Отборът на Ботев (Пловдив) отпътува за подготвителен лагер в Банско. Точно в 9:00 часа “канарчетата” отпътуваха за курортния град, където ще проведат предсезонната си подготовка.

Група от 18 футболисти се качиха на “жълто-черния” автобус. На по-късен етап към лагера ще се присъединят и останалите футболисти на тима, гласи официалното съобщение от клуба.

Kъм момента 35 футболисти имат договори с Ботев. Така, че не е ясно колко от останалите 17 ще се присъединят към лагера на отбора в Банско.

Ето и групата на Ботев, която тръгна за Банско:

Хидайет Ханкич, Стефан Смъркалев, Мартин Панев, Роберто Пунчец, Станислав Работов, Хуго Аззи, Атанас Чернев, Джаспър Ван Хертъм, Джеферсън Гранадо, Моузес Енокела, Джеймс Етоо, Абдулайе Траоре, Лъчезар Балтанов, Николай Минков, Димитър Тонев, Бисер Бонев, Максимилян Симеонов, Мартин Секулич.

13 КОМЕНТАРИ

 1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
  1
  1

  И НАШТУ МИТРЕ ГОЛЯМУТУ КАФА НЕ СТАА ЗА НИШТУ, АМА ПАДА ДУБРЕ И ДУСПИТЕ ГИ БИЙ УТЛИЧНУ!!! И НЕГУ НИ ГУ ПЕНЦИУНИРЪТ ШТОТ СЕРСЕТУ МУ Е КЛОАКУМУТИФФФ!!! ПУФ ПАФ!:)))

 2. 2
  1

  ВЕЧЕ ИЗМИНАХА НЯКОЛКО ДНИ ОТ КРАЯ НА ШАМПИОНАТА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ЧУВАМЕ НИКАКВИ НОВИНИ. ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО ИСКАМЕ ДА НАУЧИМ Е КАКВО СЕ СЛУЧВА С ИЗРУДА. БЕШЕ ЗАЯВЕНО, ЧЕ ДОГОВОРЪТ МУ ИЗТИЧА И НЯМА ДА БЪДЕ ПОДНОВЕН. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ГЕНЧЕВ ЗАЯВЯВА, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ГОВОРИЛ С ВАЛЕНТИЧ, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТОЙ Е НЯКАКЪВ ФАКТОР! ИНТЕРЕСНО КАК ЗИНГАРЕВИЧ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ ОТ ТАЗИ СИТУАЦИЯ? ИНТЕРЕСНО КАКВА ЩЕ Е РЕАКЦИЯТА НА БУЛТРАСИТЕ, АКО ВАЛЕНТИЧ Е ОТНОВО ДИРЕКТОР, ИЛИ ГЛАВЕН СЕЛЕКЦИОНЕР? ЯВНО ЩЕ ИМА ВОЙНА, ЗАЩОТО АКО ИЗРУДА Е ТУК, ГЕНЧЕВ Е УПОТРЕБЕН И ПО ДОБРЕ ОЩЕ СЕГА ДА СИ ХВАЩА ПЪТЯ! ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ТОВА? НЕ, НЕ ТРЯБВА! ВЪН ИЗРУДА ОТ БОТЕВ! ВЪН ИЗРУДА ОТ ПЛОВДИВ! ВЪН ИЗРУДА ОТ БЪЛГАРИЯ!

 3. Египет Шарм-эль-Шейх из Москвы http://planeta-int.com/country/spain/tours

  Адреса ПВЗ ТК СДЭК носят справочный характер http://planeta-int.com/country/russia/moskva
  Доставка документов также возможна другими транспортными компаниями (по договоренности) http://planeta-int.com/country/portugal

  Прежде чем предложить Вам какой-то отель мы смотрим его лично, тем самым даем Вам объективную информацию по отелю в сравнении с другими отелями выбранного Вами курорта http://planeta-int.com/country/russia/kareliya

  Наша автомобильная трёх часовая экскурсия в топе самых популярных экскурсий: благодаря…
  САНАТОРНО-КУРОРТНЫЙ КОМПЛЕКС BRIDGE RESORT (БРИДЖ РЕЗОРТ)
  Увидеть мраморный карьер, живописные бухты и наскальные рисунки и услышать легенды о шаманах и духах http://planeta-int.com/country/china/tours/detskie-i-shkolnye-tury

 4. ГК «ЭЛЕКТРОМАШ» обеспечивает высококачественную продукцию подъемной техники от ведущих мировых производителей. Поставка запасных частей с гарантией. Звоните для обсуждения ваших потребностей
  Складской подъемник

 5. 1
  1

  БЕС НЕГЕРИ И МАНГАЛИ НЯМА БОТЕВ АЙЙЙ КЪНАРЕЕЕЕЕЙ

 6. 15
  4

  Вие сигурни ли сте , че Джаспър ван Хертум е футболист? Съвсем сериозно питам. От това, което видяхме до момента от него, няма нищо общо с тази игра.

 7. 8
  6

  АКО ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН НА ИЗРУДА СЕ ИЗПЪЛНИ, ТО ГЕНЧЕВ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕН ДА ИГРАЕ С НАЛИЧНИТЕ ФУТБОЛИСТИ. ПРОСТО, ИЗРУДЪТ ЩЕ ПРЕДЛАГА НЕГОВИЯ ТИП ФУТБОЛИСТИ, А ГЕНЧЕВ ЩЕ ГИ ОТХВЪРЛЯ. ТАКА, НАКРАЯ, ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НОВИТЕ ФУТБОЛИСТИ СА ТЕЗИ, КОИТО ГЕНЧЕВ ДОКАРА ОТ ЛОКО СФ., А ОСВОБОДЕНИТЕ СЕ ЗНАЯТ.

  • 2
   1

   За сега изглажда точно така! Няма нови! Има една камара дечурлига – бели и черни, които ще останат на турнира в Пловдив. Нашите “любимци” – Джаспър и Пунчец ще са твърди титуляри! Треньора няма право да води футболисти, а само да избира, тези които му предложат и на края Какъв ще бъде резултата? Същия! Това което е наложено в “Ботев” от чорбаджията и Сол ташака му, първо убива всеки треньор, който дойде /дано Генчев, прояви малко “български характер” и го подмине горчивата чаша/ и още по страшното убива младите момчета!

 8. 3
  2

  От тия 35 футболисти които имат договори с Ботев трябваше да заминат колкото е възможно повече за Банско. Повече за да може да се ориентира треньора: Първо кой в каква игрова кондиция е на етап преди подготовката. Второ кой колко струва в игрова обстановка. Трето да се види какви са възможностите на тия които още не познава. И четвърто да добие представа кои не се вписват в неговите схеми, а другите да се обиграват за да бъдат готови за евентуални бъдещи ротации в състава.

Коментарите са затворени