Даниел Кайзер е първото попълнение в лятната селекция на Ботев (Пловдив). Полският вратар подписа 2-годишен договор с “канарчетата”.

Това ще е втори престой на Кайзер в “жълто-черния” клуб. Вратарят бе при пловдивчани в периода 2017 – 2019 година, като записва 55 мача, печелейки Суперкупата на България.

След като бе в Ботев, 31-годишният вратар преминава в отбора на Сласк Вроцлав, а за последно бе в Арка Гдиня, където изиграва 59 мача.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    Проблемът се казва ИЗРУДин Валентич- СЪЗДАТЕЛЯТ. ВЪН МРЪСНА ГАД!

  2. 12
    5

    Така е напълно си прав , но всичко лека по лека ще се оправят нещата . Нямаме ляв бек , десен бек също , централните ни защитници са под всяка критика , но трябва да благодарим за тази селекция на най големия специалист Валентич . Ще отнеме известно време да изгоним тези некадърници от Ботев Пловдив . Всичко ще се дойде на мястото .

  3. 7
    3

    До колкото знам ще вземем 5 – 6 футболисти – вратар , халф , централни защитници и нападател. Вече взехме Кайзер – вратар , Карабельов – халф , сега чакаме и централни защитници и нападател . Утре или вдругиден ще има развитие по другите трансфери .

    • 7
      3

      Само двама централни защитници няма да са достатъчни. В момента нямаме никакви,а трябва да имаме повече за да има и възможност за ротация. Същото важи и за фланговите защитници. Т.е. трябва ни цяла защита с възможни заместващи футболисти в случай на контузии или наказания. Това е най -слабото звено в отбора. На тоя етап това е приоритет въпреки,че и в другите линии издишаме,драги Хъмпи.

  4. 9
    3

    В следващите дни ще вземем и защитници . Единият от защитниците е бразилски футболист .

  5. 6
    6

    Новините за Кайзер и Карабельов са чудесни но не виждаме защитата къде е??? Пък и две птички ято не правят . Стадото от джунглата да го продават и да взимат бели момчета с физика и интелект. Лошото е,че черните са купени евтино на кило и ще ги пускат в игра за да ги забележат белким хванат окото на някой. Щото парите се очакват да дойдат именно от там. Но въпросът все пак е комплексен. За да ги хареса някой те трябва да играят с опитни съотборници за да могат да привлекат нечие внимание. Вижте какво се получи с двамата младежки нигерийски национали.. Отидоха да играят на световното и понеже там съотборниците им бяха силни веднага направиха впечатление. Хората които ги харесаха извадиха за тях добри пари. В Ботев както беше миналия сезон слабак до слабак как биха могли да ги забележат??? И вижте колко е просто… Ако отборът играе силно и атрактивно собственикът ще печели в пъти повече а и феновете ще са доволни и признателни. В противен случай ще трябва да се купува и публика.

    • Въпреки че не обичам черни,в нашите черни има много хляб,че и салам. До сега нямахме треньор, от там идваше проблема. Дано Генчев е треньор с нюх и да ги нареди. Аз съм оптимист!

Коментарите са затворени