Рязко намаляха шансовете нападателят Антонио Вутов да се върне отново в Ботев (Пловдив). Лидерът на Локомотив (София) все пак ще бъде продаден през следващата седмица. Атакуващият футболист, който е основна фигура в играта на “червено-черните”, има две оферти.

Едната е от ЦСКА 1948, а другата е от чуждестранен отбор. Ръководството на клуба и самият футболист ще преценят заедно коя оферта да изберат, твърди БТА. Припомняме, че прези време се появиха информации, че новият наставник на “жълто-черните” Станислав Генчев има желание да върне Антонио Вутов в Ботев.

Друг от конвертируемите играчи на локомотивци – вратарят Бубакар Гай, ще се присъедини към тренировките в понеделник. Гамбийският национал имаше ангажименти с първата селекция на своята страна, получи малко по-дълга почивка и от новата седмица ще се включи в тренировките на тима. За него също се говореше, че е искан от Ботев (Пд).

11 КОМЕНТАРИ

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиф ф серсету!:)))

    АПАПИ, ПАК СТЕ НАПУСНАЛИ БОЙНИЯТ СИ ПОСТ , А КАЗАНИТИ СА ПРИПЪЛНИНИ!!!!
    КУП ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И ВЕЛПАПЕ НА ЧАКА, А ВИЙ ВИСИТИ ТУК КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ И ПИШИТИ ПРУСТУТИИ!!!!
    ПРИЗУВАВЪМ ВЪ, БИГОМ ЗА МАТРАЛ!!! ИНАЧИ КУКЛИНЦИ ША ГИ ГЛЕДЪМИ ПРЕЗ КРИФ МАКАРОН, А ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА ША СИ СТУЯТ Ф ДЖЕНДЕМА И ПАРОВОЗА ДУ КУМИНЯ Ф ГУФНА!!!!
    ЗАТУЙ ЧАБУК ЗА МАТРЯЛ И ГЛЕДЪЙТИ ДА НИ ЗАБЪРШИТИ УГРАДЪТА НА ШУШЛЯКА, ЧИ УТ ИГРИШТАТА ЗА УНУШИТИ, ША УСТАНИ САМУ ТРИВА!!!! ПУФ ПАФ!:))))))))))))

  2. 3
    2

    Това е отлична новина. Притрябвал ни е Вутов. Нищо особено…

  3. 3
    2

    Ама,че идиотско заглавие:
    ……………………………………………………………….
    “Намаляват шансовете Антонио Вутов да се върне в Ботев”
    ………………………………………………………………..
    Тоя да не би да е Меси??? Да върви където си иска! Когато беше в Ботев никакъв хаир не видяхме от него. Само скатавки и червени картони

  4. 4
    3

    Хачу сказать что, Зингареевич большой гад, он вас отправить НАХУЙ.

    • 4
      1

      Пошол нахуй бляд, я зделаю Ботевь чемпиони,понял нахуй, сука бляд.

  5. 3
    4

    Този човек си има бизнес и той не включва мъжки отбор, който се бори за титли и купи. Млади момчета, взети от джунглата за” без пари”, определена издръжка по български или руски Стандарт и бърза продажба, при първо внимание към играч. Толкова!

  6. 7
    2

    Колко точно от “17те милиона” не стигат да дойде Вутов? Въпрос за вярващите в многомилионния бюджет. Коя ви е любимата руска приказка?

    • 2
      1

      А за какво ни е пък примадоната Вутов?Що не си ходи у Уефскито?Там го чакат с хляб и сол да го посрещнат

  7. 5
    6

    Ама още ли има вярващи че тоя смотан руснак ще прави селекция този сволач в момента търси максимална цена на няколко циганета и се надява да събере парите от карти и мача с говедата и ако не яде бои на почивката да се изсули като кучка от хуй и да го няма .Преди 2г когато писах че тоя е менте и боклук и комарджия и наркоман за със оня нещастник Сашата вие ме оплюхте сега аледсйте дано по бързо го изгоним

  8. 5
    4

    Не е нужен Ботев. Такива като него си имаме. Ай, мерси!

    • 4
      5

      Специално в момента като него нямаш имаме един гол руски педерас

Коментарите са затворени