Ръководството и спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) обмислят пак да преотстъпят един от българските играчи в тима. Става въпрос за Димитър Тонев. През пролетта атакуващият халф игра под наем в Пирин (Благоевград), където трябваше да трупа минути и опит и го направи.

Там получи шанс от Христо Янев, но с края на сезона го очакваше завръщане при “канарчетата”.

21-годишният Тонев започна подготовка с “жълто-черните” и в момента тренира с тима на лагера в Банско. Шансовете му да остане обаче не са големи с оглед по-сериозната конкуренция от чужденци на поста. Затова не е изключено да се стигне до ново преотстъпване на крилото, като опция е новакът в елита Крумовград, твърди “Тема спорт”. Възможно е да бъде пратен и в друг отбор.

Подобна съдба може да имат и други от българските състезатели, които бяха част от дубъла, който изпадна от Втора лига.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  4

  Не,не тоя ми е баш любимец! Сакат футболист с татуси на жалък жълтур и феновете много го харесват. И с мегафона ги разпява.Селска идилия! То и оня другия с мегафона(батлана) щеше да става господар на града,ама силите му стигнаха само до Стряма!Жалка жълта депресия!!!

 2. 5
  4

  Тонев , няма класа за да играе в Ботев.омръзна ми да го гледам как води топката с коленете и винаги нещо не му достига ,плюс изкарването на ненужни картони.Само с мерак не става иска се умения и тактическа грамотност.

 3. Разрешение на строительство — это публичный запись, предоставляемый уполномоченными структурами государственного управления или муниципального самоуправления, который позволяет начать строительство или осуществление строительного процесса.
  Разрешение РЅР° строительство формулирует юридические принципы и регламенты к строительному процессу, включая допустимые типы работ, разрешенные материалы и методы, а также включает строительные нормы и комплекты безопасности. Получение разрешения на стройку является необходимым документов для строительной сферы.

 4. 6
  7

  Не му трябва нов отбор на тоя смешник! Да взима мегафона и на село да пасе овцете!

  • 8
   2

   То и ти можеш с мегафона да го играеш ходжа в Столипиново, ама висиш в темите за Ботев!

Коментарите са затворени