Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев записа загуба с 0:2 от Университатя (Крайова) в неофициалния си дебют начело на “канарчетата”. Наставникът на “жълто-черните” коментира представянето на своите футболисти, като обърна внимание на леко допуснатите голове, както и на пропуските в завършващата фаза.

Генчев разкри, че през следващата седмица отборът ще се подсили с петима нови състезатели, четирима от които ще бъдат чужденци, а другият – българин.

“Няма мач, в който резултатите да не са важни. Това съм казал и на футболистите. Дори и на тренировка, всеки от тях трябва да иска да бъде победител, за да може отборът да играе печеливш футбол. Днес ми хареса старанието на футболистите. Доста неща искаме да променим, малко време работим заедно. Имаше старание, но имаше и много грешки. Най-много не ми хареса, че допуснахме два леки гола и многото пропуски пред противниковата врата – имахме поне четири чисти голови положения, които трябваше да завършим с гол.

Тези леки голове, които допускаме, трябва да бъдат избегнати. Организацията в защита трябва да бъде доста по-добра, както и успеваемостта в атака. Когато отборът изпусне едно, две или три чисти готови положения, това влияе зле на футболистите.

Надявам се да ни стигне времето. Правим всичко възможно да усъвършенстваме всеки един детайл в играта, но е изключително важно кога ще се присъединят нови футболисти към отбора. Определено имаме нужда от подсилване във всяка една линия.

Надявам се през следващата седмица поне пет нови футболисти да се присъединят към нашия отбор. Лично аз съм ги избирал. Нито един футболист няма да подпише договор без аз да го харесам. Един от тези петима футболисти е българин, другите четирима са чужденци”, заяви Генчев.

14 КОМЕНТАРИ

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
      1
      2

      АБИ ЮСУФЕ ПУД МЕНЯ,
      ЯЗ ША ГУ ПРИВЕЖДЪМ НА ФРЕНЦКИ ТУЙ ДЕТ СИ НАПИСЪЛ, ЧИ ДА СА ЗНАЙ ТВОЙТУ МЪДРА МИСЪЛ ПУ ЦЕЛИА ДИМУКРАТИЧИН СВЯТ!!!!………ПЪК И Е ПО УДОБНУ ЗА РОМИТИ КЛОАКУМУТИФЦИ Ф СТУЛЮПИНУУ!

      “AĞLAMA ANNE, ÜZÜLME,
      EKİBİMİN vaftiz edildiğini
      vaftiz edilmiş anne lekeli,
      BENİM ADIM BULGARCA.
      SARI YÜZÜME SÖKTÜLER,
      MASKESİNE GİRDİKLERİ ANNEYE SÖZ VERDİLER.
      TÜM ANNELER İÇİN SAVAŞTIM,
      VE PAZVANTİ GRUBU İÇİN DEĞİL,
      YÜZÜM ESKİ ÇARŞAFLARDA,
      PASLI ÇİTLERDE KOŞMAK.
      BUNUN İÇİN CANIMI VERDİM
      SARILARDA GAVR SABIRLIĞA,
      MEBARDA HUZUR OLMAYACAK,
      VE ON KEZ DÖNÜYOR!”

      ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))

  1. 5
    10

    „НЕ ПЛАЧИ МАЙКО, НЕ ТЪЖИ,
    ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА,
    КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА,
    ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО.
    С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА,
    НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА.
    ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ,
    А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ,
    ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ,
    ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ.
    ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ,
    ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ ,
    В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ,
    И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!“

    • 7
      1

      Друго си е локомотиви, вагони, тротинетки и самосвали…

  2. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
    5
    3

    АПАПИ, ПАК СТЕ НАПУСНАЛИ БОЙНИЯТ СИ ПОСТ , А КАЗАНИТИ СА ПРИПЪЛНИНИ!!!!
    КУП ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И ВЕЛПАПЕ НА ЧАКА, А ВИЙ ВИСИТИ ТУК КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ И ПИШИТИ ПРУСТУТИИ!!!!
    ПРИЗУВАВЪМ ВЪ, БИГОМ ЗА МАТРАЛ!!! ИНАЧИ КУКЛИНЦИ ША ГИ ГЛЕДЪМИ ПРЕЗ КРИФ МАКАРОН, А ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА ША СИ СТУЯТ Ф ДЖЕНДЕМА И ПАРОВОЗА ДУ КУМИНЯ Ф ГУФНА!!!!
    ЗАТУЙ ЧАБУК ЗА МАТРЯЛ И ГЛЕДЪЙТИ ДА НИ ЗАБЪРШИТИ УГРАДЪТА НА ШУШЛЯКА, ЧИ УТ ИГРИШТАТА ЗА УНУШИТИ, ША УСТАНИ САМУ ТРИВА!!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))))

  3. 10
    4

    Тоя Генчев и той се оказа заплатаджия! Дали са му дебела пачка за да слуша и да го ползват като параван. Отпред той новото лице… А зад него пак същата история съшита с бели конци както при Бруно Балтазар. Сивият кардинал в сянка-Валентич. Зингаревич пък гледа да му вървят продажбите и келепира и друго изобщо не го интересува.
    Явно Ботев притиснат в своята безисходица избра най-лошият възможен вариант
    Нищо не остана от Ботев! Дори девиза “Красота Вяра Борба” звучи вече ехидно и кънти в мрака като вой на зловещ призрак надничащ от сенките на миналото.

  4. 13
    8

    И ти Генчев си един послушник. И теб няма да те траем дълго.

  5. 9
    7

    Къде са момчетата от школата?
    Колко набора трябва да изчезнат безследно за да се появи един в А отбора ??Има база ,има деца ,има желание в тези деца ! Но …….
    Това Го няма никъде

    • 10

      Приятелю, колко мача посети на “Ботев” 2 през миналия сезон? А, посети ли мачовете от току що завършилия турнир? Или може би, ги гледа по ТВ “Спортал”? Този, който води “Виста”, същия ли е, който на практика бе изгонен от “Ботев” 2? Как става така, че нашите младежи пропадат? Защо едни същи африканци във “Виста” играят, а в “Ботев” бягат от топката?
      Имам удоволствието да помня онези набори, които ставаха шампиони при тогавашната “Юноши старша възраст” през 70-те години. Колко момчета влизаха в първия отбор, колко отиваха другаде и колко приключваха с футбола, защото нямаше как да отидат някъде да играят? Тези, днешните, съжалявам, но са на светлинни години от истинския футбол. Това виждам! А, къде са причините? Да, кажат специалистите!

  6. 13
    6

    Мазни ,дебели ,гнусни и миризливи буфери,завистта чопли ли ви малки
    отвътре ,а !?!

  7. 22
    3

    Генчев, ако искаш да си оправиш защитата, пращай Ван Хертум и Пунчец в Крумовград. В пакет, безплатно, подарете им ги !

  8. 4
    3

    Жъ стане работата, бе! Няма начин да не стане!

Коментарите са затворени