Поздравих момчетата за това, което и публиката оцени – отношението към играта. Въпреки, че на моменти нямахме сили, те се справиха. Ситуацията е такава, че доста хора вече са изморени, контузени… Задачата, която сме си поставили е да показваме на терена отношение към футбола и да се държим като професионални футболисти. За съжаление няма да мога да променя много за оставащите мачове. Това което искам е да подобря отношението към мачовете. Има много работа, но тя ще е за бъдещите треньори. Не е тактично да ме питате, дали искам да остана постоянен треньор. Естествено, че имам такива надежди. Моите мечти са свързани с Ботев Пд. Днес ако имахме малко повече късмет, можеше и да победим. Знам, че ако кажа, че ще налагам младите, ще се харесам на феновете. Няма да го направя за това, а защото е хубаво да получат шанс. Този шанс обаче те трябва да го използват като такъв, а не като подаяние.

17 КОМЕНТАРИ

  1. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    4
    2

    АПАПИ, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР И АЛЮМИН! ПОЧНАФА ДА НЪ ЯБЪТ РИДОВНУ!!! НЕМА МАНГИ!!! НЕМАМИ РАБТА В ТЕМИТИ НА КОЛОСА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ПУФТА, ПАФТА!!!

    УЧАКВЪ И ЦЪРНУ МУРЕ ДА НА НАЯБЪТ ШТОТ НЕМА БАКЪР!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!!!

    • Много ти е ” тъкък” ташака, Фекале!
      Май се обръща срещу теб от тънкост и веселие

  2. 6
    4

    С тези асистенти на пейката, методистчето от Израел и водещия треньор в школата Даниел Спасов (Дънди ГЕЯ) толкоз! Жалко за базата и стадиона! Мнооого жалко!

    • 3
      5

      Тя пък една база и стадион, единственното хубаво е провесените лампи на винкелчето, класика в жанра няма такива и в Еритрея.

      • 4
        1

        АСАНЕ ПУД МЕНЯ, ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ША Е ДУБРЕ, АКУ ЗЕМЪТ Ф РЪКУВОДСТВУТУ НАШТИ АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! КРЪГУЗОРЪТ МИ НА АНАЛ ИЗАТУР Е ДОТУК…😉😃😂😂 КАЗВЪМ ГУ С БОЛКА НА СЕРСЕТУ НА НЕГУ, ШТОТ ТИА АПАПИ, ТИА АНАДОЛСКИ ВИЛИКАНИ СА СЪЗДАДИНИ ОТ АЛЛАХ САМУ И ИДИНСТВИНУ ЗА НАШИА ЛЮБИМ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ!😉

  3. 8
    8

    СЛЕД СНОЩНАТА СРЕЩА И СЛЕД КАТО ВИДЯХ ТЕЗИ МЛАДИ МОМЧЕТА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕДИХ, ЧЕ ИЗРУДА Е ЗА “ТРЕПАНЕ”. НЕ МОГА ДА КАЖА КАКЪВ ЪРЕНЬОР Е СТОЯНОВ, НО ОПРЕДЕЛЕНО ОТБОРЪТ МУ СТОЕШЕ ПО ИНТЕЛИГЕНТНО НА ТЕРЕНА. САМО ЕТО О НАПОМНЯШЕ ЗА ПРЕДИШНИЯ ОТБОР. ТОЛКОВА ГРЕШНИ ПАСОВЕ, ТРАГИЧНИ ОПИТИ ЗА УДАР, БЕЗМИСЛЕНИ ФАЛОВЕ ЗА КАРТОН САМО ТОЙ МОЖЕ ДА НАПРАВИ. ВСИЧКО ТОВА, НА ФОНА НА ФИЗИЧЕСКАТА МУ АКТИВНОСТ , ГО ПРАВИ НИСКО ЕФЕКТИВЕН. НАЙ ВАЖНОТО БЕШЕ ЖЕЛАНИЕТО ЗА ИГРА, ОТГОВОРНОСТТА ДА НЕ СЕ ЗАГУБИ И СЕБЕРАЗДАВАНЕТО ДО ПОСЛЕДНА КАПКА СИЛА! ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ АНГАЖИРАН МОЖЕЩ ТРЕНЬОР, С АФИНИТЕТ КЪМ МЛАДИТЕ ИГРАЧИ, С ОПИТ, ПОСТИГАЛ УСПЕХИ В ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОТБОРИ, НЕУСПОРИМ КАТО ВИЗИТКА, ВДЪХВАЩ ДОВЕРИЕ. ТОВА ДОВЕРИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТ РЪКОВОДИТЕЛИ, ПУБЛИКА И НАЙ ВЕЧЕ ОТ ФУТБОЛИСТИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ПОЗНАВАМ ТАКЪВ БОТЕВИСТ. НЕ КАЗВАМ, ЧЕ НЯМА, А ЧЕ АЗ НЕ ПОЗНАВАМ. МОЖЕ БИ КИРОВ, НО МНОГО ХОРА ГО МРАЗЯТ ЗАРАДИ ЗАГУБЕНИЯ ФИНАЛ, МАКАР, ЧЕ ДОПУСКАМ ДА МУ Е БИЛО НАРЕДЕНО ДА ЗАГУБИ. АКО БЕШЕ СИ КАЗАЛ ТОГАВА, ЩЯХА ДА ГО МРАЗЯТ, ЧЕ Е ПРЕДАТЕЛ. МОЖЕ БИ ТРЯБВАШЕ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, ИЛИ ДА СЕ “РАЗБОЛЕЕ”. ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК КАКВО Е НАЙ ПРАВИЛНОТО В ТОЗИ ФАЛШИВ СВЯТ? ОСТАВА ДА ГЛЕДАМЕ С ОПТИМИЗЪМ. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПЪРВАТА СТЪПКА- ИЗГОНВАНЕТО НА ИЗРУДА, ТОЗИ ПЛЪХ, ПОКРИЛ СЕ В НАЙ ДЪЛБОКАТА ДУПКА!

    • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

      АСАНЕ, ТОЛКУС ДЗЛОБА И УМРАЗЪ ИМА САМУ В ПОСТНИТИ ДУШИЧКИ НА НАШТИ СТУЛЮПИНСКИ, КЛОАКУМУТИФСКИ АПАПИ!!!….ТИ СИ ИДИН УТ НАС!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ ПАФ!😞😉😃😂😂

    • 3
      2

      Много словоблъдство, колега. Много.!
      И защо вечно държиш да пишеш безумни фермани? Да не мислищ, че някой ти ги чете?!

  4. 14
    2

    Циганите са най активни в темите за Ботев.Мургави комплексари.

  5. 12
    6

    Стоянов нито ще го критикуваме нито ще очакваме от него чудеса. Той е на ниво-деца и е временен. Карата пък просто е “кръпка” и предлагам изобщо да не се коментира. Засега положението е такова.

        • 1
          2

          Хи-хихх трол е защото казва истини. А истината често пъти е доста компрометираща. Тя е нелицеприятна и не се харесва на мерзавците и на откровено некадърните

  6. 2
    11

    Стоянов кажи кой така жестоко на прокле?

Коментарите са затворени