Собственикът на Марица (Пловдив) Христо Христов коментира наложената от БФС глоба на клуба заради съмнения за 3 уговорени резултата в двубоите на “жълто-сините”.

Ето какво гласи официалното изявление на бизнесмена:

По повод наложената от БФС глоба на “Марица“ за СЪМНЕНИЯ за уговорени резултати от футболни срещи, като собственик на клуба заявявам:

1. Нито аз, нито някой от футболистите на “Марица“, сме участвали в манипулация на футболни срещи или резултати.

2. Заставам твърдо зад футболистите на “Марица“ и няма да допусна да се петни името им, както и това на клуба.

3. В съвременния свят, в който е модерно всичко да се записва и за всяко нещо остава следа, не може да няма информация кой, кога, къде и колко е залагал на дадена футболна среща. Нека тази информация да бъде разгласена, ако изобщо има такава.

4. Разбирам, че БФС са длъжни да реагират щом има доклад от УЕФА, но мисля че е редно санкции да бъдат налагани, когато има доказани нарушения.

5. Бих съдействал напълно на всеки орган или организация, която желае да направи проверка или разследване на посочените или други футболни срещи.

2 КОМЕНТАРИ

  1. От това по- голяма глупост няма! Все едно КАТ да ти наложи наказание за това, че имат съмнения, че преди шест месеца си шофирал пиян. Наказания се налагат за това, което е доказано, а не за съмнения!

  2. Чичо Венци 2 в провинциален вариант и с по нормално тегло! Но, табиетите едно към едно!

Коментарите са затворени