Ботев Пловдив и Славия завършиха 0:0 в среща от плейофите на Първа лига. Това бе първа точка за канарчетата на Колежа, след завръщането им у дома, но пловдивчани не успяха да вкарат първия си гол.

Любопитно е , че Стефан Стоянов за втори път е временен старши-треньор след спешни рокади при канарчетата. Миналия път Стоянов води тима за два мача, а сега ще има 4. И миналия път Стоянов заложи на някои юноши в двата си двубоя, като при гостуването на Лудогорец един от тях – Стефан Попов, направи асистенция на Сисе, за първи гол, след отново продължила много дълго голова суша, за жълто-черните. Днес Стоянов бе заложил на двама чужденци в атака, които трябваше с опита си да успят да вкарат за първи път на Колежа, след завръщането на канарчетата. Това бе трети мач, в който Ботев Пд търсеше първия си гол на новопостроения си стадион. В състава бе върнат ветерана Балтанов, а Работов и 16-годишния Папазов бяха играчите в стартовите 11, които носеха духа на академията. През втората част в игра се появиха още  Мартин Ситев, който също е на крехката възраст от 16 години и година по-големия Мирослав Георгиев.

Друг любопитен факт е че точно както срещу Левски отново дясната греда на южната трибуна лиши Бароан от гол.

Дебютните 15 минути на “Колежа” бяха доста активни и включваха неточни удари и от двете страни. В 14-а минута домакините имаха претенции за дузпа, но главният съдия Васимир Ел-Хатиб не сметна, че има основания да отсъжда дузпа. Около 20-а минута “канарчетата” засипаха противника с ъглови удари, а Виктор Генев тества Николай Кръстев на два пъти, но стражът се справи. Последва ответен отговор от Славия. Галин Иванов остана на стрелкова позиция след подаване от Людовик Соарес, но ударът на капитана беше много неточен. В 33-а минута Галин Иванов изведе по отличен начин Ертан Томбак зад отбраната на Ботев, но ударът на крайния защитник срещна страничния стълб на вратата на Аргилашки. Четири минути преди края на полувремето домакините пропуснаха златен шанс. След извеждащ пас Мартин Секулич излезе очи в очи с Николай Кръстев, но вратарят спаси по отличен начин с крак. В 56-а минута Ботев отново беше близо до гол. След разбъркване в наказателното поле на Славия Николай Минков пробва силен диагонален изстрел, но Николай Кръстев показа за пореден път рефлекс.В 72-а минута и домакините нацелиха греда. Антоан Бароан беше намерен на точката на дузпата, но изстрелът му срещна страничния стълб на вратата на Славия.

Ето и стартовите съставите на двата отбора:

Ботев Пловдив: Георги Аргилашки – Станислав Работов, Виктор Генев, Папазов– Калдерон, Балтанов, Джеймс Ето’о, Николай Минков – Красиан Колев, Антоан Бароан – Мартин Секулич

Славия: Николай Кръстев – Венцислав Керчев, Натан Гасама, Емил Виячки, Ертан Томбак – Христо Попадийн – Людовик Соарес, Иван Минчев, Галин Иванов, Ерол Дост – Ахмед Ахмедов

56 КОМЕНТАРИ

  1. Някой буферски ходжа е омагьосал стадиона. Курбан ли да направят, с кръв гредите ли да мажат, че да тръгне не знам

  2. 4
    3

    Циганите на сапун.Буферняците в Кюстендил.Потниците в затвора.За чист Пловдив.

  3. 2
    2

    АЙЙЙ КЪНАРЙЕЕЕ НАЩУ КАНАРБАХЧЕ СПИЧЕЛИ 1 ТОЧКА ДУВЕЧИРА ЖА ИМА ЙЕДИНИ Е ПИЕНЙЕ В МААЛАТЪ САНО БОТЕВ И КОНДОК С КЕПЧУК АЙЙЙЙ

  4. Авааа шо тъй на нашуту стадон запичатали машината на бай Вълчо? Тоз гулям лукумутивиц анаа и ембеве има.

  5. 5
    6

    Отмъщението на Колежа, 4 мача не пуска гол за нашествениците му, колежаните от Рогош , Маноле, Стряма.

    • 3
      2

      Янко. Мога ли да ти ЕБА МАЙКАТА ???? Мангал мазен

  6. 7
    2

    Душа е много ранима и наранена , уж в 6-а , уж много ги разбираме все и накрая кееенц , голям кенц , Томашчето им го подава в човчиците цигански всяка седмица и то най – безцеремонно и накрая 1500 потника едвам , едвам с отстъпки на бензиностанции с фалшиви билети с раздадени по училищата и пак кееееенц , децата вчера в едно училище къса ли безплатните билети ХАХАХА ХОХОХО

  7. 7
    2

    Аман от селяндурите кюстендилски миризливи в форума на пловдивския любимец.

  8. 6
    10

    Ебати колко е жалко 200 селяка на празен стадион за 18 000.

    Бойко, излъгаха те!! Да върнат парите, майна!!

    • 8
      3

      Ква майна си бе кюстендилски миризлив селянин

      • Ми ти бе фен на Сопот ! Да ви еба майката и сопотските недоразумения

    • 4
      2

      Гусин ЦИГАНИН, за разлика от кашона на лайнута, на този стадион има модерна система за проверка на билети и карти. Цифрите са ясни за всеки мач и колкото и да повтаряш една и съща лъжа, тя никога няма да стане истина! Продължавай да следиш ГРАНДА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!

  9. Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
    5
    8

    Господ ви отмъщава за ГРАБЕЖА, жълти помаци!!!
    Прокоба твгне над вас. Победа…като станете пак АФД

  10. 4
    11

    Този мач защо се играе на празни трибуни? Да не бр селяните да са наказани от тяхното БФС за позора след предишния мач?
    Нима!!??

    • 6
      1

      Този мач се игра пред толкова, колкото на Сайванта не е имало от години

  11. 4
    13

    Споко, насрани жълто-черни шалвари, кът свърши туй първенство, цъкаме едно мачле с братята от Долни воден ,и хем ще вкараме гол, хем и победата ще ни подарят. Засега, с този баберик с жълтите потници, това ще е, мъка….мъка….мъка.
    Убачиии, и писателят на статията е кат нашти некадърни футбалери????
    Трети мач не сме вкарали гол???? Алоооо, хайде да броим сега:
    Левски, Лудогорец, Локо Сф, Славия.
    Колко са отборите?
    Три или…….???????

    • 6
      1

      Споко скъсаняк ще гледате къде серат гладните, жив ташак сте и вие , обърнаха ви хастара в тая 6-а

      • Ава, индианецо с чалма, Ти, моли Аллах, за да видиш поне едно голче на насрания ни Гомнеж. Нидей мЪ мисли мен, или , онези тигри в Черно-бели екипи. На Лаута, такъв шамар ни зашиха с 6-те гола, чеее, 100 год ше ни пари на човките.

  12. 11
    14

    Експертите казват, че стадиона ще се напълни само в дербито Ботев-Крумовград.

    • 5
      7

      Да. Много фенове от Крумовград чакат този мач

  13. 16
    7

    Малоумник ,ние играем мачове без значение,в лоша форма ,в работен ден и то късен мач.Вие играете в първата шестица с Левски с шанс ако биете да играете евентуално бараж за Европа и бесика наполовина празна.И имаш наглостта да коментираш.

    • 3
      6

      Аз не вярвам да те боли просто си един мазохист.

    • 2
      7

      И ние не бяхме във форма на финала, но отидохме повече от вас ако не броим статистите доведени на сила с безплатните кренвирши.

      Така, че еби си майката

      • 6
        3

        Северно македонският синдром и теб те е хванал .Фантазиите са безплатни.Били повече на финала.Вашият сектор беше през ред пълен.Трибуна бесика също не може да напълните ,а играете в първата шестица .Обаче самочувствието и наглостта до небето.Филмари.

      • 4
        1

        Циганин прост , как мое си толкова прост

  14. 9
    5

    Стадиона ще пращи по шевовете от публика когато отбора започне да играе атрактивно и да побеждава. Цяла България видя каква публиката има Ботев. Всички,дори и лаиците могат да кажат как се пълни стадион,само капиталистите сякаш не са наясно с това?! А точно те би трябвало да го знаят???! И те го знаят. Знаят го ама-КЕНЦ-както обича да се изразява един колоритен персонаж от този сайт.

    • 6
      8

      Със всеки изминал мач все по празен става, че чак ми идва да се изпра….на.

      • 11
        3

        Ти буфер, първо се научи, да пишеш грамотно ? Пълен кенеф си ! Една крива трибуна имате и тя половината празна , аре сега се изпразни на килима в панелката и се изтрий в пердето…

        • 2
          1

          Прав си ва жа са изпраз…а и жа са изтрия в джуките на Фанкото нищо че са силиконки ва да тейба.

    • 2
      2

      Ще,ще… А сега си пой хапчетата и си лягай, Наполеончо

    • 2
      5

      Селяко, Андрей-Бонка, тези дори и Тиквата вече не ги вярва. То всеки отбор има публика-статисти дето ходят само като бие отбора, но вие и това нямате, жълти държанки

      • 3
        1

        Пий аповете ва джагал ДМС ДОКО 236 кинта , аре пътувай за череши до Кюстендил

  15. 6
    9

    Стоян канара току що призна пред Стрямските юрдаци и каза…….пичаги усещам че над нашия говняж тегне прокобата на питътъ и 6-те бахура ва да гоейба.

    • 9
      3

      Напиши в Ютуб 😀 когато пловдивското Локо беше Юве. И ще си при помниш с умиление кога беше пълен задният двор.

    • 8
      1

      С лайна обаче е пълен , дори когато е готов тоя сайвант , никога , ама никога няма да е пълен

  16. 14
    6

    Не беше лош мач, въпреки нулевото равенство. Да, не вкарахме гол, но сравнение с последната година, играхме супер. Имахме идея как да си подаваме топката и как да пресираме, имаше идея, именно това липсваше преди. Играха българи, както и наши юноши. Да продължават в същия дух!

    • 7
      5

      Майната и на победата или гола , ние си знаем дереджето , ботевисчетата показаха характер и хъс , Балтана беше перфектен ….скоро ще има развитие , ще се изчисти играта и като цяло положението, съвсем скоро ще има новини ! Нещата отиват към положителна насока , съвсем скоро ще се разбере !

      • Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
        2
        5

        Добре, Молив

    • 2
      4

      Все така да играете и все такъв да ецрезултата щом ти харесва…

    • 4
      2

      Къв го държим в тая 6-а всичко живо на клеца на почивки като долна курвичка станахме

      • 2
        5

        Тъпана на групата на дънните риби

  17. 4
    16

    Тоя стадион със всеми изминал мач все по-малко започва да има ! То не бяха подарени билети на училища , билети по левче , подаръци и какво ли още не ама пак не се пълни 😂

    • 15
      4

      Е вие влизахте двама за един и пак не си напълнихте трибунката. Как въобще не те е срам да коментираш, като ходите по 2 000 на мач, мангал.

      • 5
        8

        Тихо тихо , че в пакетните билети единия мач ви е безплатен и пак няма хора. 😂😂😂 айде със здраве “господари на Пловдив” 😂😂😂

        • 10
          2

          Малоумник ,ние играем мачове без значение,в лоша форма ,в работен ден и то късен мач.Вие играете в първата шестица с Левски с шанс ако биете да играете евентуално бараж за Европа и бесика наполовина празна.И имаш наглостта да коментираш.

          • 1
            4

            Шибан1к, вие всяка година след падането на комунизма играете мачове без значение.
            Уж сте “милиони”, а все оправдания….
            Чак и тъпира Бойко разбра че сте “УМРЯЛА РАБОТА “…

            Статистиката не лъже

    • 6
      2

      Едногърбата камила (Лаута) от два дни раздава билети по училищата …Сотков си изгризал ноктите като гледал що народ ходи на Христо Ботев и ква пара пада ! Бай Крушан скъсаняка гушна едни мангизи без циганките да се усетят ! Доко потъва , следващия сезон бюджет колкото на Ботев Враца и Джесиката хептен празничка ще остане ! Митко като се разхожда по Главната не спира да се чете по брадата и даа се вайка, че в HM има повече хора от Джесиката

Коментарите са затворени