Христо Крушарски: Томаш върви в правилната посока, стига да направи това, което му казвам

7
223

Един от двамата основни акционери в Локомотив Пловдив – Христо Крушарски, каза интересни неща за треньорския пост в отбора и бъдещето на Александър Томаш.

„За мен Томаш върви в правилната посока, стига да направи това, което му казвам. Ние не му влизаме в подреждането на състава, но трябва да се види – всички говорим за българския футбол разни врели-некипели. Никой обаче не създава, много млади ще си отидат, без да са изгряли. На треньора понякога трябва да му наложиш ветото. Аз съм минал през много треньори и само с Александър Тунчев не съм имал пререкания, защото е твърде интелигентен. Имал съм пререкания и с Бруно Акрапович, и с Томаш, докато не се намесих. Във футбола може да се изкара пари от стока. Стоката са играчите. Тези деца долу трябва да видят, че стълбището е и за тях отворено“, сподели Крушарски в предаването „Домът на футбола“ по Диема спорт.

„Седи на горещ стол Томаш. Като иска да е треньор, да осъзнае какво му казах. Дай да видим къде са младите. Ако се раздвоява, проблемът си е негов. Предполагам, че това го е панирало. Да излезе и да каже „Собствениците ме накараха да пусна младежи“. Какво му пречи? Някой ще му отреже езика?! И двамата му го казахме с Адам Сотков. Искаме да видим как са младежите, без значение съперника. Срещу ЦСКА също с всички юноши ще играем. Затова не се прави дете на мегдан – всеки дава акъл и коментира неща, които не разбира. Изчистих Локомотив от всички петна, някак не е сериозно някой да хвърля нещо по нас“, допълни Христо Крушарски.

SHARE

7 КОМЕНТАРА

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  ЕВЪЛЛАРКЪТА ШУШЛЯК!😉😃😂

 2. 4
  1

  Когато един прост човек вземе думата , става интересно! Колкото по – дълго говори , толкова повече се излага. За съжаление това е материала

 3. 4
  1

  С Тунчев не ди имал проблеми защото е послушко и не иска пари за селекция.
  А младите български момчета отдавна са доказали, че се интересуват повече от алкохол и млади български момичета, а не от футбол

  Клошарски, не се оправдавай с разни клишета. Всички знаем, че нямаш пари за да издържаш футболен отбор

 4. 3
  2

  Тоя БЕДНЯК пак почна са се меси и дава акъли, но не и ПАРИ….
  СМЕШНИК!!

 5. 4
  1

  Ком и тоя палячо взе да разбира от треньорство,работата не върви на добре.

Comments are closed.