Ботев Пловдив е много вероятно в близките дни да осъществи изключително солиден трансфер. Жълто-черните имат сериозен шанс да продадат халфа Точукву Ннади на Динамо Москва.

От руския тим са отправили оферта на стойност 2,2 милиона евро за 19-годишния футболист на “канарчетата“. Преговорите между двата клуба напредват и се очаква да има развитие в следващите дни.

Руският клуб също така е направил предложение за четиригодишен договор на Ннади, а футболистът е договорил своите лични условия, твърди dsport. Сделката е много вероятно да бъде осъществена, като се имат предвид как действа Ботев Пловдив на руския футболен пазар. Освен това собственик на “жълто-черните“ е Антон Зингаревич.

4 КОМЕНТАРИ

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  3
  1

  ВАЙ, ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ТИА МАНГИ МОЙ ДА КУПИ СЯЛУТУ КУКЛИН И МЕРИЧЛЕРИ!????…….А НИЙ СБИРЪМИ ВЕЧИ ДВЕ ГУДИНИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ?!…ИСГУРЯФМИ, АПАПИ, ПУФ ПАФ!😞😞😞

 2. 9
  1

  СЛЕД ЦЯЛА СЕДМИЦА СПАНЕ, PD НАЙ ПОСЛЕ ПУБЛИКУВА ЦЕЛИ ТРИ СТАТИИ. ИНТЕРЕСНО, СЪЩИТЕ СТАТИИ БЯХА ПУБЛИКУВАНИ ПРЕДИ ТЯХ ОТ ДРУГИ СПОРТНИ САЙТОВЕ! КОЙ ЛИ Е ИЗТОЧНИКА? КАК НЯКОЙ НЕ ОТИДЕ ДА НАПРАВИ ЕДНО ИНТЕРВЮ С РЪКОВОДСТВОТО, ИЛИ
  С ТРЕНЬОРСКИЯ ЩАБ, ИЛИ С НЯКОЙ ФУТБОЛИСТ, ИЛИ С НЯКОЯ ЛЕГЕНДА!

  • 6
   1

   Проблемът не е в PD. Проблемът е, че имаш ОЧАКВАНИЯ към сайт, който от доста време насам, поддържа изключително посредствено ниво. Очевидно собственикът му си има по-важни неща и тук нещата са на самотек…..

Коментарите са затворени