Бившият голмайстор на Ботев (Пд) от преди 20-ина години – Борислав Димитров, отправи поредната си атака към собственика на “жълто-черния” клуб Антон Зингаревич. Димитров, който в момента управлява пловдивския футболен клуб “Кронос”, призова руския бизнесмен да върне акциите така, както ги е придобил.

Ето какво написа бившият нападател в личния си профил във Фейсбук:

Ако Антон Зингаревич е умен мъж, след вчерашния мач трябва да е разбрал, че времето му в Ботев Пловдив приключи и единственият му достоен ход е да върне клуба така, както го придоби, без ЗАДЪЛЖЕНИЯ и срещу 1 лев. Като бонус и обезщетение може да си вземе футболистите от неговата агенция.

10 КОМЕНТАРИ

 1. Боби, ти ако си умен мъж трябва да спреш с плюнките и си гледай Левски и школата ти. Егати говедото нагло !

 2. 6
  7

  Гледай си кроноса и не се меси в Ботев боклук, изкарай и ти милиона за отбора и тогава се репчи отрепко!

 3. 1
  7

  ДРЪШ СА ЦИНГА НИЙ ИСТИНСКИТИ КАНАРЕ СМЕ С ТЕБ ТИ И БАЙ ФИЛИП ПЛЕЙНЪТ ЖЪ НА СПЪСИТИ АЙЙ КЪНАРЙЕЕЕЕЙ

 4. 8
  6

  ЗИНГАРЕВИЧ Е НА НИВО КАМЕННА ЕРА! В ГЛАВАТА СИ НЯМА НИЩО. ЯЗЪК ЗА БАЩА МУ. ЧОВЕКЪТ МУ Е ДАЛ МАЛКО ПАРИ ДА СИ ИГРАЕ НА БИЗНЕСМЕН, НО ТОЙ СИ ИГРАЕ С ИЗРУДА! ВРЕМЕ Е ДА ХОДИ В АФРИКА, ТАМ АФРИКАНЧЕТА БОЛ!

 5. 10
  5

  Боби, като плямпало, мога да те сравня с оня измислен радетел за проспериращ Пловдив -Слави Георгиев. Ти като чуеш “Ботев”, той като чуе Пловдив и сте веднага ” на всяка манджа мерудия”. А, спрете се малко, а? Такива, които с нищо не помагате, но с всичко пречете сте отвратително досадни!

   • 5
    2

    А, ти си горен педал. Същия като тия, които никога нищо не са създали, ама от всичко разбират и от сутрин до вечер критикарстват и плюят!
    Излез бе келеш, направи нещо и попитай: Одобрявате ли? А, не само да намираш косури на другите, които се опитват да правят!
    Клавиатурен боклук!

 6. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
  5
  1

  ЕВЪЛЛАРКЪТА БОБЧО!!! ПУЕМЪЙ ГИ ТИ. ЗЕМИ И НАШИАТ КЛОАКОМОТИФФ!!! МАЙ СТЕ КУМБИНА С НАШТИ АНАДОЛСКИ АПАПИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА! ША НА ПРАЙТЕ ШАМПОАНИ И ДВАТА УТБОРА!!!……….ЕЛЕ НАШИАТ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМУТИФФФФФФ!:))))))))

Коментарите са затворени