!? Това показва че не си от Ботев, с си тъп мангал-локомотивец.

Коментарите са затворени