ЦСКА създаде шанс още в седмата минута. “Червените” развиха добра атака, като ниско подаване отдясно едва не се озова във вратата на Хоркаш след лош опит за изчистване на Зебли. При добавката хърватският страж блокира Дауда Бамба. Малко след това удар на Туфегджич отдалеч рикошира неприятно за Хоркаш, но вратарят се намеси и улови.

Още една опасна атака за домакините дойде в 14-ата минута – Вион настигна дълъг пас на Юга и влезе в наказателното, но там не сполучи с паса.

В 25-ата минута ЦСКА откри. “Червените” отново вкараха след корнер. Вион центрира, Линдсет отклони на първа греда, а от метър пред голлинията Юрген Матей порази вратата на “смърфовете” за 1:0.

Столичният гранд можеше да удвои набързо – Гарсес получи в наказателното поле, освободи се от бранител и стреля по земя в далечния ъгъл, но не улучи вратата. Точно 10 минути след гола Бамба излезе сам срещу Хоркаш, опита да го преодолее и бе изпреварен от Паскалев. Впоследствие се оказа, че котдивоарецът е бил в положение на засада.

В 38-ата минута на срещата Енес Махмутович бе препънат в наказателното поле на Локомотив Пловдив. Реферът Станимир Тренчев обаче прецени, че контактът не е достатъчен за дузпа, а не получи и сигнал от ВАР стаята.

В края на полувремето удар на Амос Юга с глава мина до десния стълб.

Десетина минути след старта на втората част Бамба опита удар от около 20 метра, но не затрудни Хоркаш. Сетне Гарсес надбяга Паскалев и опита успореден пас от левия фланг за Бамба, но котдивоарецът не успя да стигне до топката на чиста позиция.

В 72-ата минута Лазар Туфегджич нахлу мощно в наказателното поле отляво, освободи се от Паскалев и стреля силно в далечния ъгъл, но разтресе лявата греда.

Около четвърт час преди края на мача “железничарите” от Пловдив също имаха претенции за дузпа. Потърпевшият от първото полувреме Махмутович задържа Димитър Илиев, но сигнал не последва, а от ВАР отново не сметнаха, че има нещо крайно грешно в преценката на арбитъра.
11 минути пред края Подаване от фланга на Линдсет стигна до Амос Юга, който обаче си затвори ъгъла за удар и оплете топката в малката мрежа от външната страна.

8 КОМЕНТАРИ

  1. МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))
    6
    4

    ПА НА ЯБАА Ф РОМСКИТИ ГЬОТУВИ………..:))))))))))))

    • 1
      3

      Жълт мюмюне,от отборите в града ни само преселниците от харманлийските села,тези от родопската яка имат фен клуб в Столипиново!Основан от Челсито с името Изгрев бойс!

  2. 4
    8

    Само ЖЪЛТА курва като тебе може да си напише за ник името на по -големите ви сестри! И не случайно ви наричат “малката чорба”! Явно си гледал друг мач защото напъване нямаше – факт! Как още да се помогне на куците червени снежинки – все пак трябва да уцелват вратата…

  3. 12
    9

    Цигани,защо не се напъваха така срещу говедата и луноходци. Продажни кюстендилски миризливци

    • 4
      1

      Тази немощ е неориентираност,ако е напъване,да те еба в разбирача!
      Ако сте нормален отбор,както сме в момента с некадърника Томаш,трябва да ни сложите поне 4-5!
      Тирето просто е леш,и не разбирам за каква титла се напъват.

    • 2
      2

      Ти ,сигурен ли си ,че сте ЦСКА,А?ОРАНЖАВИ СЕЛЯНИ!Отбор винаги под крилото на Партията майка(армията-хранителка)!

Коментарите са затворени