Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че смята, че е имало доста съмнителни мачове във втората фаза на шампионата. Босът на “белите” заяви, че ако беше президент на БФС, нямаше да признае резултата на мача между Ботев (Пловдив) – Арда.

“Имаше много съмнителни мачове. Не случайно УЕФА разследва. Начинът, по който Ботев излезе срещу Арда е позорен. Ако аз бях президент или ръководех БФС, тази среща нямаше да се зачита, защото това е безпринципно. Няма нищо футболно в това нещо. Имаше и други мачове. Мачът на Левски с Локомотив (Пловдив) например. Няколко такива, които са безпринципни и срамни за футбола ни. Затова този формат на първенството не е подходящ. Не очаквам драстични изменения, но за мен това не е правилният формат. В третата група имаше също съмнителни мачове. Единствено ЦСКА 1948 изигра мачовете си на пълен феърплей”, каза Стефанов по време на пресконференция.

20 КОМЕНТАРИ

  1. Доктор Емилов те очаква гнусяр , поне докато пукнеш , белким свалиш някое друго кило !

  2. 3
    5

    Да припомня на футболните фенове :Единствено сбирщината от харманлийски селяндури ,помаците от родопската яка ,създадоха(ръководени от Челсито) в центъра на Столипиново фен клуб ИЗГРЕВ ВОЙС !С опити на жълтата сган за прехвърляне на циганската си същност на феновете на Локомотив ,си е чиста проба избиване на комплекси ,които ги имат още с идването в града ни!

  3. 6
    6

    Само да добавя за девствените мустаци .
    В СЪЩАТА ГОДИНА МАНГАЛСКИЯ КАТУН СЕ БЕШЕ РАЗПАДНАЛ ! ТАКА УДОБНО ВСИЧКИ ЮЕВНТИНЦИ , ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ,БЕСИ,ИСТИНСКИ МАЙНИ , НАЙ СТАРИТЕ ОТ СТАРИТЕ ФЕН ГРУПИРОВКИ , НЕАПОЛИТАНЦИ И НАЙ ВЕЧЕ ГУРИЛИВИ ЦИГАНИ НЕ ПОМНЯТ ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ ЕДИН ЗАМ КМЕТ ДА ГИ ДЖИРОСА ЗА 20000 ЛВ И НЕЗАКОННА КОНЦЕСИЯ НА ПОДЛЕЗА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА И КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ОБЛАГИ ОЩЕ НА ГЪРБА НА ПЛОВДИВЧАНИ .

    ИСТИНАТА Е НАД ВСИЧКО !!
    АНОНИМНИЦИ

  4. 8
    5

    Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил.

  5. 21
    1

    Венци след онзи полуфинал за купата не бива никога по никакъв начин да споменава думата феърплей. Също така не бива да очаква от Ботев да помага на неговия отбор след всичките плюнки и мизерии, които ни е направил. Тарикат мъж не писка!

  6. 6
    13

    Индиянец,по- добре замълчи,щото те си знаят основателите,имат и документи затова. А вие хем не си ги знаете,хем лъжете за някакво цигане от Харманли на 12 год.Ай сиктир от нагли селяни в града ни!

    • 9
      3

      Стар фен с младежко акне и акъл на 15-годишен келеш, има едни документирани неща в архива с книжки и снимки от 1927г., когато се празнуват 15 години от основаването на Ботев с големи празненства. Хайде напъни недораслото си мозъче да измислиш щеше ли да е възможно това, ако имаше нещо нередно. Все едно да ми кажеш, че никой сега в града не знае какво е ставало през 2008г.

      • 5
        2

        Това ли измисли между две чикии? Всички в града знаем 2004 година какво се случи! Така че не се напъвай много! А от книжките за които говориш от 1927 прочети адреса,какво по точно се е празнували! Всеки случай не е годишнина на футболен клуб!!!

      • 1
        2

        Понеже чета тука и не съм от града някои ще ми обясни ли кво е станало 2008 година За 2004 вече намерих инфо но за 2008 нищо не излиза Предварително благодара

      • 1
        2

        Дай да видим снимките от 1927 г. . Те с нищо не могат да са доказателство ,за годината на създаването на селския клуб БотевЪ !Затова опитай те да си следните на спуканите от ебане задници!

      • Лъжлив циганин,пишеш нещо ужким написано от някой си С.П., употребяваш думи с остаряло значение,а си поставил препинателните знаци точно и без грешка. Публикувал си някакъв списък на създателите,а от него отсъства името на 12 год. цигане от Харманли. Изпадаш в сериозни противоречия с сълзливата история която сте си измислили! Само дето си загубих времето да чета.

  7. 10
    2

    20 г от наредени мачове живеят Славия тоя лайновоз ли е тръгнал да говори. Свиня 🐷🐷долна

  8. 8
    2

    Чичо Венци има поведение на доказана шаврантия! Колкото повече курвенски номера и се прощават или осигуряват на “Славия” естествено от съдиите, толкова устата му става по-голяма за поведението на другите. Народа е казал, Пази боже от курва, която си е дигнала гащите – по-голяма моралистка няма да срещнете! Проблема на отбора на тоя толуп е, че не само не са си дигнали кюлотите, ами поведението им на проститутка ще прлодължи още от първия кръг на новия сезон, но устата му няма кой да я затвори. Трябва да замлъкнат такива като Маджо, че и на тоя червивия сурат да се затвори!

  9. 8
    2

    Точно тоя сикаджийски помияр да говори за такива неща…. Неговата женска славия е най-тотаджийския отбор от много годни насам….. Да е жив и здрав Маджо, че инач н г виждам евреите/Славша от най-старо време е извстна като еврейския отбор в България, защото сред основателите на клуба е имло и евреи…. Иначентямам нищо лошо срещу евреите…. напротив….

Коментарите са затворени