Представители на УС на Сдружение ПФК Ботев се срещнаха със собственика на клуба Антон Зингаревич. Ето какво съобщиха официално от организацията:

Уважаеми Ботевисти,

През тази седмица част от УС на Сдружение ПФК Ботев проведе среща с мажоритарния акционер г-н Антон Зингаревич, на която присъства и членът на Съвета на директорите г-н Александър Ослан.

Срещата премина конструктивно в дух на взаимно уважение и разбирателство. На нея бяха обсъдени няколко финансови и правни теми от взаимен интерес и бяха постигнати принципни договорености за тяхното решаване. УС на Сдружение ПФК Ботев изразява очакванията си, че те ще бъдат изпълнени в кратки срокове. Спортно-технически въпроси и темата за завършване строителството на стадиона не са обсъждани.

Сдружение ПФК Ботев ще продължи да бъде коректен партньор на мажоритарния собственик в интерес на любимия ни клуб.

20 КОМЕНТАРИ

 1. Срещата премина конструктивно в дух на взаимно уважение и разбирателство.
  ————————
  Това ми прилича малко на:
  Вечерята премина във ведра и делова обстановка.

  Ееех комунизъм,едва ли някога ще си отидеш.

 2. 3
  6

  Всички руснаци са бляд и престъпник, само Зингата не е.
  Браво, коматювски подлоги. Продължавайте да джвакате пингата на Зингата

 3. 16
  3

  На срещата са засегнати основно две теми. Едната е че самуилов и ачу не са си изпълнили обещанието да покрият парите за загубеното от тях първо дело за дълговете на КТБ, и така освен АДто, длъжник става и Сдружението, и то с огромната за обществена организация с нестопанска дейност сума от 500 000лв.
  Втората тема е била незаконното прехвърляне на правото на участие в БФС , което се държеше от сдружението на АДто, което е станало абсолютно незаконно. Това се е разисквало на срещата. И понеже темите са доста неприятни и деликатни са решили да не ги споделят в публичното пространство за сега, за да се запази авторитета на АДто и неговото ръководство. Но ако в най-кратки срокове не се изяснят нещата, кой, как и защо е допуснал неприятностите, и ако не се поправи стореното ще се предприемат по-радикални мерки от страна на Сдружението. Това е което гласи официалното съобщение, но не е написано. Надявам се да ви се е изяснила ситуацията и да спрете да пишете глупости.

  • 7
   2

   Благодаря! Заради такива коментари, все още чета този сайт и изливащото се под него.

  • 3
   8

   Разбрахме само, че на сдружението му влиза един голям 500 к отзад и понеже сдруженци пари нямат, но много искат да са фактор, сега просят….и заплашват. Само че кои са сдруженци?! Нищожен процент от голямата фенска маса на Ботев.

 4. 5
  4

  Значи, който олигофрен е подал тази “официална” информация от събитието, може да направи следното. Да си избере един стълб от уличното осветление, да се засили поне 40-50 метра и с бърз спринт да се блъсне в стълба челно.
  А поради що “медиите” разпространяват тази идиотия, не ми става ясно ?!?!

 5. 8
  4

  Я да се опитам да преведа, че нищо не разбрах от тази “статия”..

  “премина конструктивно в дух на взаимно уважение и разбирателство” – Ние им намигнахме, и те ни намигнаха. Пратихме си въздушни целувки. Мислим да участваме заедно в “Море от любов” или поне в някой прайд.

  “На нея бяха обсъдени няколко финансови и правни теми от взаимен интерес и бяха постигнати принципни договорености за тяхното решаване.” – Хм, финансови въпроси от ВЗАИМЕН интерес ?! Ние им казахме “Братушка, дай пари !” А братушка каза “Ще ви дадем, ако……” Ние дружно преглътнахме ако-то и се съгласихме.

  УС на Сдружение ПФК Ботев изразява очакванията си, че те ще бъдат изпълнени в кратки срокове. – Тук впечатление правят кратките срокове. Чакаме парите, ама ако може по-бързо, щото жената иска в Гърция на море, а детето е в първи клас наесен.

 6. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
  5
  6

  Хаха. Тея се помислиха за фактор….
  Льохмани, това че помогнахте на ГЕРБ да ЗАГРАБИ едни пари покрай Срутнежа не ви прави ФАКТОР, а СЪУЧАСТНИЦИ

 7. РАМАДАН СТУЛЮПИНЕЦА ......с клоакомотиф ф серсету:)
  5
  1

  ЕЕЕХ, А НАШИЯТ ШУШЛЯК НИ НЪ БРЪСНИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ!!! САМУ КОЛУСИТИ НА АНАДОЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА МОГЪТ ДА СПАСЯВЪТ КЛОАКУМУТИФ НА НЕГУ! ПУФ ПАФ!:)))))))

 8. 7
  5

  Договорката в Бултрас за заплатки е постигната! Да живее Зингаревич!!!

 9. Please Read:
  Kraken onion – это самый крупный анонимный магазин в СНГ, который работает на просторах сети. Площадка обеспечивает каждому пользователю 100% анонимность и безопасность. К тому же гарантирует защиту средств, простую и быструю оплату товаров и услуг в разной валюте включая криптовалюту, а также обход всех блокировок. Для посещения вам не потребуется соединение Tor или VPN. Достаточно перейти на сайт Kraken, по сслыке: https://xn--2rn-7ua.cc
  . Пройти простую регистрацию и попасть на сайт, который откроет для вас массу возможностей. Все продавцы проверяются администрацией Kraken, официальный сайт гарантирует безопасность своим пользователям. Потому, если вам требуется купить что-либо, перейти на Кракен официальный сайт будет правильным решением.

  кракен официальный сайт

 10. 5
  3

  Е бахти тъпата статия. Защо го публикувате това? Аз…. Ти…. И така. Това пише тука.

 11. 4
  5

  Боже! Не мога да повярвам… Как ви звучи на вас всичко това???
  …………………………………………………………………………………………………………………
  “През тази седмица част от УС на Сдружение ПФК Ботев проведе среща с мажоритарния акционер г-н Антон Зингаревич, на която присъства и членът на Съвета на директорите г-н Александър Ослан. Срещата премина конструктивно в дух на взаимно уважение и разбирателство. На нея бяха обсъдени няколко финансови и правни теми от взаимен интерес и бяха постигнати принципни договорености за тяхното решаване. УС на Сдружение ПФК Ботев изразява очакванията си, че те ще бъдат изпълнени в кратки срокове”
  ……………………………………………………………………………………………………………..
  Това е цитат 1/1 от в. Работническо дело отпреди 10 ноември само имената са променени

 12. 14
  6

  Зинга,плащаш ни редовно-нямаш проблеми!
  Фен магазина го въртим ние и също нямаш проблеми!
  И всеки месец по една софра при Ачо!

Коментарите са затворени