Дисциплинарната комисия към БФС наложи днес поредните си наказания за пловдивските клубове Локомотив и Ботев заради провинение на техните фенове в мачовете от 32-ия кръг на Първа лига. Този път санкцията за двата клуба е абсолютно еднаква – по 2300 лв.

Ето какво гласи решението на комисията от днес:

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2022/2023/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 1 от ДП /2022-2023/, ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2022/2023/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2022/2023/ – ДК наказва ПФК “Локомотив” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За хвърлен предмет, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 1 от ДП /2022-2023/, ДК наказва ПФК “Локомотив” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2022/2023/ – ДК наказва ПФК “Локомотив” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    УВОЛНЕНИЕТО НА БАЛТАЗАР ЦЕЛИ ДА ЗАБЛУДИ ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ, ОСОБЕНО ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ВЪТРЕ В НЕЩАТА. НА ПРЪВ ПОГЛЕД ЗА СЛАБАТА ИГРА Е ВИНОВЕН ОСНОВНО ТРЕНЬОРЪТ. ТОВА Е ТАКА, КОГАТО ТРЕНЬОРЪТ Е НАПРАВИЛ СЕЛЕКЦИЯТА И Е ПРОВЕЛ ПЪЛНОЦЕННА ПОДГОТОВКА. ПРИ БАЛТАЗАР НЕ Е ТАКА. ОСНОВНАТА МУ ВИНА СЕ СЪСТОИ В ТОВА, ЧЕ ПОВЯРВА НА ВАЛЕНТИЧ И ПОЕ ЕДИН ОТБОР, КОЙТО БЕШЕ НАПУСНАТ ОТ ОСНОВНИТЕ СИ ФУТБОЛИСТИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, СЛЕД НАПРАВЕНАТА ВЕЧЕ ПОДГОТОВКА. НА БАЛТАЗАР МУ ДОВЕДОХА ЕДНА СЮРИЯ АФРИКАНЧЕТА, СЪБРАНИ ОТ ДЪРВЕТАТА, КОИТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕШЕ, НИКОГА НЕ БЯХА ИГРАЛИ ЗАЕДНО, ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕ БЯХА ЖИВЯЛИ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ. ВСИЧКО ТОВА СЕ НАПРАВИ ОТ ИЗРУДА, КОЙТО УМИШЛЕНО СЪСИПА ОТБОРА И КАРИЕРАТА НА БАЛТАЗАР. ЕСТЕСВЕНО ТОВА СТАНА СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ЦИНГИТО, КОЙТО Е НАПЪЛНО ЗАВИСИМ ОТ СВОИТЕ ПОХОТЛИВИ СЛАБОСТИ. И ТАКА СЕ ЗАПОЧНАХА ЗАГУБА СЛЕД ЗАГУБА. НЕЩО ПОВЕЧЕ , БАЛТАЗАР БЕШЕ СЕ СЪГЛАСИЛ ДА РАБОТИ ПО МЕТОДИКАТА НА ИЗРУДА, КОЯТО Е МЕКО КАЗАНО ПЪЛЕН ПРОВАЛ! ВСИЧКИ ТЕЗИ ЗАГУБИ СЕ ПРЕГЛЪЩАХА ДОКАТО СЕ ОТКРИ НОВИЯ СТАДИОН. ТОГАВА 18000 БУЛТРАСИ ОЧАКВАХА, ЧЕ С ТЯХНА ПОДКРЕПА ОТБОРЪТ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПЕЧЕЛИ. УВИ, ЗАГУБИТЕ ПРОДЪЛЖИХА И СЕ СЛУЧИ ОЧАКВАНОТО: СЪБЛЯКОХА ФУТБОЛИСТИТЕ. РЪКОВОДСТВОТО УВОЛНИ ТРЕНЬОРА, НО ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ СЕ ПОКРИХА, А ТЕ СА: ЦИНГИТО И ИЗРУДА. РАЗБИРА СЕ ИМА И ДРУГИ, КОИТО СЕ СКРИХА ЗАД ИМЕТО- РЪКОВОДСТВО. ТАКА ПОНЕ БЕШЕ ПОДПИСАНА ДЕКЛАРАЦИЯТА, КЯТО ОСЪЖДА ПОВЕДЕНИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ. ВСИЧКО ТОВА ГО ПИША ЗА ДА РАЗБЕРАТ И ПОСЛЕДНИТЕ ХОРА, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА В БОТЕВ! ЕТО ЗАЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ИЗРУДин ВАЛЕНТИЧ И ДОКАТО ТОВА НЕ СТАНЕ БОТЕВ НЯМА ДА СЕ ИЗПРАВИ НА ВЕРНИЯ ПЪТ. САМО БОТЕВ!

  2. АМИ ТЯ И ИГРАТА Е КАТО САНКЦИИТЕ АБСОЛЮТНО ЕДНАКВА

Коментарите са затворени