“Преди идването ми в Локомотив четях и слушах, колко много задължения има клуба. След като прегледах документите видях, че чак милиони задължения нямаме. Няма нищо драматично. Що се отнася до заплатите към футболисти почти всичко е изчистено. От тук нататък целта ще бъде да се плаща на време на футболистите. Може да има дребни закъснения, но до там.” Това заяви Павел Колев по време на пресконференцията преди първата тренировка на Локо Пд.

“През цялата минала седмица четох документи. Заринат съм с екселски таблици и договори. Предполагам скоро ще приключа, защото няма нещо толкова сложно или нещо толкова страшно. Във футбола финансово месец с месец не си приличат. Имаме яснота за бюджета за заплати, както за първия отбор, така и за администрацията и школата. Ще инвестираме малко и в по различни пера, които ще подпомогнат развитието на клуба. Ще работим и по маркетинга във всичките му форми.”

“В предвид изминалия сезон, трябва да се подтрудим, за да имаме поне същите резултати. Няма да е лесно, защото летвата е високо вдигната. Усилената работа започва от днес.”

“Имаме достатъчно футболисти, търсим и нови. Има неща, които не харесвам, но за следващия трансферен прозорец се надявам да бъдем по подготвени и по подредени, защото футболния пазар е огромен. Трябва да се мисли с 6 месеца напред. Когато търсиш играчи, трябва да си наясно и с какво разполагаш в школата и какво излиза от там като кадри. Назначаването на спортен директор не е толкова наложащо. Търсим такъв, но можем да се оправим поне в началото и без такъв. ”

13 КОМЕНТАРИ

 1. 3
  1

  Ти сигурен ли си , че си малко кьор-бангьос , табела !

 2. 5
  2

  Павле. Вземи се хвани за работа за да не почне да ти стяга вратовръзката. С такива боклуци като този мароканец ли ще гоним зона Европа?

  • Конте.Месеци изминаха за този талибан.Кой,кога,колко.Взе или ние сме идиоти

 3. 1
  2

  Лични пари колко отдели за отбора или стадиона.Всеки президент на футболен отбор печели от отбора директно или имдиректно.Това го знае всяко дете.

  • 1
   1

   А ти колко даде бе? Аман от хора, дето цял живот живуркат на някаква мизерна заплата, а после дават акъл кой колко да дава

   • Идиот,пречиш на всички.Аз колко съм отделил за билети не е важно.Тия идиоти колко отделиха За последно се сещам за Тото.

 4. МАНЛИХЕР КАРАБИН АДЖАСАНСКИ.......С КЛОАКОМУТИФ Ф СЕРСЕТУ:)))
  2
  2

  АПАПИ, сбиръйте бакър и велпапе и сичку ша е нарет!!!! ША КОПУВЪМИ КУКЛИНЦИ И МЕРИЧЛЕРЦИ!!! ПУФ ПАФ!:)))

 5. 6
  3

  Абе по малко са от вашите задължения, Андрейчо. Бъди сигурен.

Коментарите са затворени