Ботев Пловдив записа поредната си загуба, въпреки, че поведе в резултата като гост на Арда. Канарчетата обаче допуснаха бърз обрат, като по този начин изпратиха един от най-слабите си треньор в историята с нещо познато за него, а именно загубата.

В 7-ата минута Радослав Цонев шутира от далечна дистанция, но топката попадна право в ръцете на Георги Аргилашки. Първата чистата голова ситуация в мача дойде в 18-ата минута. Мартин Секулич засече центриране от корнер, но не успя да придаде повече сила в удара по топката с глава и Анатолий Господинов улови. В 32-рата минута Красиан Колев качи топката на главата на Виктор Генев, озовал се сам на втора греда. Бранителят игра с глава, но стреля право в тялото на Ласана Н’Диайе.

В 35-ата минута Ботев поведе в резултата, а точен за “канарчетата” беше Мартин Секулич. Нападателят показа много добро пласиране след шут на Антоан Бароан, който беше отразен от Анатолий Господинов. Секулич се включи от втора позиция и прати топката в опразнената врата.

В 52-рата минута Преслав Боруков шутира от около 25 метра разстояние до голлинията. Топката премина застрашително покрай вратата на Аргилашки. В 62-рата минута Арда се възползва от по-активните си действия и стигна до изравнителното попадение. Центриране към втора греда намери Милен Желев, който отклони с глава към втора греда. Там Самуел Акере овладя топката, но се засуети и позволи на Светослав Ковачев да му отнеме, а след това и да стреля към вратата. Аргилашки нямаше добра видимост и топката влезе във вратата му. Футболистите на Ботев имаха претенции, че топката е напуснала терена преди Желев да играе с нея, но се оказа, че ситуацията е редовна.

Само две минути по-късно Арда стигна до пълен обрат в срещата и в прегръдките на своите съотборници отново попадна Светослав Ковачев. Крилото преодоля Георги Аргилашки с добре насочен удар през купа от футболисти, застанали пред стража на Ботев.

В 74-ата минута Радослав Цонев изпълни добър пряк свободен удар, който премина на сантиметри от гредата. В 80-ата минута Преслав Боруков можеше да сложи точка на спора след пас на Тунгара, при който нападателят излезе очи в очи със стража Аргилашки. Вратарят излезе предвидливо извън наказателното поле и спря Боруков.

35 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    ПАК НЪ ЕБАХА БРАТЯ КЪНАРЙЕ ИСКАМИ ВЕЧИ ПО ДВА КОН ДОГА НА МАЧ ЗАРАД ТОЗ СТРАМ АЙЙ КЪНАРЙЕЕЕ

    • Ами, като се те ебали, отивай да лекуваш сфинктера!

  2. 2
    2

    Цигани,вижте първият гол за Арда.Не е ли зад линията на засада.Мънкиси.Маймуни.

  3. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
    4
    4

    НЯМА ДА БАРАТЕ ЦИНГАТА!!!

    ХАХАХХАХА

  4. 15
    2

    Драги ботевисти следващия мач да играем с юношите така и така ставаме на резил поне ще кажат че сме играли с деца .Всички негри да си ходят само българите да останат

    • 10
      2

      От тези които играят в момента може да се изкарат пари. Тези които останат – Трябва да им се промени мисленето. 80% не ни трябват. Да ги махат но срещу трансфер – Не безплатно. 14 човека са. Не са малко пари.

      • НЕ САМО, ЧЕ НЯМА ДА ВЗЕМЕМ ПАРИ, АМИ ЩЕ ИСКАТ И НЕУСТОЙКИ. ДА ГИ ПЛАЩА, КОЙТО ГИ Е ПРЕПОРЪЧАЛ И ВЗЕЛ. ТИ БИ ЛИ КУПИЛ ФУТБОЛИСТ, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ТОПКАТА И ОТСКАЧА ОТ НЕГО КАТО ДЪРВО. ИЛИ ФУТБОЛИСТ, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНИ ЕДИН УДАР КАКТО ТРЯБВА. ИЛИ ФУТБОЛИСТ, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ЦЕНТРИРА. ИЛИ ФУТБОЛИСТ, КОЙТО БЯМА НИЩО В ГЛАВАТА СИ. ВСИЧКИ СА ЖИТНИ БЕГАЧИ. РАЗКАРВАТ ЕКИПИТЕ. ГЛЕДАТ МАЧА ОТБЛИЗО. И СА ХАРЕСАНИ ОТ СЕБЕПОДОБНИ. ЕДИНСТВЕНОТО КАЧЕСТВО НА ВАЛЕНТИЧ Е ОГРОМНИЯ МУ МЕРАК ДА СЕ ЗАНИМАВА С ФУТБОЛ, НО НЕ МОЖЕ ДА ТРЕНИРА И УЧИЛИЩЕН ОТБОР!!!!!

  5. 4
    9

    Балтазарио ни са изсра в селските устички………………………….

    • А ти си правен в гъза на майка ти и после те е изстрала, тъпако…..

  6. 11
    16

    Лично мнение. Собственикът и Спонсора на отбора са добри. Нека не правим глупости. Отборът ни ще тръгне. Има нужда от промяна на на мисленето за проекта Ботев! Това е футболен тим с традиция. И явно собственикът не е запознат изцяло. Мисли си че е това отборче от 10-15 години.
    Сега разбира че не седят така нещата. Смятам че вече се е запалил и е фен. Вижда се че прави опит да се променят нещата.
    Всичко ще си дойде на местото.
    Не трябва да спираме да подкрепяме Колежа. Ще ходим за идеята. Да си се навикаме и срещнем с познати

        • 3
          1

          Ти ще го платиш ама с чии пари???
          Сигурно с парите на тоя пред когото превиваш гръб като мекотело.
          Но иначе си мъжкар ааа?

        • 2
          1

          Направо плащай целия стадион. Ние ще дойдем да съблечем Валентич!

    • 6
      3

      Колко ти плаща да го защитаваю?
      Нямаш ли достойнство, бе трол?

    • 3
      3

      Ами прав е.
      Нали знаете какво има е сейфа на Христола.

  7. 6
    17

    САМО НИКОЛАЙ КИРОВ БЕЛИЯ МОЖЕ ДА ОПРАВИ НЕЩАТА, ВСИЧКО ДРУГО Е АМБАЛАЖ НА ХАРТИЯ….

    • 14
      4

      Да, тоя некадърник колко отбора съсипа?
      Берое къде са?

    • 13

      Който и да дойде няма да е оправим.
      Ако, водим Подготовка с едни а Сезона го играем със съвсем други.

  8. 15
    2

    Политиката в клуба е грешна Проблемът идва от това, че всички момчета които играят в отбора искат да се покажат. Защото им е казано, че Ботев е трамплин. Тук при нас, са за кратко и се продават. Затова и не си подават. Гледат да изпъкнат индивидуално. Кофти работа.

  9. 14
    5

    Руснака да се маха да отива в Крумовград!Те влезаха в А група!И те ще не хванат и бия!Срам идиот Руски!

  10. 11
    3

    От както стана “нормално” да има чужденци в отборите, при нас какви ли не екземпляри се изредиха. За някои се носиха легенди за пиене или жени, но това беше поведение на мъже. А, тази африканска пасмина за нищо не става. Това са слабо развити същества, хванати на случайни места – клони, водопой, продадени от родители в нужда и тем подобни, които са обида за всеки здрав българин, завършил трети клас, играл физическо.

    • 8
      3

      Абе, не си много прав. Има и добри попадения…но просто не могат да сглобят отбор. Имаше футболисти които дойдоха и без да играят заминаха….
      Други се показаха и доказаха, но и тях изритаха. Брилянтни футболисти няма как да дойдат при нас…. Но от тези които довлякаха … 30-35 % са стойностни.

  11. 7
    1

    БАЛТАЗАР ЗАЩО ТАКА БЕ ИЛИ ТОЛКОВА СИ МОГАТ НЕ ЗНАМ АМА НЕЩО ПО ВЕРИГАТА СЕ КЪСА АМИ ХАЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ЗАНАПРЕД И ДАНО СЛЕД ТВОЙТО ЗАМИНАВАНЕ КОЛЕЛОТО СЕ ЗАВЪРТИ ИЛИ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ А ДАНО АМА НАДАЛИ

  12. 11
    3

    ВСИЧКИ ЧУЖДИ БОКЛУЦИ ВЪН,САМО ХАНКИЧ ДА ОСТАВА….

    • 4
      2

      Пише се ботевисТ, ботевисТи. Думата измеТ след като се членува става измеТТа. Не си ботевист, а тъп жълтур!

  13. 13
    5

    Изроди некъдърни!Мръсни руснаци!Всички вън!Това не е отбор!Никой да не ходи на следващият мач!

    • 2
      2

      Пише се ботевисТ, ботевисТи. Думата измеТ след като се членува става измеТТа. Не си ботевист, а тъп жълтур!

Коментарите са затворени