Кронос и Ботев Пловдив са големите победители в провелия се този уикенд турнир за деца родени през 2014-а и 2015-а година. Надпреварата започна в събота сутринта и завърши в неделя в 16:00 часа, когато се изигра и последния финал.

При по-малките от набор 2015 шампионската титла завоюва тимът на Кронос. Възпитаниците от частната школа на Боби Димитров се наложиха над съперниците си от “Ботев 2002” с 5:2. Малкият финал за третото място пък бе спечелен от Ботев Пд с 4:0, като съперник бе тимът на “Канарчетата”.

При по-големите от набор 2014 трофея бе завоюван от Ботев Пд с треньор Марио Колев. И в този финал Кронос участваше, но отстъпи на жълто-черните с 6:1. Бронзовите медали грабнаха от Скутаре, които в малкия финал се наложиха над Секирово с 3:2.

Всички деца и треньори от 16-те участвали в турнира през уикенда получиха подаръци от генералния спонсор на надпреварата РЕФАН България.

Капитанът на Ботев II Лъчо Балтанов все участие в церемонията по награждаването, което направи щастливи много от участниците, които имаха възможност да се снимат с него.

На 01 и 02 юни ще се проведе надпреварата при набор 2013.