Стефан Стоянов и Карамитев ще водят Ботев Пловдив до края на сезона, научи PlovdivDerby.com. Припомняме ви, че Бруно Балтазар бе освободен предсрочно, след серия от отчайващи резултати, които доведоха до ескалация на напрежението в последния домакински мач ма канарчетата.

Това ще е втори престой на Стоянов като старши треньор на “жълто-черните”. Той пое мъжкия отбор на пловдивчани през зимата на 2020 година, като под негово ръководство “канарчетата” изиграха два мача – гостувания на Берое и Лудогорец.

Припомняме, че през миналия сезон Стоянов водеше дубъла на Ботев Пд, но бе освободен преди последните кръгове.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    10

    Стоян канара каза, че само Белия или Вили- главата могат да поемат греблата на потъващата гемия ва да гоейба.

  2. Ами то не е промяна , някой трябва да ги води до края. И търсят човек който не го мразят

  3. 15
    1

    ТАЗИ ПРОМЯНА Е НАПЪЛНО КОЗМЕТИЧНА. ГУАРДИОЛА ДА ДОЙДЕ, С ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ, С ТОЗИ СЪВЕТНИК И ЗА ТОВА ВРЕМЕ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ! ЩЯХ ДА СЕ ЗАРАДВАМ ПОВЕЧЕ, АКО СЪОБЩИТЕ, ЧЕ ИЗРУДА Е ИЗРИТАН ОТ БОТЕВ, ОТ ПЛОВДИВ И ОТ БЪЛГАРИЯ. В ТАЗИ ВРЪЗКА ПИТАМ: КОГА, КАКВО ЧАКАТЕ? ЯВНО ВАЛЕНТИЧ И ЗИНГАРЕВИЧ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ХРИСТОЛОВ ГО ГОНИХА С КАМЪНИ! КАЖЕТЕ ИМ! ИМА ДОСТАТЪЧНО ВЪРЛИ БОТЕВИСТИ, КОИТО НИЩО НЯМА ДА ГИ СПРЕ И ЩЕ НАПЪЛНЯТ СВЕТОВНИТЕ НОВИНИ. ТОВА ЛИ ИСКАТ? ДА СЕ ПРОЧУЕМ? А ПОСЛЕ? КЪДЕ ЩЕ ОТИДЕ ЗИНГАРЕВИЧ С ТАЗИ СЛАВА? А ИЗРУДА? ДАЛИ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВА ПОВЕЧЕ С ФУТБОЛ? НЕ ЧЕ ТРЯБВА, НО С ТОЗИ ОГРОМЕН МЕРАК? ВАЛЕНТИЧ, БЯГАЙ БЪРЗО! НЕ СЕ ОСЛУШВАЙ!

Коментарите са затворени