Офанзивният футболист на Ботев (Пд) Мохамед Брахими ще се завърне в отбора след наема си в руския Факел (Воронеж). Алжирецът с френски паспорт изигра 15 мача за тима от местната Висша лига, но от новия сезон ще продължи да носи екипа на “жълто-черните”.

Брахими има 31 мача, 2 гола и 8 асистенции за Ботев във всички турнири. В следващите дни се очаква той да се присъедини към лагера на “канарчетата” в Банско. Брахими не влиза в бройката от четирима чужденци, за които Станислав Генчев обяви, че очаква.

Антоан Бароан вероятно ще бъде продаден в чужбина, като интерес към него не липсва, твърди “Тема спорт”.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Разрешение на строительство — это официальный удостоверение, предоставленный авторизованными ведомствами государственного аппарата или муниципального управления, который разрешает начать возведение или выполнение строительного процесса.
    Разрешение на проведение строительства устанавливает юридические принципы и нормы к строительным работам, включая приемлемые разновидности работ, предусмотренные материалы и методы, а также включает строительные регламенты и комплексы охраны. Получение разрешения на стройку является необходимым документов для строительной сферы.

  2. 1
    1

    Футболът, като повечето “мъжки” неща в живота се крепи на “лошите момчета”! Но, в “Ботев” предпочитаме кротки и прилежни!

  3. 2
    3

    Сезона, който отмина, беше един голям провал!
    Играха се за финал някакви супер безмислени плейофи, в които демотивацията беше нещо съвсем нормално.
    Последва почивка, която никой не разбра за кой, кога започна и за кой, кога завършва.
    Обявиха се 35 футболиста, а в автобуса се качиха половината.
    Подготовката се води с играчи, които ще се освобождават, а шампионата ще се почва с такива, които са без подготовка.
    Всички фитболисти, които покажат умение да “уцелят” вратата на противника се освобождават, преостъпват или продават, а тези които остават тук, въртят едни безмислени пасове под девиза: “Държим топката” и чакат ФИФА, ФАФА и ФУФА да променят правилата, така че, точки да се дават не при отбелязан гол, а при “владение на топката”. Нещо като при художествената гимнастика. Въртиш топка, обръч или лента и важното е да не ги изпуснеш на терена. Бухалките не ги споменавам, оти на тия “госпоици” – бели и черни, ако им покажеш бухалка ще нацапат гащите!

  4. 2
    7

    ХАХА НИГЪР ЗА НИГЪР
    ПРОДАЖНИТЕ ФЕНЧЕТА МЪЛЧАТ УСТИТЕ ИМ СА ПЪЛНИ С РУСКИ ПАРИ

  5. 6
    2

    Блядът, ако смята да я кара по стария начин е сбъркал. Къде е сега аверчето му Плейна да му го каже? . Нали уж бяха много гъсти.!

  6. 4
    8

    “Антоан Бароан вероятно ще бъде продаден;
    Това не ви ли се струва познато?? Секунди преди старта на новият шампионат отборът сякаш по традиция започва да се обезкървява и разпродава? Особено пък след като конвертируемите играчи вече са провели подготовката с отбора. И какво? Ще се взимат нови които не са провеждали подготовка, или такива които от доста време не са поддържали форма?? Те тепърва трябва да се напасват към новия си клуб и няма никакви гаранции,че изобщо ще успеят да се приспособят към новата среда…. Зингаревич вероятно никога не е виждал такъв интерес към своите африкански “таланти” и сега се държи като лешояд който е отворил уста да се налапа с колкото може повече мърша… Разбирам бизнесът си е бизнес ,но всеки конкретен бизнес си има своите незаобиколими правила и закони. Както я е подкарал съвсем през просото г-н Зингаревич, отборът му е на път да остане съвсем без публика. И ако мисли да я кара само с платени фенове-няма да стане. Тук реалностите са съвсем други и много по-различни от тия във “Фремад Амагер”

Коментарите са затворени