20 играчи от списъка с 35 се включиха в днешната първа тренировка на Ботев Пловдив. Преди началото на занимание отец Васил прочете молитва за здраве и успехи, а след нея подари икона на новия старши-треньор Станислав Генчев. “Някои хора свалиха иконите от съблекалнята и не случайно бедите последваха една след друга. Подарявам ви тази светиня със заръката да я окачите в съблекалнята и да я пазите.”

Припомняме ви, че в един момент след назначението си Азрудин Валентич нареди иконите от съблекалнята на Ботев Пловдив да бъдат премахнати, което предизвика сериозни дискусии сред жълто-черната общност и по медиите. Иначе около 200 фенове аплодираха играчите.

11 КОМЕНТАРИ

 1. Абе хора,вчера новия Тренер каза че няма защитници,а имало 35 футболисти???

 2. 1
  4

  Чу се вик от църковните зиди
  и Стрямалии рекли: Де гиди?!
  Този пръч отец Павел
  сигурно пак е забравил
  че Стоян канара е с … хемороиди!

 3. 2
  7

  Отец Вайсил раздаде ли им по една петичка за кадем, та да върви по бахурлята ва да гоейба.

 4. 3
  1

  Бургуджана да го духа, а Ослан ще бъде ебан заедно с Валентич!!!

 5. 4
  10

  Бреееее, много цигани бе,
  много шоколади на стадион ботевъ сиганталибан.

 6. 26
  1

  Съвет към Ст. Генчев. В Ботев цари хаос и разложение… Трябва много здрава ръка!!! Вече няма накъде. Достатъчно някои поживяха като търтеи за сметка на клуба. Много от играчите съвсем се разгащиха. Затова: Дисциплина и ред! Безкомпромисно! На който не му харесва да се труди на терена да отиде в производството да види хората как си вадят хляба.

  • 8
   1

   Вълко, къде остана “производство” в таз държава? То от футболисти, политици и журналисти не можеш се размина по улиците. А, иначе си прав! Но, Чорбаджията трябва от тия 35 да продаде поне 15, за да вземе 7 или 8, които поне са виждали топка. Такива са правилата.

Коментарите са затворени